• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş arkadaşımın attığı iftira nelere sebep oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Farklı yerlerden bakıyoruz olaya. Hiç güzel evlilikleri yok bana göre. Zira gerçekten güvenen bir kadın dedikoduya konu olan kadınla değil eşiyle konuşurdu. Size o soruyu dahi sormazdı. Durumla empati yaparak söylüyorum bende o soruyu sormazdım. Gelip sizinle konuşmazdım bile, yani eşine gerçekten güveniyor olsa sizinle konuşma ihtiyacı hissetmezdi.
Ayrıca adamın "bekar olsam bla bla" cümlesi de bana iyi niyetli gelmedi, hani "bekar olsak oluuur" gibi bir anlam çıkardım ben. Ayrıca eşinin yanında bu cümleyi kurması ayrı bir abes.
Eşiyle konuşmuz zaten, adam arkadaşımla tartışırken eşi telefonda onları dinlemiş. Çekineceği birşey olsa hiç telefonu açık bırakır mı
Ben de dün kötüydüm neden söyledi diye, onlarda bana neden söylediklerini açıkladı eve onları dinleyince hal verdim. Çünkü arkadaşımın ne niyetli olduğunu biliyoruz
Hala sizin gibi düşünemiyorum.

Farklı yerlerden bakıyoruz olaya. Hiç güzel evlilikleri yok bana göre. Zira gerçekten güvenen bir kadın dedikoduya konu olan kadınla değil eşiyle konuşurdu. Size o soruyu dahi sormazdı. Durumla empati yaparak söylüyorum bende o soruyu sormazdım. Gelip sizinle konuşmazdım bile, yani eşine gerçekten güveniyor olsa sizinle konuşma ihtiyacı hissetmezdi.
Ayrıca adamın "bekar olsam bla bla" cümlesi de bana iyi niyetli gelmedi, hani "bekar olsak oluuur" gibi bir anlam çıkardım ben. Ayrıca eşinin yanında bu cümleyi kurması ayrı bir abes.
Adamın bekar olsak diye başlayan cümlesinin altında kimseye kendimizi ispatlamaya çalışmaya lüzum olmazdı yatıyor . Ama evliyiz ve konu başka yerlere çekilebilir dolayısıyla ben bu durumu eşimle paylaşacağım bunu söyleyen kızla da konuşacağım demek istiyor. .
Ayrıca kadının kocamın sence sana karşı ilgisi var mı soru cümlesi.. bu soruyu soran kadının gayet aklı başında bir kadın olduğunun göstergesi gözü kapalı kemalim yapmaz demiyor. Bu sorunun güvensizlike de bir alakası yok. Bu devirde babana bile güvenme ne demek? gözü kapalı kefil olma insan bu şaşar beşer. . Neler neler duyuyor okuyoruz hiç beklemediğin insanlar neler yapıyor..

Bence sizin hoşunuza gitmiş bu durum. Adama karşı gerçekten hisleriniz var gibi duruyor. Karşısında ağlayıp zırlamalar filan sizle ilgilensiz istiyorsunuz ama adam yüz vermiyor. Bu kız da elinize koz verdi işte iftira filan diye magazin malzemesi oldunuz bariz işinize gelmiş.

Nasıl bir samimiyet ya da nasıl bir ilişki ki başka bir kadın evli barklı 2 kişiye bunu diyebiliyor ? Dediği de bir soruydu belki de siz inkar edip konuyu kapatmak yerine 7 düvele duyurdunuz. :) Ha samimiyet dediğim de iş arkadaşınız kadınla olan elbette. Kimse kolay kolay bunu sormaz/soramaz. Tabii siz sorması için çabalamadıysanız. Burada kimse yemez. Karşınızdaki saftirik erkek ya da kocanız yiyebilir tabii masum rollerini ama KK cıkss.

Kadın(adamın eşi) sizin üstünüze atlasaydı egonuz şişecekti ama size o fırsatı vermemiş. Üzüldünüz mü sizi yakıştırmadığı için? Hadi itiraf edin...

Kadın güvenmese, eşimin haberi yok gizli konuşalım derdi. Eşinin yanında konuştu. Ve ben eşime herşekilde güvenirim yaparsa kendine yapar dedi.
Siz mi kötü düşünüyorsunız ben mi safım gerçekten kendimden şüphe etmeye başladım
Onlar bana adamın bende gözü olmadığını ispat etti ben de kadına ispat ettim
Ben tam tersini dusunuyorum kadin guvenmiyor ki adam onu sizinle gorusturmus numaranizi bile vermis hatta basta tek basiniza gorusmussunuz neden?
Cunku esine guvenmiyor bu kadar basit☺️

Çünkü kaç yıllık arkadaşlığımız vardı, kardeş gibiydik kolay değil bir anda böyle olmak. Üstelik bana laf yetiştirdi gözüyle bakıyor

karar ver iş arkadaşın mı en yakın arkadaşın kardeşin mi?
En yakın arkadaşsa evet gidip adama yetiştirmen hata. Bizde uyarırız birbirimizi arkadaşla, bak bunun tavrı tavır değil dikkat et falan. Adama niye gidipte yetiştirdin o zaman?

