Aynısını bende yazdım şimdi. Kesinlikle evli olduğunu düşünmüyorum. Konularda eşinin esamesi bile okunmuyor. Nedense önceliği kendi eşine değil "abi" ve eşine veriyor. Sanki kendisi evli değilmiş gibi. Mesela arkadaşıyla arasının bozulmasına da üzülüyor. Kötü biriydi, farkedemedim diyor ama ne hikmetse "abi"nin eşi şak diye anlıyor onu kıskandığını. Üstüne diyor ki ``Aaayy abinin eşi abiye ne kadar çok güveniyor ❤❤❤". Yahu güvenen kadın kalkıp şüpheci bir soru sorar mı, onunla buluşmak ister mi? Kadın basbağı kocasının sözüne itimat etmiyor, bir de olanları konu sahibinin ağzından dinlemek istiyor. Kadının amacı yüksek miktar tazminat almak bile olabilir
. Ben konu sahibinin evli olduğuna inanmadığım gibi, saf ve iyi niyetli olduğuna da inanmıyorum. Bence kurnaz biri. Dedikodu yapan kıza bile suç bulamıyorum. O da birşeyler hissettiği için uyarma ihtiyacı hissetmiş olabilir. Ki adamında "bekar olsaydım bla bla" sözü iyi niyetli olmadığınıgösteriyor. Konu sahibide "abinin" içinden geçenleri öğrenmek için bu konuyu açtı ama kıza ve eşine söyleyeceğini hesap edemedi.