- 3 Temmuz 2008
- 1.117
- 471
- 648
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Eşine söyle demiş sende söyledim zaten deyince ‘bende söylerim’ demiş. Bu öyle kilit nokta ki... madem hiçbir şey yok... kendinizden şüpheniz yok eşlerinize neden yansıttınız??? Bu çok anormal bence. Artı yüzleşmeyi gerektirecek bir konuda göremiyorum. Arkadaş kişisi gerçekten arkadaşınız olsa cevabını verir konuyu kapatırdınız.
Haa birde şunu anlamadım kaç yıllık arkadaşlığım bitti diyecek kadar sizin önemli biriymiş... hem dedikoducu hem iftiracı ama vah vah edilecek kadar da üzülüyorsunuz.
abi deme lazım olur lafı boşa çıkmamış demek ki...adamın cevabı zaten hadi bekar olsam neyse de !!! Burdan anlayın işte size boş olup olmadığını bu kadar da saf değilsiniz sanki.
Haa birde şunu anlamadım kaç yıllık arkadaşlığım bitti diyecek kadar sizin önemli biriymiş... hem dedikoducu hem iftiracı ama vah vah edilecek kadar da üzülüyorsunuz.
abi deme lazım olur lafı boşa çıkmamış demek ki...adamın cevabı zaten hadi bekar olsam neyse de !!! Burdan anlayın işte size boş olup olmadığını bu kadar da saf değilsiniz sanki.