- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.868
- 498
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Bacım yanlış anlama ama ya safsın ya çok kurnazBunu eşinin yanında da söyledi,ben bu durumda kötü birşey çıkarmadım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bacım yanlış anlama ama ya safsın ya çok kurnazBunu eşinin yanında da söyledi,ben bu durumda kötü birşey çıkarmadım.
Bende oyle anladim ama zaten olayi anlamak icin 2 defa okudugum icin yanlis mi anladim diye bir daha donup okudum o kadar cok anlatim bozuklugu ve turkce eksigi var ki anlamakta gucluk cektimBana da öyle geldi. Hani bekar olsam olur ama şuan evliyim demek istedi gibi anladım ben. Adamında iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum.
Fake mi bilmem de ilgi odağı olmak epey hoşuna gitmiş gibi görünüyor birde medeni medeni konuşmuşlar bana bağırdın ama olsun cınım önemli değilabilikten hep , konu fake galiba ya, abi sen benden hoşlanıyormuşsun doğru mu ? yea bekar olsam götürürdüm de evliyim şimdi bu işin sonu yok olmaz. tamam o zaman eşlerimize söyleyelim okey mi ? okey hadi eşlerimiz de bilsin bekar olsak biz çok iyi bir çift olurduk
Yok kuzum sende bir yanlış anlama yok. Çünkü bende senin anladığın gibi anladım. Hani bekar olsak olur demek istemiş gibi. Ya biz kötü niyetliyiz ya konu sahibi çok saf.Bende oyle anladim ama zaten olayi anlamak icin 2 defa okudugum icin yanlis mi anladim diye bir daha donup okudum o kadar cok anlatim bozuklugu ve turkce eksigi var ki anlamakta gucluk cektim
Son cümleye kadar haklı oldugunuzu düşünüyordum.kaç yıllık arkadaslıgım bitti nedir ya.iftiracı dedikoducu biri içinmiBenim başıma ilk defa böyle birşey geliyor
Bu arkadaşım daha önce başka kişileri ayırmaya çakılmış. İşe başlamadan önce bana söylemişlerdi dikkat et diye uyarmışlardı ancak ben kimsenin özel hayatı beni ilgilendirmez diye düşünerek arkadaşlığımı devam ettirdim. Ancak son zamanlarda o abiyle ilgili kötü şeyler söylemesi ve bu konuyu ortaya atması bende bir şeyleri uyandırdı. Bunu eğer paylaşmasaydım o adam aynı hareketlerine farkında olmadan devam edicekti ve ben uyarmama rağmen hala konuşuyor dicekti belki farklı şeyler söyleyerek bu konuyu yayıcaktı bilemiyorum.
Ben abinin söylemesini istemedim. Kendi aramızda halledelim mesafe koyalım konu kapansın istedim ama o gitmiş konulmuş. Hatta konuşurken eşide telefonda onları dinlemiş
Evet işler baya bir karıştı ama sessiz kalamazdım.
Abiye bağırıp çağırmam saçma oldu evet ama o duygusallıkla ne yaptığımın farkında bile değildim. Kaç yıllık arkadaşlığım bitti
Bir kadın varmış konu sahibini ufaktan çekemeyen ortalığı karıştıran bi tip.Öff ne okudum ben kim kime kizmis kimin esi konusmus o kadar anlatim bozukluğu var ki
Ay valla canim konu sahibi birazcik saf herhalde birde karisi gelmis onunla bile bulusmus ne okuyor ne gerek var bile dememis. Birde bence cok modern bir hareket diyor hahaha kadin bildigin guvenmemis gelmisYok kuzum sende bir yanlış anlama yok. Çünkü bende senin anladığın gibi anladım. Hani bekar olsak olur demek istemiş gibi. Ya biz kötü niyetliyiz ya konu sahibi çok saf.
Ben saf mıyım acabaYok kuzum sende bir yanlış anlama yok. Çünkü bende senin anladığın gibi anladım. Hani bekar olsak olur demek istemiş gibi. Ya biz kötü niyetliyiz ya konu sahibi çok saf.
Kamu galiba, iş azlığından falan diyor. Özelde iş azlığı durumu olmaz, zannetmiyorum. İş azlığı varsa personel fazlalığı vardır, ya işten çıkarma olur, ya da başka birime aktarılır fazla personel. Bu arkadaşların işi yoksa biraz da bizim buralara gelsinler. Yemek yemeyi unutuyoz çalışmaktan, yine eve iş getirdim.Kamuysa vergilerimize yazık, özelse saftirik patrona yazık. İş hayatı değil sirk mübarek.
