• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş arkadaşımın attığı iftira nelere sebep oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana da öyle geldi. Hani bekar olsam olur ama şuan evliyim demek istedi gibi anladım ben. Adamında iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum.
Bende oyle anladim ama zaten olayi anlamak icin 2 defa okudugum icin yanlis mi anladim diye bir daha donup okudum o kadar cok anlatim bozuklugu ve turkce eksigi var ki anlamakta gucluk cektim 🤔

abilikten hep , 😂 konu fake galiba ya, abi sen benden hoşlanıyormuşsun doğru mu ? yea bekar olsam götürürdüm de evliyim şimdi bu işin sonu yok olmaz. tamam o zaman eşlerimize söyleyelim okey mi ? okey hadi eşlerimiz de bilsin bekar olsak biz çok iyi bir çift olurduk 😂
Fake mi bilmem de ilgi odağı olmak epey hoşuna gitmiş gibi görünüyor birde medeni medeni konuşmuşlar bana bağırdın ama olsun cınım önemli değil 😂

Adama gidip bak evli barklı adamsın, bu kadın senin hakkında olur olmaz şeyler söylüyor. İstersen ağzını kapat benden uyarması derdim. Ve konuyu ilelebet kapatırdım. Adam kıza söyleyince kavga çıkarmak neden? O tavrın saçma olmuş. Adamın karısının görüşmek istemesi de saçma. 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

buna benzer bi olay benimde basıma gelmişti gerizekalı çekemeyen hasdt bi kız arkadaşım amirimle adımı çıkarmaya çalıstı amire gitmiş demişki ya betbet1234 senden hoşlanıyo ona ilgin warmış kendi söledi demiş halbuki alakam yok amirde benle paylastı bu durumu öyle bişeyin olmadıgını kimsenin kimseye yan gözle bakmıyacagını uygun dille anlattım kızada belliki yaran war kudurmaya basladın bidaha böle bişe olursa kötü olcanı we asla muhattap olmicamı belirtip konuyu kapattım

Bende oyle anladim ama zaten olayi anlamak icin 2 defa okudugum icin yanlis mi anladim diye bir daha donup okudum o kadar cok anlatim bozuklugu ve turkce eksigi var ki anlamakta gucluk cektim 🤔
Yok kuzum sende bir yanlış anlama yok. Çünkü bende senin anladığın gibi anladım. Hani bekar olsak olur demek istemiş gibi. Ya biz kötü niyetliyiz ya konu sahibi çok saf. :D

Benim başıma ilk defa böyle birşey geliyor
Bu arkadaşım daha önce başka kişileri ayırmaya çakılmış. İşe başlamadan önce bana söylemişlerdi dikkat et diye uyarmışlardı ancak ben kimsenin özel hayatı beni ilgilendirmez diye düşünerek arkadaşlığımı devam ettirdim. Ancak son zamanlarda o abiyle ilgili kötü şeyler söylemesi ve bu konuyu ortaya atması bende bir şeyleri uyandırdı. Bunu eğer paylaşmasaydım o adam aynı hareketlerine farkında olmadan devam edicekti ve ben uyarmama rağmen hala konuşuyor dicekti belki farklı şeyler söyleyerek bu konuyu yayıcaktı bilemiyorum.
Ben abinin söylemesini istemedim. Kendi aramızda halledelim mesafe koyalım konu kapansın istedim ama o gitmiş konulmuş. Hatta konuşurken eşide telefonda onları dinlemiş
Evet işler baya bir karıştı ama sessiz kalamazdım.
Abiye bağırıp çağırmam saçma oldu evet ama o duygusallıkla ne yaptığımın farkında bile değildim. Kaç yıllık arkadaşlığım bitti
Son cümleye kadar haklı oldugunuzu düşünüyordum.kaç yıllık arkadaslıgım bitti nedir ya.iftiracı dedikoducu biri içinmi

