• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş arkadaşımın attığı iftira nelere sebep oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani bu durum başıma gelse ve ilgim olmasaydi asla umursamazdim yapılan dedikoduyu ben kendimden eminsem banane milletten...Bunu neden bu kadar ciddiye alıp herkese duyurdun adama gidip ağladın bagirdin nerden gelio bu samimiyet?En mantıklı davranan abinin eşi olmuş ve beklemedigin bı tepkiyle karsilasmissin zoruna gitmiş.Esi ortalığı ayağa kaldirsa sevinecektin ama olmamis eşin de ne sakin kalmış konuya maşallah...Herkes bı tuaf en çok ta sen.
Herkesin yapısı farklı işte
Ben her olayda çok etkilenen biriyim, en ufak şeyde bile uykularım kaçar, düşünürüm sürekli.
Kaç yıllık arkadaşım neden beni kıskanıyor diye düşündüm durdum.

Adamda benim bu huyumu bildiği için eşiyle konuşma gereği duydu, İyi de oldu eğer kadın şüphe içinde olsaydı gerçekten üzülürdüm, ortada bir şey yokken konunun uzamasına gerek yoktu
Eşim yapı olarak sakin birisi, ve adamı tanıyor. Anlatınca direk konuş o öyle bir adam değil dedi. Hatta bizi evlerine çağırmak istemişler

isyerinde paylasilamiyor bu abi demek

siz iki arkadas birbirinizi yerken esi de sizinle dalga geciyor :KK70:

yat uyu kuzum en iyisi sen..
Ortaya atan ben değilim ki arkadaşım
Keşke böyle bir şeyi içinde tutsaydı da benimle paylaşmasaydı
Eşiyle gayet iyi bir şekilde konuştuk ve iyi de oldu, aklında soru işareti kalmasını istemem

Diğer konunuzuda biraz okudum ve sizin evli olduğunuzu dusunmuorum ama o abiden hoşlanıyorsunuz bu net.. Burdada fikir almak için konu acmissiniz oda hoslanio mu die...Kocanizdan bahsetmek yok abide abi abide abi...Zira evli bir kadın adet gününü söyleyecek kadar iş yerinde bı erkekle neden bu kadar samimi bı arkadaşlık yapar bu kadarı da çok fazla...Milleti salak yerine koymayın

Diğer konunuzuda biraz okudum ve sizin evli olduğunuzu dusunmuorum ama o abiden hoşlanıyorsunuz bu net.. Burdada fikir almak için konu acmissiniz oda hoslanio mu die...Kocanizdan bahsetmek yok abide abi abide abi...Zira evli bir kadın adet gününü söyleyecek kadar iş yerinde bı erkekle neden bu kadar samimi bı arkadaşlık yapar bu kadarı da çok fazla...Milleti salak yerine koymayın
Ney abi menstural döngü bilgisine de mi sahip. Çıldırçem bu ne yaw. Konu sahibi bildiğin adamı boşatma komplosu kurmuş Allah'tan adamın eşi uyanık. Gittikçe iğrençleşiyor konu

Herkes herşeyi düşünebilir.
Aranızı bozmak isteyebilir, kıskanabilir ya da gerçekten size yakınlık duyduğunu hissetmiş olabilir.
Arkadaşınıza gereken cevabı verip , samimiyetinizi ölçülendirmeyi , hatta gerekli görürseniz abiyle de samimiyetinizi gözden geçirmeyi düşünmediniz mi?
Bu abi sizin için çok mu önemliydi, araya mesafe koyamayacak kadar, ne düşünürse düşünsün.
Siz bildiğiniz dedikoducu ve tuhaf bir duruma düşmüşsünüz, hele abinin eşi çok değişik, tebrik edilecek bir yanı yok, utanmasa birlikte olun arkadaş çatlasın diyecek.
Bu kadar şeyden sonra size , bak sana ilgisi olabilir diyen arkadaş normal kaldı.

Ney abi menstural döngü bilgisine de mi sahip. Çıldırçem bu ne yaw. Konu sahibi bildiğin adamı boşatma komplosu kurmuş Allah'tan adamın eşi uyanık. Gittikçe iğrençleşiyor konu
Yani aynı abi mi farklı abi mi bilmiyorum ama konu sahibi çok sıcakkanlı bı arkadas oluveriyormus ve diğer konusunda yazmış adet gunumu söyleyecek kadar samimi oluyorum diye öyle biseyler işte:)

Evli olduğumu inandırmak gibi bir çabam yok
Eşimle hiç bir sıkıntı olmadı bu konuda, uzatmadı da git konuş dedi
İftira atılan adam olduğu için ve eşi beni konuşmak için çağırdığı için onları anlatıyorum
Eşim lik bir durum yok o yüzde 1 bile ihtimal vermedi zaten
Adet günümü söylücek kadar yakın görüyorum dediğim kişi bu adam değil yanlız.
Oda hoşlanıyor mu diye nerde yazmışım bende bu kanıya vardınız onu anlamadım
Ben yaptığın doğru mu diye fikir almak istedim çünkü insan bazen kendi yaptığını göremeyebiliyor
Ama benim eşim ve adamın eşi tarafından iyiki konuştun denilen konu için burda keşke konuşmasaydın denildi