Yani güvenen kadın muhatap dahi olmaz, o sorduğu soruyu bile sormaz. Eşiyle konuşur bu konuyu. Kadın belli güvenmiyor. Ki benim yanımda o cümleyi kuran adama bende güvenmezdim de neyse.Ay valla canim konu sahibi birazcik saf herhalde birde karisi gelmis onunla bile bulusmus ne okuyor ne gerek var bile dememis. Birde bence cok modern bir hareket diyor hahaha kadin bildigin guvenmemis gelmis
Kamudayım ve emin olun %65 oturuyor. Fazla boş olunca da muhabbet hep böyle bel altı abidik gubidik işlerKamu galiba, iş azlığından falan diyor. Özelde iş azlığı durumu olmaz, zannetmiyorum. İş azlığı varsa personel fazlalığı vardır, ya işten çıkarma olur, ya da başka birime aktarılır fazla personel. Bu arkadaşların işi yoksa biraz da bizim buralara gelsinler. Yemek yemeyi unutuyoz çalışmaktan, yine eve iş getirdim.
Kadın güvenmese, eşimin haberi yok gizli konuşalım derdi. Eşinin yanında konuştu. Ve ben eşime herşekilde güvenirim yaparsa kendine yapar dedi.Ay valla canim konu sahibi birazcik saf herhalde birde karisi gelmis onunla bile bulusmus ne okuyor ne gerek var bile dememis. Birde bence cok modern bir hareket diyor hahaha kadin bildigin guvenmemis gelmis
Farklı yerlerden bakıyoruz olaya. Hiç güzel evlilikleri yok bana göre. Zira gerçekten güvenen bir kadın dedikoduya konu olan kadınla değil eşiyle konuşurdu. Size o soruyu dahi sormazdı. Durumla empati yaparak söylüyorum bende o soruyu sormazdım. Gelip sizinle konuşmazdım bile, yani eşine gerçekten güveniyor olsa sizinle konuşma ihtiyacı hissetmezdi.Ben saf mıyım acaba
Söylediği hiç birşeyi yanlış anlamadım.
Hatta akşam eve gelince eşime, ne güzel evlilikleri var maşallah, kadın hiç kıskanmıyor ben olsam farklı tepki verirdim dedim
Bilmiyorum ben bu konuda kötü birşey hissetmedim
Ya bu kadar basit bişeyi bu kadar dev anası yapmaya ne gerek vardı... Hepinizden hoşlanan evli insanlar oldu. Sırf biri senden hoşlanıyor bu adam dedi diye ne gerek var bu kadar patırtı gürültüyeKadın güvenmese, eşimin haberi yok gizli konuşalım derdi. Eşinin yanında konuştu. Ve ben eşime herşekilde güvenirim yaparsa kendine yapar dedi.
Siz mi kötü düşünüyorsunız ben mi safım gerçekten kendimden şüphe etmeye başladım
Onlar bana adamın bende gözü olmadığını ispat etti ben de kadına ispat ettim
Evet o hareketin saçma oldu kabul ediyorum. Ama bana söylemicem dediAdama gidip bak evli barklı adamsın, bu kadın senin hakkında olur olmaz şeyler söylüyor. İstersen ağzını kapat benden uyarması derdim. Ve konuyu ilelebet kapatırdım. Adam kıza söyleyince kavga çıkarmak neden? O tavrın saçma olmuş. Adamın karısının görüşmek istemesi de saçma.
O oturan yerler neresi lütfen söyleyin.Kamudayım ve emin olun %65 oturuyor. Fazla boş olunca da muhabbet hep böyle bel altı abidik gubidik işler
Arkadaşımın daha çok fazla şey söylemesinden korktum. Daha önce başka kişileri ayırmaya kalmış öyle söylemişlerdi biliyorum tanıyorum bu yüzden söyledim. Bulunduğumuz ortam dedikoducu bir yer adım duyulursa ne yaparım ben.ama eşinin benimle konuşmak istiyeceğini düşünmedim tabiYa bu kadar basit bişeyi bu kadar dev anası yapmaya ne gerek vardı... Hepinizden hoşlanan evli insanlar oldu. Sırf biri senden hoşlanıyor bu adam dedi diye ne gerek var bu kadar patırtı gürültüye
Ya arkadaşım dediğin kızla yaptığın muhabbetler zaten abes. İnsan arkadaşının aynasıdır. Bu kadar namus timsali takılan insanın nasıl böyle bir yakın arkadaşı olabilir ?Evet o hareketin saçma oldu kabul ediyorum. Ama bana söylemicem dedi
Şimdi en yakın arkadaşıma birşey söyledim o gitti yetiştirdi idye düşünüyor. Halbu ki adam söylemeseydi arkadaşım bilmicekti.