• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş arkadaşımın attığı iftira nelere sebep oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O bu değil de, abinin eşi sağlam geçmiş dalgasını sizle de arkadaşınızla da. Yok seni kıskanmış o kız, süslen püslen ona inat, o bölümden gidecek olan o sen değilsin, ailece görüşelim falan filan. Eşinden şüphelenmiş ki size sormuş yanlış hareketi oldu mu diye. Ben şahsen böyle sormazdım. Alırdım eşimi karşıma eline ayağına dikkat etmesini, saçma sapan insanların ağzına bizi sakız edecek hareketlerden kaçınmasını sert bir dille söylerdim. Sizle muhatap dahi olmazdım. Çekinirdim bir kere, tanımadığım kadınla öyle bir muhabbet içerisine girmeye. Burdan anlıyoruz ki bu abinin ilk vukuat değil. Kadının gözü dönmüş artık, napsın.

Şu olaylar bi durulsun, ailece görüşme fikrini hatırlatın abiye ve eşine. Eğer hala ciddilerse eşi sizle dalga geçmemiş, siz onların hakkında doğru fikirlere kapılmışsınız demektir. Eğer yan çizerler ise geçmiş olsun.
Bakın ben olsam ben de bu şekilde yapardım
Bana whatsapptan yazıp konuşmaya çağırınca şaşırdım. Evlerine çağırıp konuşmak istemeleri bana değişik geldi ama konuşmak isteyen birine hayır diyemezdim.ne olduysa anlattım yani kadının kafasında birşey kalmasın. Tamamen arkadaşımın kıskançlığından kaynaklı olduğunu bilsin istedim. Ben konuşmadan ne dalga geçtiğimi hissettim ne de eşine güvenmediğini
Ben eşime güveniyorum diyor kadın daha ne desin. Ben o gün baya sinirli ve kötüydüm diye beni sakinleştirmek için belki de çağırdı diye düşündüm. Aklımdan zerre kadar olumsuz birşey geçmedi

Çünkü arkadaşım bizi sürekli gözlemliyordu. Bu muhabbet böyle devam ettiği sürece ki ederdi adamın haberi olmadığı için devam edicekti.
Arkadaşımım bunu eşine ve bir başkasına söyleyebilme ihtimali çok yüksekti ve onu tanıyorum. Daha önce de böyle bir şey yapmış başkasına, o yaptığı kişi anlatmıştı
Korktum açıkçası.
Ama iyi ki konuştun diye söyledi
Burda çok eleştri aldım bilmiyorum

peki velev ki öyle. kız kadına söylerdi. o halde siz neden bu kızla yüzleşti diye adama bağırdınız?
neden yani çok mu önemli böyle bir kızın sizle konuşup konuşmaması..
konunuzda akla mantığa ters şeyler var o yüzden eleştiri aldınız. ya konuda eksik var yada siz tutarsız bir insansınız.

Lütfen bana başka birşey yazma, senin yazdığın kadar saçma yorumlar görmedim. Ne istersen düşün.
Haa sizin konunuz çok mantıklı dimi.
Hiç kimse mantıksız konuşmuyor. Kendiniz etmiş kendiniz bulmuşsunuz. Bende sizin evli olduğunuza inanmıyorum, öyle ki konuda sadece "abi" ve eşinden bahsetmişsiniz. Eşinizin esamesi bile okunmamış. Valla demek ki o kız birşeyler farketti de o yüzden sizi uyarmak zorunda kaldı. Sizde böyle birşey olmadığı ispat edeyim diye olayı büyütmüşte büyütmüşsünüz. Üstüne de saçmalamışsınız. Abinin eşi de muhtemelen kocasına güvenmiyor, bu yüzden gelip size kocasının yanlış bir hareketi olup olmadığını soruyor. Ama siz o kadar saf o kadar iyi niyetlisiniz ki bunu bile "kocasına ne kadar güveniyor yaaa ❤❤" diye anlamışsınız. Pes diyorum, sanırım gerçekten wonderlandda falan yaşıyorsunuz. Bu kadar iyi niyet bulunduğumuz dünyaya fazla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben o gün baya sinirli ve kötüydüm diye beni sakinleştirmek için belki de çağırdı diye düşündüm. Aklımdan zerre kadar olumsuz birşey geçmedi

