- 11 Eylül 2020
- 2.203
- 560
- 73
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Bakın ben olsam ben de bu şekilde yapardımO bu değil de, abinin eşi sağlam geçmiş dalgasını sizle de arkadaşınızla da. Yok seni kıskanmış o kız, süslen püslen ona inat, o bölümden gidecek olan o sen değilsin, ailece görüşelim falan filan. Eşinden şüphelenmiş ki size sormuş yanlış hareketi oldu mu diye. Ben şahsen böyle sormazdım. Alırdım eşimi karşıma eline ayağına dikkat etmesini, saçma sapan insanların ağzına bizi sakız edecek hareketlerden kaçınmasını sert bir dille söylerdim. Sizle muhatap dahi olmazdım. Çekinirdim bir kere, tanımadığım kadınla öyle bir muhabbet içerisine girmeye. Burdan anlıyoruz ki bu abinin ilk vukuat değil. Kadının gözü dönmüş artık, napsın.
Şu olaylar bi durulsun, ailece görüşme fikrini hatırlatın abiye ve eşine. Eğer hala ciddilerse eşi sizle dalga geçmemiş, siz onların hakkında doğru fikirlere kapılmışsınız demektir. Eğer yan çizerler ise geçmiş olsun.
Bana whatsapptan yazıp konuşmaya çağırınca şaşırdım. Evlerine çağırıp konuşmak istemeleri bana değişik geldi ama konuşmak isteyen birine hayır diyemezdim.ne olduysa anlattım yani kadının kafasında birşey kalmasın. Tamamen arkadaşımın kıskançlığından kaynaklı olduğunu bilsin istedim. Ben konuşmadan ne dalga geçtiğimi hissettim ne de eşine güvenmediğini
Ben eşime güveniyorum diyor kadın daha ne desin. Ben o gün baya sinirli ve kötüydüm diye beni sakinleştirmek için belki de çağırdı diye düşündüm. Aklımdan zerre kadar olumsuz birşey geçmedi