Öff ne okudum ben kim kime kizmis kimin esi konusmus o kadar anlatim bozukluğu var ki
Bir kadın varmış konu sahibini ufaktan çekemeyen ortalığı karıştıran bi tip.
Bu Ortalığı karıştırmaya çalışan kız gelip konu sahibine(evli) diyor ki şu adam(evli) senden hoşlanıyor..
konu sahibi bunu söyleyen kadının iyi niyetli bi arkadaş olmadığını bildiği için konunun evrileceğinide Bildiği için bu kız böyle bi boşboğazlılığı bana yapabildiğine göre gider bunu herkese yayar diye düşündüğünden ve eşlerinin kulağına gitmesindende tedirgin olduğu için konuyu kocasına anlatıyor . Aynen adamda karısına anlatıyor olay bu.
Hatta konu sahibi o adının çıktığı adamın eşiyle de konuşmuş.. onun eşi de kendi eşi de problem yapmamışlar.. hatta konunun odağındaki adamın karısı konu sahibin yanında bile olmuş..madem seni çekemediği için böyle yapıyor o kız sende inadına daha çok süslen vs diye . Velhasıl iki tarafında eşleri bu durumu kendilerinden duyduğu için memnun olmuşlar .

Son düzenleme:
Yok kuzum sende bir yanlış anlama yok. Çünkü bende senin anladığın gibi anladım. Hani bekar olsak olur demek istemiş gibi. Ya biz kötü niyetliyiz ya konu sahibi çok saf. :D
Ay valla canim konu sahibi birazcik saf herhalde birde karisi gelmis onunla bile bulusmus ne okuyor ne gerek var bile dememis. Birde bence cok modern bir hareket diyor hahaha kadin bildigin guvenmemis gelmis😂

Yok kuzum sende bir yanlış anlama yok. Çünkü bende senin anladığın gibi anladım. Hani bekar olsak olur demek istemiş gibi. Ya biz kötü niyetliyiz ya konu sahibi çok saf. :KK70:
Ben saf mıyım acaba
Söylediği hiç birşeyi yanlış anlamadım.
Hatta akşam eve gelince eşime, ne güzel evlilikleri var maşallah, kadın hiç kıskanmıyor ben olsam farklı tepki verirdim dedim
Bilmiyorum ben bu konuda kötü birşey hissetmedim

Kamuysa vergilerimize yazık, özelse saftirik patrona yazık. İş hayatı değil sirk mübarek.
Kamu galiba, iş azlığından falan diyor. Özelde iş azlığı durumu olmaz, zannetmiyorum. İş azlığı varsa personel fazlalığı vardır, ya işten çıkarma olur, ya da başka birime aktarılır fazla personel. Bu arkadaşların işi yoksa biraz da bizim buralara gelsinler. Yemek yemeyi unutuyoz çalışmaktan, yine eve iş getirdim.

Ay valla canim konu sahibi birazcik saf herhalde birde karisi gelmis onunla bile bulusmus ne okuyor ne gerek var bile dememis. Birde bence cok modern bir hareket diyor hahaha kadin bildigin guvenmemis gelmis😂
Yani güvenen kadın muhatap dahi olmaz, o sorduğu soruyu bile sormaz. Eşiyle konuşur bu konuyu. Kadın belli güvenmiyor. Ki benim yanımda o cümleyi kuran adama bende güvenmezdim de neyse.

Kamu galiba, iş azlığından falan diyor. Özelde iş azlığı durumu olmaz, zannetmiyorum. İş azlığı varsa personel fazlalığı vardır, ya işten çıkarma olur, ya da başka birime aktarılır fazla personel. Bu arkadaşların işi yoksa biraz da bizim buralara gelsinler. Yemek yemeyi unutuyoz çalışmaktan, yine eve iş getirdim.
Kamudayım ve emin olun %65 oturuyor. Fazla boş olunca da muhabbet hep böyle bel altı abidik gubidik işler

Kadın güvenmese, eşimin haberi yok gizli konuşalım derdi. Eşinin yanında konuştu. Ve ben eşime herşekilde güvenirim yaparsa kendine yapar dedi.
Siz mi kötü düşünüyorsunız ben mi safım gerçekten kendimden şüphe etmeye başladım
Onlar bana adamın bende gözü olmadığını ispat etti ben de kadına ispat ettim