yapmayın yahu..
elin kadınına ne sizin sinirli olmanızdan niye sizi sakinleştirmek istesin..
tanımadığı bir kadını sakinleştirmek için evine çağıran yüce insan yaptınız kadını..
kadın tam çakal. sizi denemiş eşini denemiş.

Bakın ben olsam ben de bu şekilde yapardım
Bana whatsapptan yazıp konuşmaya çağırınca şaşırdım. Evlerine çağırıp konuşmak istemeleri bana değişik geldi ama konuşmak isteyen birine hayır diyemezdim.ne olduysa anlattım yani kadının kafasında birşey kalmasın. Tamamen arkadaşımın kıskançlığından kaynaklı olduğunu bilsin istedim. Ben konuşmadan ne dalga geçtiğimi hissettim ne de eşine güvenmediğini
Ben eşime güveniyorum diyor kadın daha ne desin. Ben o gün baya sinirli ve kötüydüm diye beni sakinleştirmek için belki de çağırdı diye düşündüm. Aklımdan zerre kadar olumsuz birşey geçmedi
Yahu kadın eşine güvenmiyor.
GÜVENMİYOR
GÜ VEN Mİ YOR
G Ü V E N M İ Y O R.

Güvenen bir kadın kalkıp şüpheci bir soru sormaz. Eşimin size yanlış bir hareketi oldu mu? demez. Kadın kocasının sözüne itimat bile etmiyor ki kalkıp elin kadınına soruyor. Bunu anlamak bu kadar zor değil yav. Kadını kendi yerime koyuyorum, eğer kocama güvenmiyorsam tabiki gidip kadına sorarım, kocama güveniyorsam ne diye gidip kadına sorayım?

peki velev ki öyle. kız kadına söylerdi. o halde siz neden bu kızla yüzleşti diye adama bağırdınız?
konunuzda akla mantığa ters şeyler var o yüzden eleştiri aldınız. ya konuda eksik var yada siz tutarsız bir insansınız.
Konuda eksik yok, ne olduysa yazdım
Ama tutarsız davranmış olabilirim çünkü sinirlerim çok bozuk gerçekten
Söz verdiği için kızdım yoksa beni ilgilendirmez isterse üzerine yürüsün, yani bir insan söz verdiyse tutar öyle değil mi?
Konuşmucam söz deyip, 2 saat sonra kızla konuşmak ne kadar mantıklı
Ben kızın duymasını istemedim, küslük olmasın ama mesafe olsun isterdim. Sadece iş için konuşalım istedim ama olmadı.
Küs olmak çok mu iyi, bütün gün yan yana yüz asık oturmak hiçte hoş bir durum değil

yapmayın yahu..
elin kadınına ne sizin sinirli olmanızdan niye sizi sakinleştirmek istesin..
tanımadığı bir kadını sakinleştirmek için evine çağıran yüce insan yaptınız kadını..
kadın tam çakal. sizi denemiş eşini denemiş.
Peki ben size soruyorum
Eşine güvenmeyen bir kadın süslen püslen işe öyle git diye söyler mi?aranıza mesafe koymayın eskiden nasılsa öyle devam edin der mi?
Güvenmiyorsa diyelim sizin dediğiniz gibi aklı kalmıcak mı?