İftira atılan adam olduğu için ve eşi beni konuşmak için çağırdığı için onları anlatıyorum
Ben yaptığın doğru mu diye fikir almak istedim çünkü insan bazen kendi yaptığını göremeyebiliyor
Ama benim eşim ve adamın eşi tarafından iyiki konuştun denilen konu için burda keşke konuşmasaydın denildi
Sizin özel günlerinizi bilen bi başka abi daha var peki tamam. Buralar Dallas olmadan gideyim ben...

Ayyy o adamda farklı yani valla konuştukça batiyorsunuz...

Yani aynı abi mi farklı abi mi bilmiyorum ama konu sahibi çok sıcakkanlı bı arkadas oluveriyormus ve diğer konusunda yazmış adet gunumu söyleyecek kadar samimi oluyorum diye öyle biseyler işte:)
Konuyu çarpıtma, adet günümü söylemedim kimseye örnek olarak verdim ve örnek olarak verdiğim kişi de başka bir erkek iş arkadaşı
Yani demem o ki bir tek bu adamla değin bölümdeki diğer kişilerle de aram iyi. Bir tek bu adamla muhabbet etmediğimi örnek vermek için yazdım

Konuyu çarpıtma, adet günümü söylemedim kimseye örnek olarak verdim ve örnek olarak verdiğim kişi de başka bir erkek iş arkadaşı
Yani demem o ki bir tek bu adamla değin bölümdeki diğer kişilerle de aram iyi. Bir tek bu adamla muhabbet etmediğimi örnek vermek için yazdım
Aranız iyi değil resmen mikrodalgada ısıtılan tanecikler gibi topur topur kaynamış ortalık. Bu ne biçim bi samimiyet bu ne biçim bir abi kardeşliktir...

Bu ne gönlü bolluktur arkadaş...

Yooo carpitmiyorum gayet olduğu gibi yazdigimi düşünüyorum hatta

Yooo carpitmiyorum gayet olduğu gibi yazdigimi düşünüyorum hatta
Çarpıtıyorsum, neredeyse adet tarihimi söylücem diyerek örnek verdim. Aram iyi demek istedim. Bu nasıl birşey ya kaç mesajda size açıklama yapıyorum hala aynı şeyi yazıyorsunuz.
Örnek vermeden anlamıyorsan ne diyim, iyice saçmalamaya başladınız

Ortaya atan ben değilim ki arkadaşım
Keşke böyle bir şeyi içinde tutsaydı da benimle paylaşmasaydı
Eşiyle gayet iyi bir şekilde konuştuk ve iyi de oldu, aklında soru işareti kalmasını istemem

Daha az varsayimlar yapmani tavsiye ederim.
Sonucta arkadasin sana öyle birsey söyledikten sonra sen sessiz kalsaydin hicbirsey olmayacakti belki?
Arkadasin hakkinda kötü konusan kisiler olmus sende onlara inanarak bu bana da böyle böyle yapar diyerek panige kapilmissin yok yere nerden nereye cekilmis konular.

Dedikodularin kötü yanlari iste :)

Bu defa da adamin esi sizi yanlis anlamis.
Birbirinize düsün oh diyerek süslen vs demis bence :)

Olan cidden arkadasa olmus.. onun hakkinda insanlri birbirine düsürüyor diye dedikodu yapilmis. Sen buna inanmissin. Sonra normal arkadas gibi verdigi uyariyi almis corba yapmissin vs..

Ki bu arada senin aklinda korku iftira vs varken adamdan cidden hoslaniyor konumuna düsürmüssün üstelik kendini :)
Sonucta biri gelip bu bu kisi senden hoslaniyor dese o cümleyi hop diye havada yakalayarak sonra sen benden hoslaniyormusun diye bilmem x kisisine sorulmaz .. umursanmaz normalde yani.
Birde aglamalar felan..aman tınrımm :rolleyes:

Son düzenleme:
kadın neyden şüphe duyacaktı? adam söylemese bu dedikodudan nasıl haberi olacaktı?
Çünkü arkadaşım bizi sürekli gözlemliyordu. Bu muhabbet böyle devam ettiği sürece ki ederdi adamın haberi olmadığı için devam edicekti.
Arkadaşımım bunu eşine ve bir başkasına söyleyebilme ihtimali çok yüksekti ve onu tanıyorum. Daha önce de böyle bir şey yapmış başkasına, o yaptığı kişi anlatmıştı
Korktum açıkçası.
Ama iyi ki konuştun diye söyledi
Burda çok eleştri aldım bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back