Konu sahibi öncelikle başlıkla anlattığınız şey bağdaşmıyor.İş arkadaşım dediğiniz, hatta çok yakın arkadaş olduğunuz kişi size sadece bir fikrini söylemiş, hani dedinizya banada onun hakkında müdürle ilişkisi var dediler ben bişey demedim banane dedim diye, belki arkadaşınızda başkalarından sizin hakkınızda birşeyler duydu ve sizi uyarmak için söyledi, bu ihtimali hiç düşündünüz mü? Çalıştığınız ortamda sizden başka çalışan birçok insan varsa, insanlar sürekli birbirini gözlemler, mesela bizim işyerinde yüzlerce insan var, aynı odada 10 kişiyiz mesela 2 evli arkadaşımız sürekli birinin masasında ağız ağıza göz göze fısır fısır sohbet ediyorlar, bırakın aynı odada olan kişileri, diğer birimlerden odamıza girip çıkarken bu durumu görenler bile bu durumu konuşuyorlar.Bakın bizim odada başka kadınlar ve erkeklerde var, hepimiz gün içinde iletişim kuruyoruz,sohbet ediyoruz,muhabbet ediyoruz,çay kahve içip yemek yiyoruz.Ama kimsenin bu davranışları absürt görünmüyor, diğer 2 arkadaşın yaptıkları absürt görünüyor sizce neden?Arkadaşlık ilişkilerinde belli bir seviye vardır çünkü, aynı işyerinde de herkesle belli bir seviyede tutmak lazım.Ayrıca hayatta edindiğim bir tecrübe varki kimse için o bunu yapmaz denilemeyeceği.Bazen kendimiz bile bunu asla yapmam dediğimiz şeyleri yaparız.Eşinizin samimi olmadığı biri hakkında o adam öyle birşey yapmaz demesi absürt bence.Adamın eşide sizi uyarmak için sizinle konuşmuş resmen, istersen süslen püslen git benim rakibim olamazsına getirmiş,akıllı bir kadın.özellikle sordum adamın hangi davranışını yapmamasını bekliyordunuz söylerken diye, ama lafı çevirip kız böyle demiş diyorsunuz.Sizin yazdığınız mesajlarda açıkca yazıyor ben ona söylersem davranışlarına dikkat eder diye, demekki adamın davranışlarında bir anormallik vardı ve sizde bu davranışa devam etmesine destek veriyordunuz.Konuyu ona buna söylemek yerine, acaba bizim neden böyle göründüğümüzü düşünüyor, araya bir mesafemi koymalıyım, diye düşünseydiniz problem daha rahat çözülürdü.Işyerindeki erkek arkadaşlarınızla olan ilişkilerinize bir 3. kişi gibi dışardan bakmayı düşünün, zira yakında diğer samimi olduğunuzu söylediğiniz erkek arkadaşınızla hakkınızda da birşeyler söylendiğini duyarsanız şaşırmayın.