Evli olduğumu defalarca yazdım, neden anlamak istemiyorsunuz
Süslen püslen git diyen adamın eşi ki ben tabiki her zaman nasılsam o şekilde işe gidicem.
Kötü niyetli olan tamamen arkadaşım, herşeyi bilmiyorsunuz işte sadece buraya yazdığım bu konu üzerinden yorum yapıyorsunuz. O kadar kıskandığı şeyler var ki artık dur demenin vakti gelmişti.
Kendisi herkesle muhabbet etti, ben etmeye kalkınca yok gözü var, yok çok konuşuyorsunuz vs. Benim eşim kıskanmıyor adamın eşi kıskanmıyor arkadaşıma ne oluyor
Daha önce onunda müdürle muhabbetleri oldu, odanın kapısını kapatıp sigara içmeler, dışarıda oturmalar daha bir çok şey, kaç kişi söyledi bana kötü olarak, ben de farkındayım söylemedim banane, beni ne ilgilendirir yapan kendine yapar,konusunu bile açmadım
Ben bu adamla bırak ayrı yerde konuşmayı, bölümün içinde günlük konulardan konuşurken nasıl çok muhabbet ediyoruz diye böyle bir yakıştırma yapar aklım almıyor

ne laçka işyeri orası!
abiler, kıskanç arkadaşlar, müdürle tuhaf ilişkiler, umursuz eşler, işe süslen püslen git onu kaçırtın diyen kadınlar, adet gününü bilen erkekler.
hiç mi işiniz yok. gelen işleri kim yapıyor.
orası ekmek kapınız değil mi de böyle konularla mundar ediyorsunuz.
ilk defa bir konuda muhatap olan arkadaşı dinlemek istiyorum.
yıllardır özel sektörde çalıştım, böyle müsamaha görmedim.
belli ki kamudasınız, yazıktır ya!
siz de az değilsiniz.

Bekar olsaydım tamam ama şu durumun sonu yok bu durumdan kimse iyi şeyler yaşamaz dedi.
Şu cümleyi kuran adamdan hiç iyi niyet beklemem ben. Şu durumun sonu yok demek bana göre bi hoşlanma var ama mantıklı değerlendirince vazgeçiyorum demek. Ama sen bunu önemsemiyor kızın boşboğazlığından yakınıyorsun. Yazdıkların hiç samimi gelmedi.

Tabi ben duygusallığın da etkisiyle abiyi çağırdım. Bana söz verdin neden söyledin beni çok şaşırttın. Benmiyim suçlu diye bağırmaya başladım. Ama nasıl bağırıyorum. Sakinleşmemi bekledi ama ben baya ağladım.

yani işyerinde böyle bir görüntüyü düşünemiyorum.
olacak iş mi?

Adam sağlam pabuç olsa bekar olsaydım tamam ama bu durumun sonu iyi olmaz filan diye aptal saptal bi açıklama yapmaz zaten ama nedense onun niyeti hiç sorgulanmıyor. Bence de konuda eksik var konu sahibi kondurmasa da adamın baya flörtöz bi yanı var

Ben sizin saf olduğunuza falan inanmıyorum. Bu kadar saf olunmaz ya. Rol yaptığınıza o kadar eminim ki.
Ben evli olduğunada inanmıyorum. Evli bir kadın böyle bir olay yaşayacak ama eşi gayet medeni bir şekilde gidip adı çıkan adamla konuşacak :işsiz: Ve konu sahibi eşinden hiç bahsetmiyor, abi ve karısının daha çok bahsi geçiyor.
İlk konusunuda okudum. Evli bir kadın abinin karısı duyar diye endişeleneceğine eşim duyar aman rezillik çıkar diye korkmalıydı ama o konudada geçmemiş hiç eşi.

Kısaca konu sahibi evli değil, gitmiş abiyle konuşmuş ama bu konunun abinin karısının kulağına gideceğini tahmin etmemiş. Ne amaçla gidip konuşmuş bilemiyorum.

Ha birde arkadaşıyla küstüğü için niye bu kadar üzgün, onuda anlamadım. Çünkü sayfalarca arkadaşının kötü bir karakter olduğunu yazdı zaten üstelik dünya iyiside olsa iftira atmış madem size, daha ne derdine düşüyor arkadaşının.

