• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş arkadaşımın attığı iftira nelere sebep oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden bu kadar dalga geçiyorsunuz anlamıyorum. Ben benim için önemli olan bir konuyu buraya tüm içtenliğimle yazıyorum
Ama siz yok iyi bari sarılıp öpmemiş filan çok alakasız şeyler yazıyorsunuz
Eleştri yaparsın tamam da saçmalamanın alemi yok

Haklisin bacim. Bu kadar mantik karsisinda hepimiz aciz kaldik sacmalamamiz bundan :)

Siz evlisiniz
Is yerindeki abi evli
Is yerindeki arkadaş deli(yok onun sana ilgisi var diyor sana sonra ikinizin arasını açmak istiyor ki abi kendiyle daha çok çalışsın sana iş vermesin diye falan tamamiyle mantıksız hareketler)
Siz olayı fazla ciddiye almışsınız sanırım başkaları inanıp size kötü gözle bakar diye. Ama düşünüyorum benim başıma gelse o kişiye gidip senin bana ilgin olduğunu düşünüyorlar böyle böyle söylüyorlar falan diye hayatta söyleyemem çok absürd bir diyalog çünkü bu. Ama söylemişsiniz artık iyi hoş devamı daha ilginç sizin ve o abinin eşi de işin içine giriyor falan hiç ciddiye alınmamasi gereken bir konu nerelere geliyor. Abinin eşinin yerine koyuyorum kendimi eşimin iş yerinde bir kızla buluşuyorum bana böyle şeyler anlatıyor ben de iyi ki anlattın diyorum abi bana eskisi gibi olcaz o kiz aramızı açamayacak falan diyor ne alaka yani ekmeğimi aşımı mı veriyorlar ne o abiyle ne deli arkadaşla konuşmam olur biter hani. Şimdiden sonra iş yerindeki ortamı hayal ettim de iftira atan arkadaşı dışlayıp abiyle bi ekip mi olacaksınız eşler de destekliyor sizi ne olacak yani böyle
Bundan sonra nasıl olucak bilmiyorum işler iyice karılştı
Aslında ben ikisiyle de konuşmama kararı aldım ama bana adamın eşi eğer konuşmazsan arkadaşın kendini haklı görücek, aynı şekilde konuşmaya devam et dedi
Benim iyice kafam allak bullak oldu, konuşmuyorum niye konuşmuyorsun diyorlar, konuşuyorum ben olsam mesafe koyardım diyorlar. İlk defa bu kadar karışık bir durumun içindeyim

Aslında ben ikisiyle de konuşmama kararı aldım ama bana adamın eşi eğer konuşmazsan arkadaşın kendini haklı görücek, aynı şekilde konuşmaya devam et dedi
Benim iyice kafam allak bullak oldu, konuşmuyorum niye konuşmuyorsun diyorlar, konuşuyorum ben olsam mesafe koyardım diyorlar. İlk defa bu kadar karışık bir durumun içindeyim
Başkalarının yönlendirmesine izin vermeyin kendi içinizden geleni kendiniz için doğru olanı yapın bundan sonra bu olay da ders olsun size başkalarını fazla ciddiye almayın yani hayat sizin

Aynen öyle
Bence kadın bile gayet olsun davrandı. Ben olsam daha fazla tepki verirdim. Hem kendi eşimi hem onun eşini takdir ettim
Hatta bana süslen giyin daha çok kıskansın, aranızda mesafe olmasın önceden nasılsa öyle devam edin dedi
Hade canım sende yok artikkkkk

Bakın sadece arkadaşınızın ağzını kapatıp ne abiye ne eşine yansitmasaydiniz böyle zor bir duruma dusmeyecektiniz. Maalesef kendinizi garabet bir duruma soktunuz üstelik iş yerinizde😐

Isini yap gec,
Is icin ikisiyle de konus,
Is disi ikisiyle de konusma.
Mesgul ol hep, bahane mi yok.

Ben is arkadasliklarini cok severim, cogu is arkadasim da erkektir zaten.
Ama durumlar bu iken, oncelik kisinin kendi huzuru. Her turlu huzur kalmamis zaten, bari profesyonel cizgiler korunabilsin.

Neyi saçma onu anlamıyorum. Eşi bile anladı arkadaşımın kıskanç olduğunu
Üzülme, kendini kötü gösterme. Madem kıskanıyor sen de onu daha çok kıskandır. Onun istediğini yapma diyor bunun nesi kötü
Ben tabiki süslenip püslenip gitmicem ama eşinin bu öneri de bulunması bana değişik geldi. Hiç şüphe durmuyor kocasından. Güzel birşey
Yok yok gerçekten safsiniz ya ben fena oldugunuzu dusunmedim