Ben saf mıyım acaba
Söylediği hiç birşeyi yanlış anlamadım.
Hatta akşam eve gelince eşime, ne güzel evlilikleri var maşallah, kadın hiç kıskanmıyor ben olsam farklı tepki verirdim dedim
Bilmiyorum ben bu konuda kötü birşey hissetmedim
Farklı yerlerden bakıyoruz olaya. Hiç güzel evlilikleri yok bana göre. Zira gerçekten güvenen bir kadın dedikoduya konu olan kadınla değil eşiyle konuşurdu. Size o soruyu dahi sormazdı. Durumla empati yaparak söylüyorum bende o soruyu sormazdım. Gelip sizinle konuşmazdım bile, yani eşine gerçekten güveniyor olsa sizinle konuşma ihtiyacı hissetmezdi.
Ayrıca adamın "bekar olsam bla bla" cümlesi de bana iyi niyetli gelmedi, hani "bekar olsak oluuur" gibi bir anlam çıkardım ben. Ayrıca eşinin yanında bu cümleyi kurması ayrı bir abes.

Kadın güvenmese, eşimin haberi yok gizli konuşalım derdi. Eşinin yanında konuştu. Ve ben eşime herşekilde güvenirim yaparsa kendine yapar dedi.
Siz mi kötü düşünüyorsunız ben mi safım gerçekten kendimden şüphe etmeye başladım
Onlar bana adamın bende gözü olmadığını ispat etti ben de kadına ispat ettim
Ya bu kadar basit bişeyi bu kadar dev anası yapmaya ne gerek vardı... Hepinizden hoşlanan evli insanlar oldu. Sırf biri senden hoşlanıyor bu adam dedi diye ne gerek var bu kadar patırtı gürültüye

Adama gidip bak evli barklı adamsın, bu kadın senin hakkında olur olmaz şeyler söylüyor. İstersen ağzını kapat benden uyarması derdim. Ve konuyu ilelebet kapatırdım. Adam kıza söyleyince kavga çıkarmak neden? O tavrın saçma olmuş. Adamın karısının görüşmek istemesi de saçma. 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
Evet o hareketin saçma oldu kabul ediyorum. Ama bana söylemicem dedi
Şimdi en yakın arkadaşıma birşey söyledim o gitti yetiştirdi idye düşünüyor. Halbu ki adam söylemeseydi arkadaşım bilmicekti.

Ya bu kadar basit bişeyi bu kadar dev anası yapmaya ne gerek vardı... Hepinizden hoşlanan evli insanlar oldu. Sırf biri senden hoşlanıyor bu adam dedi diye ne gerek var bu kadar patırtı gürültüye
Arkadaşımın daha çok fazla şey söylemesinden korktum. Daha önce başka kişileri ayırmaya kalmış öyle söylemişlerdi biliyorum tanıyorum bu yüzden söyledim. Bulunduğumuz ortam dedikoducu bir yer adım duyulursa ne yaparım ben.ama eşinin benimle konuşmak istiyeceğini düşünmedim tabi

Evet o hareketin saçma oldu kabul ediyorum. Ama bana söylemicem dedi
Şimdi en yakın arkadaşıma birşey söyledim o gitti yetiştirdi idye düşünüyor. Halbu ki adam söylemeseydi arkadaşım bilmicekti.
Ya arkadaşım dediğin kızla yaptığın muhabbetler zaten abes. İnsan arkadaşının aynasıdır. Bu kadar namus timsali takılan insanın nasıl böyle bir yakın arkadaşı olabilir ?

Ben artık şöyle düşünmeye başladım beyefendi ile birbirinizden hoşlanıyordunuz arkadaşınız bunu farketti sizde yayar diye korkup konuyu iftira gibi gösterip eşlerinizin gözünde kendini akladınız o zaman.

Şimdi demek istediğimi anladınız mı böyle saçma sapan ufak şeyleri yayarsanız insanlar bu ihtimalleri de düşünür

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back