Ben evli olduğunada inanmıyorum. Evli bir kadın böyle bir olay yaşayacak ama eşi gayet medeni bir şekilde gidip adı çıkan adamla konuşacak :işsiz: Ve konu sahibi eşinden hiç bahsetmiyor, abi ve karısının daha çok bahsi geçiyor.
İlk konusunuda okudum. Evli bir kadın abinin karısı duyar diye endişeleneceğine eşim duyar aman rezillik çıkar diye korkmalıydı ama o konudada geçmemiş hiç eşi.

Kısaca konu sahibi evli değil, gitmiş abiyle konuşmuş ama bu konunun abinin karısının kulağına gideceğini tahmin etmemiş. Ne amaçla gidip konuşmuş bilemiyorum.

Ha birde arkadaşıyla küstüğü için niye bu kadar üzgün, onuda anlamadım. Çünkü sayfalarca arkadaşının kötü bir karakter olduğunu yazdı zaten üstelik dünya iyiside olsa iftira atmış madem size, daha ne derdine düşüyor arkadaşının.
Aynısını bende yazdım şimdi. Kesinlikle evli olduğunu düşünmüyorum. Konularda eşinin esamesi bile okunmuyor. Nedense önceliği kendi eşine değil "abi" ve eşine veriyor. Sanki kendisi evli değilmiş gibi. Mesela arkadaşıyla arasının bozulmasına da üzülüyor. Kötü biriydi, farkedemedim diyor ama ne hikmetse "abi"nin eşi şak diye anlıyor onu kıskandığını. Üstüne diyor ki ``Aaayy abinin eşi abiye ne kadar çok güveniyor ❤❤❤". Yahu güvenen kadın kalkıp şüpheci bir soru sorar mı, onunla buluşmak ister mi? Kadın basbağı kocasının sözüne itimat etmiyor, bir de olanları konu sahibinin ağzından dinlemek istiyor. Kadının amacı yüksek miktar tazminat almak bile olabilir :KK70:. Ben konu sahibinin evli olduğuna inanmadığım gibi, saf ve iyi niyetli olduğuna da inanmıyorum. Bence kurnaz biri. Dedikodu yapan kıza bile suç bulamıyorum. O da birşeyler hissettiği için uyarma ihtiyacı hissetmiş olabilir. Ki adamında "bekar olsaydım bla bla" sözü iyi niyetli olmadığınıgösteriyor. Konu sahibide "abinin" içinden geçenleri öğrenmek için bu konuyu açtı ama kıza ve eşine söyleyeceğini hesap edemedi.

Ya ben anlayamıyorum yada anlamak istemiyorsunuz
Eşimden yana hiç bir sıkıntı yok anlıyor musun, eşim ilk söylediğimde zaten o öyle bir adam değil git konuş dedi çünkü arkadaşımı daha önceden tanıyor eşim nasıl biri olduğunu biliyor.
İlk eşime söyledim, iyiki de söyledim
Abiyle konuşurken ben eşimle konuştum, sen de konuş dedim.
Arkadaşına gelince her ne kadar kıskanç yanları olduğunu bilsem de, bazı huyları iyi olduğu için, işyerinde de daha iyisi olamaz diye arkadaşlığım devam etti. Ama artık kıskançlığın dozu arttı ve adamla beni bu şekilde yakıştırmaya kalkınca dur demem gerekiyor diye düşündüm
Ama yine de adamla konuştuğunu bilsin istemezdim

