Konuda gecen ABİ ve ilgisi aranizda paylasilamamis olan tek sey bu.
Arkadasin senden hoslaniyor olabilir dikkat et diyerek mesafe koymani istemis fakat sen bu mesafeyi koydugunda bu kez arkadasinin bu ABİ ile yakinligindan rahatsiz olmaya baslamissin. Neden?
Ciddi anlamda soruyorum arkadasinin Abi ile olan yakinligi neden seni rahatsiz etti? Sen evli, bu kadar kucuk henuz dedikoduya bile donusmemis haliyle soylenen seyi kosa kosa esine yetistirebilecek kadar evliligine bagli bir kadin degil misin?
Cunku senden hoslaniyor dikkat et diye uyararak seni uzaklastirip kendi yakinlasmak istedigini dusundun. Bu sebeple sinir oldun arkadasina.
Normal olan umurunda olmamasi degil mi?
Adama soyleme sebebin de bak ben aramiza mesafe koymak istemiyorum ama arkadasim senin benden hoslandigini soyledi, bunu bil ona gore onunla arana mesafe koy demekti.
Bu sekilde adam artik arkadasina tavir alacak sende bozulmak yada kiskanmak durumunda kalmayacaktin.
Bunun icin adama niye soyledin diye bagirip cagirip sinir krizi gecirdin. Insan iftira atan birine kardesim gibiydi, bak simdi aramiz bozulmus oldu diyebilir mi?
Sen diyorsun cunku senin istedigin arkadasinla senin aranin bozulmasi degil, Abi ile bozulmasiydi neden cunku anlamsiz bir bicimde rahatsiz oluyordun yakinlasmalarindan!
Is hayatinda bulunmus herkes birazcik akilliysa iki kisi arasindaki enerjiyi şıp diye hisseder.
Konudaki Abi den inan her is yerinde en az 1 tane vardir. Aurasi yuksek, gerek statu gerek tavirlariyla evli de olsa bekarda olsa sizin gibi kadinlarla oynar ama bunu sadece iş olsun diye yaparlar bilgine.