• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş arkadaşımın attığı iftira nelere sebep oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence bizim aklımızla oyun oynuyor. Kendisinin saf olduğuna inandırmaya çalışıyor. Ama yemezler :dondurma:
Ne düşünürseniz düşünün umrumda değil. Ben daha kötü olacakları engelledim. Ağzını kapatırda başka kişilerede aynı şeyi yapmaz artık
Eşim konuş dedi, adamın eşi de iyi ki konuşmuşsun dedi. Daha ne
Sizin inanıp inanmamanız beni hiç ilgilendirmiyor
Tek hatan adama söz verdin ama yine söyledin diye bağırmak oldu o kadar

Ne düşünürseniz düşünün umrumda değil. Ben daha kötü olacakları engelledim. Ağzını kapatırda başka kişilerede aynı şeyi yapmaz artık
Yahu ne olacaktı da engellediniz? Eşiniz bi boş boğazın lafıyla sizinle kavga edecek kadar size güvenmiyorsa boşanın bir zahmet. Olayı daha da abartıp herkese taşımışsınız bir de olacakları engelledim diyorsunuz, yav he he siz öyle zannedin. Kadında dahil herkes şuan olayın üstüne kapatmaya çalıştığınız için bu kadar büyüttüğünüzü düşünüyordur buna emin olun.

Ha sen birde adama bağırdın yanında ağlama krizlerine mi girdin ? :super:

Yok bu saka galiba. Ben agir konusucam gercekten arkadasim bence sen o adamin sana olan yakinliginin farkindasin ve arkadasinla bu olayi ortmeye calisiyorsun cunku baska turlusu olamaz.
Mesela hic esinden bahsetmiyorsun sadece o ABI ve ESININ ne kadar mukemmel olduklarindan bahsediyorsun pesssss
Onlarla konuşurken eşim yoktu ben ikisi ile konuştuğum için onları söylüyorum
Eşim zaten fazla uzatmadı
Git konuş bilsin dedi, arkadaşıma çok kızdı haketti onu bilen biliyor dedi o kadar
Bu kadar yani ötesi yok, ben yakınlık fark etmedim. Zaten uzun zamandır gözlemliyorum. Ama başkasına nasıl davranıyorsa bana da öyle, sadece yakın oturduğumuz için bana daha fazla iş veriyor
Ben gerçekten sizin yada olumsuz yorum yazanlar gibi düşünemiyorum
Olaya farklı bakıyorum iyiki de konuştum diyorum

Ha sen birde adama bağırdın yanında ağlama krizlerine mi girdin ? :super:
Ağlama krizine girmedim
Söz verdin neden söyledin dedim bağırdım, zaten kaç gündür kötüydüm patladım işte, oda sanırım olaylara daha sakin bakmam için eşinin konuşmasını istedi bilmiyorum
Konu benim için kapandı, ne kimse dedikodu yapabilecek, nede adam eskisi kadar fazla konuşucak,

Burada mantıklı davranan kimse yok. Belki sadece arkadaşınız. eğer gerçekten siz ve abi iki evli insanın olmaması kadar yakinsaniz arkadaşınız uyarmakla doğru yapmış. Belki sizi kırmamak için senin yaptığın birşey yok sorun adamda demiştir. Sizin söyleyeceğiniz tek şey yok öyle birşey demekti. Ben o abinin yerinde olsam sizi de bozardim bu munasebetsizce konuşma yuzunden. Eşinizin yerinde olsam eğer adamin yaptığı birşey yoksa kapat konuyu derdim. Abinin karisinin yerinde olsam sizinle asla muhatap olmazdım. Herkes saçma davranmış en başta da siz. Kimse sizin mikserliginiz yüzünden sizi bozmadigi için de kendinizi haklı goruyorsunuz.

Giyin süslen daha çok kıskansın dedi yazarken utanmadınız ama ben okurken utandım :D ay bilemeyeceğim ne tuhaf iliskiler... Birisi eşim ve iş yerindeki kadınla ilgili dedikodu cıkartacak, o kadın da eşime söyleyecek Ben de o kadına aranızı bozmalarına izin verme aksine giyin süslen daha çok kıskansın falan diyeceğim Güzel kafalarmıs hayırlı olsun İşiniz de çok atraksiyonlu(!) maşallah biz de sabah 8 aksam 5 :p

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back