Aynısını bende yazdım şimdi. Kesinlikle evli olduğunu düşünmüyorum. Konularda eşinin esamesi bile okunmuyor. Nedense önceliği kendi eşine değil "abi" ve eşine veriyor. Sanki kendisi evli değilmiş gibi. Mesela arkadaşıyla arasının bozulmasına da üzülüyor. Kötü biriydi, farkedemedim diyor ama ne hikmetse "abi"nin eşi şak diye anlıyor onu kıskandığını. Üstüne diyor ki ``Aaayy abinin eşi abiye ne kadar çok güveniyor ❤❤❤". Yahu güvenen kadın kalkıp şüpheci bir soru sorar mı, onunla buluşmak ister mi? Kadın basbağı kocasının sözüne itimat etmiyor, bir de olanları konu sahibinin ağzından dinlemek istiyor. Kadının amacı yüksek miktar tazminat almak bile olabilir :KK70:. Ben konu sahibinin evli olduğuna inanmadığım gibi, saf ve iyi niyetli olduğuna da inanmıyorum. Bence kurnaz biri. Dedikodu yapan kıza bile suç bulamıyorum. O da birşeyler hissettiği için uyarma ihtiyacı hissetmiş olabilir. Ki adamında "bekar olsaydım bla bla" sözü iyi niyetli olmadığınıgösteriyor. Konu sahibide "abinin" içinden geçenleri öğrenmek için bu konuyu açtı ama kıza ve eşine söyleyeceğini hesap edemedi.
Yahu eşimden yana sıkıntı yok. Eşim daha anlatır anlatmaz şüphe bile duymadı. O abi öyle biri değil, arkadaşını tanıyorum kıskandığı çok belli, git abiyle konuş dedi. Bu kadar yani eşim sıkıntı çıkarmadığı halde neden eşimde eşim diye yazayım anlamıyorum ki ben sizi

Onun eşi çağırdı, konuşmalar onun eşiyle oldu ve bu yüzden sürekli onun eşinden bahsediyorum. Bundan nasıl bir anlam çıkarıyorsunuz
İnanmayın evli olduğuma madem ne diyim ben size
Arkadaşım evet kıskanç, her ne kadar bazı huyları hoşuma gitmese de iş yerinde ailemizden çok iş arkadaşlarımızı gördüğümüz için göz ardı ettim. Kıskanç insan her yerde dedim ama arkadaşım bu durumu başka yerlere çekmeye başladı ve devamı da gelirdi biliyorum
Sadece beni abiyle konuştuğunu bilmesini istemedim o kadar.

Peki ben size soruyorum
Eşine güvenmeyen bir kadın süslen püslen işe öyle git diye söyler mi?aranıza mesafe koymayın eskiden nasılsa öyle devam edin der mi?
Güvenmiyorsa diyelim sizin dediğiniz gibi aklı kalmıcak mı?
Kadın sizinle dalga geçmiş bu lafı söyleyerek farkında değil misiniz?
Yoksa yetişkin insan tavsiyesi olabilir mi, süslen püslen işe öyle git tavsiyesi?

Ya ben anlayamıyorum yada anlamak istemiyorsunuz
Eşimden yana hiç bir sıkıntı yok anlıyor musun, eşim ilk söylediğimde zaten o öyle bir adam değil git konuş dedi çünkü arkadaşımı daha önceden tanıyor eşim nasıl biri olduğunu biliyor.
İlk eşime söyledim, iyiki de söyledim
Abiyle konuşurken ben eşimle konuştum, sen de konuş dedim.
Arkadaşına gelince her ne kadar kıskanç yanları olduğunu bilsem de, bazı huyları iyi olduğu için, işyerinde de daha iyisi olamaz diye arkadaşlığım devam etti. Ama artık kıskançlığın dozu arttı ve adamla beni bu şekilde yakıştırmaya kalkınca dur demem gerekiyor diye düşündüm
Ama yine de adamla konuştuğunu bilsin istemezdim
Kusura bakmayın ama ben de evli olduğunuzu düşünmüyorum. "eşiniz" konuda sanki bir dekor gibi. Ayrıca türkiyede yaşıyoruz adam size inansa bile bu kadar vurdumduymaz olması hiç gerçekçi değil üzgünüm.

Bir de konunuzda fark ettirmeden ince ince abinin sizden hoşlanıp hoşlanmadığını anlamak için nabız ölçmüşsünüz. Bu abiye karşı boş değilsiniz gibi görünüyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back