Siz evlisiniz
Is yerindeki abi evli
Is yerindeki arkadaş deli(yok onun sana ilgisi var diyor sana sonra ikinizin arasını açmak istiyor ki abi kendiyle daha çok çalışsın sana iş vermesin diye falan tamamiyle mantıksız hareketler)
Siz olayı fazla ciddiye almışsınız sanırım başkaları inanıp size kötü gözle bakar diye. Ama düşünüyorum benim başıma gelse o kişiye gidip senin bana ilgin olduğunu düşünüyorlar böyle böyle söylüyorlar falan diye hayatta söyleyemem çok absürd bir diyalog çünkü bu. Ama söylemişsiniz artık iyi hoş devamı daha ilginç sizin ve o abinin eşi de işin içine giriyor falan hiç ciddiye alınmamasi gereken bir konu nerelere geliyor. Abinin eşinin yerine koyuyorum kendimi eşimin iş yerinde bir kızla buluşuyorum bana böyle şeyler anlatıyor ben de iyi ki anlattın diyorum abi bana eskisi gibi olcaz o kiz aramızı açamayacak falan diyor ne alaka yani ekmeğimi aşımı mı veriyorlar ne o abiyle ne deli arkadaşla konuşmam olur biter hani. Şimdiden sonra iş yerindeki ortamı hayal ettim de iftira atan arkadaşı dışlayıp abiyle bi ekip mi olacaksınız eşler de destekliyor sizi ne olacak yani böyle

Ay valla canim konu sahibi birazcik saf herhalde birde karisi gelmis onunla bile bulusmus ne okuyor ne gerek var bile dememis. Birde bence cok modern bir hareket diyor hahaha kadin bildigin guvenmemis gelmis😂
Kadın kemalim yapmaz diyenlerden değilmiş sadece . Bu güvensizlik demek değil.
Sanki dünyada hiç aldatma aldatılma olmuyor herkes kendinden çok eşinden emin heralde .

Adamın bekar olsak diye başlayan cümlesinin altında kimseye kendimizi ispatlamaya çalışmaya lüzum olmazdı yatıyor . Ama evliyiz ve konu başka yerlere çekilebilir dolayısıyla ben bu durumu eşimle paylaşacağım bunu söyleyen kızla da konuşacağım demek istiyor. .
Ayrıca kadının kocamın sence sana karşı ilgisi var mı soru cümlesi.. bu soruyu soran kadının gayet aklı başında bir kadın olduğunun göstergesi gözü kapalı kemalim yapmaz demiyor. Bu sorunun güvensizlike de bir alakası yok. Bu devirde babana bile güvenme ne demek? gözü kapalı kefil olma insan bu şaşar beşer. . Neler neler duyuyor okuyoruz hiç beklemediğin insanlar neler yapıyor..
Anlatamıyorum sanırım. Olaya farklı yerlerden bakıyoruz. O benim fikrim,bu sizin. O benim bakış açım, bu sizin. Neden ısrarla alıntılayıp bana anlatmaya çalışıyorsunuz? Siz ne kadar alıntılarsanız alıntılayın benim fikrim değişmeyecek. Ben kocama güvensem kalkıp elin kadınına şüphe duyar gibi "kocamın sana yanlış bir hareketini gördün mü?" diye sormam. Eğer kadına soruyorsam kocamın sözüne itimat etmiyorumdur, bir de kadından duymak istiyorumdur. Anlatabilmişimdir umarım.

Kadın kemalim yapmaz diyenlerden değilmiş sadece . Bu güvensizlik demek değil.
Sanki dünyada hiç aldatma aldatılma olmuyor herkes kendinden çok eşinden emin heralde .
Ayni dusuncedeyiz hanimefendi zaten.
Konu sahibi esim yapmak gibi dusundugunu dusunmus sadece ne kadar birbirlerine guveniyorlar diyor. Bende diyorum ki o guven degil guvensizlik. Siz dediginiz seyi nasil adlandiriyorsunuz bilmiyorum.

Evet o hareketin saçma oldu kabul ediyorum. Ama bana söylemicem dedi
Şimdi en yakın arkadaşıma birşey söyledim o gitti yetiştirdi idye düşünüyor. Halbu ki adam söylemeseydi arkadaşım bilmicekti.
hakkınızda iftira atan, isi buyutecegini düşündüğünüz kisiyle arkadaşliginiz bitti diye mi üzülüyorsunuz??

Konu sahibi sende seni çekemeyen fesat boş boğazlı ara bozan arkadaşınla arkadaşlığının bitmesine üzülüyorsun ya ne diyim Allah seni bildiği gibi yapsın .

Eşiyle konuşmuz zaten, adam arkadaşımla tartışırken eşi telefonda onları dinlemiş. Çekineceği birşey olsa hiç telefonu açık bırakır mı
Ben de dün kötüydüm neden söyledi diye, onlarda bana neden söylediklerini açıkladı eve onları dinleyince hal verdim. Çünkü arkadaşımın ne niyetli olduğunu biliyoruz
Hala sizin gibi düşünemiyorum.
Malesef bende sizin gibi düşünemiyorum. İyi forumlar.

Bence sizin hoşunuza gitmiş bu durum. Adama karşı gerçekten hisleriniz var gibi duruyor. Karşısında ağlayıp zırlamalar filan sizle ilgilensiz istiyorsunuz ama adam yüz vermiyor. Bu kız da elinize koz verdi işte iftira filan diye magazin malzemesi oldunuz bariz işinize gelmiş.

Nasıl bir samimiyet ya da nasıl bir ilişki ki başka bir kadın evli barklı 2 kişiye bunu diyebiliyor ? Dediği de bir soruydu belki de siz inkar edip konuyu kapatmak yerine 7 düvele duyurdunuz. :) Ha samimiyet dediğim de iş arkadaşınız kadınla olan elbette. Kimse kolay kolay bunu sormaz/soramaz. Tabii siz sorması için çabalamadıysanız. Burada kimse yemez. Karşınızdaki saftirik erkek ya da kocanız yiyebilir tabii masum rollerini ama KK cıkss.

Kadın(adamın eşi) sizin üstünüze atlasaydı egonuz şişecekti ama size o fırsatı vermemiş. Üzüldünüz mü sizi yakıştırmadığı için? Hadi itiraf edin...
Tam aradığım yorum .
Kesinlikleee karılıyorum 👍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back