Konuda gecen ABİ ve ilgisi aranizda paylasilamamis olan tek sey bu.
Arkadasin senden hoslaniyor olabilir dikkat et diyerek mesafe koymani istemis fakat sen bu mesafeyi koydugunda bu kez arkadasinin bu ABİ ile yakinligindan rahatsiz olmaya baslamissin. Neden?
Ciddi anlamda soruyorum arkadasinin Abi ile olan yakinligi neden seni rahatsiz etti? Sen evli, bu kadar kucuk henuz dedikoduya bile donusmemis haliyle soylenen seyi kosa kosa esine yetistirebilecek kadar evliligine bagli bir kadin degil misin?
Cunku senden hoslaniyor dikkat et diye uyararak seni uzaklastirip kendi yakinlasmak istedigini dusundun. Bu sebeple sinir oldun arkadasina.
Normal olan umurunda olmamasi degil mi?
Adama soyleme sebebin de bak ben aramiza mesafe koymak istemiyorum ama arkadasim senin benden hoslandigini soyledi, bunu bil ona gore onunla arana mesafe koy demekti.
Bu sekilde adam artik arkadasina tavir alacak sende bozulmak yada kiskanmak durumunda kalmayacaktin.
Bunun icin adama niye soyledin diye bagirip cagirip sinir krizi gecirdin. Insan iftira atan birine kardesim gibiydi, bak simdi aramiz bozulmus oldu diyebilir mi?
Sen diyorsun cunku senin istedigin arkadasinla senin aranin bozulmasi degil, Abi ile bozulmasiydi neden cunku anlamsiz bir bicimde rahatsiz oluyordun yakinlasmalarindan!

Is hayatinda bulunmus herkes birazcik akilliysa iki kisi arasindaki enerjiyi şıp diye hisseder.
Konudaki Abi den inan her is yerinde en az 1 tane vardir. Aurasi yuksek, gerek statu gerek tavirlariyla evli de olsa bekarda olsa sizin gibi kadinlarla oynar ama bunu sadece iş olsun diye yaparlar bilgine.

Konuda gecen ABİ ve ilgisi aranizda paylasilamamis olan tek sey bu.
Arkadasin senden hoslaniyor olabilir dikkat et diyerek mesafe koymani istemis fakat sen bu mesafeyi koydugunda bu kez arkadasinin bu ABİ ile yakinligindan rahatsiz olmaya baslamissin. Neden?
Ciddi anlamda soruyorum arkadasinin Abi ile olan yakinligi neden seni rahatsiz etti? Sen evli, bu kadar kucuk henuz dedikoduya bile donusmemis haliyle soylenen seyi kosa kosa esine yetistirebilecek kadar evliligine bagli bir kadin degil misin?
Cunku senden hoslaniyor dikkat et diye uyararak seni uzaklastirip kendi yakinlasmak istedigini dusundun. Bu sebeple sinir oldun arkadasina.
Normal olan umurunda olmamasi degil mi?
Adama soyleme sebebin de bak ben aramiza mesafe koymak istemiyorum ama arkadasim senin benden hoslandigini soyledi, bunu bil ona gore onunla arana mesafe koy demekti.
Bu sekilde adam artik arkadasina tavir alacak sende bozulmak yada kiskanmak durumunda kalmayacaktin.
Bunun icin adama niye soyledin diye bagirip cagirip sinir krizi gecirdin. Insan iftira atan birine kardesim gibiydi, bak simdi aramiz bozulmus oldu diyebilir mi?
Sen diyorsun cunku senin istedigin arkadasinla senin aranin bozulmasi degil, Abi ile bozulmasiydi neden cunku anlamsiz bir bicimde rahatsiz oluyordun yakinlasmalarindan!

Is hayatinda bulunmus herkes birazcik akilliysa iki kisi arasindaki enerjiyi şıp diye hisseder.
Konudaki Abi den inan her is yerinde en az 1 tane vardir. Aurasi yuksek, gerek statu gerek tavirlariyla evli de olsa bekarda olsa sizin gibi kadinlarla oynar ama bunu sadece iş olsun diye yaparlar bilgine.
Kıskandığını hissediyorum, çok muhabbet ediyorsunuz diye sana ilgi duyuyor diye arkadaşım dedi.
Şimdiye kadar benden çok onlar samimiydi, benimle 10 kere muhabbet ettiyse onunla 20 kere etmiştir ve umrumda da değildi ama son zamanlarda bana onu kötülemesi ve ben soğuk davranınca bu kez onun yanaşması beni sinirlendirdi evet çünkü adamın Bir şeyden haberi yok, arkasından başka neler neler söyledi dayanamadım
Bulunduğum bölümdeki başka erkeği de bana daha önce kötülemişti ama ilgi vs olarak değilde sen işi bildiğin için seninle konuşuyor vs diye ama ben tabiki aramı bozmadım hatta daha iyi oldum arkadaşımın istediği olmadı

Bunda da öyle onun istediği zaten aramı bozmak ve gözlemledim ben az soğuk davranınca bu kez o konuşmaya başladı, neden söylemiyim onun ne niyetle olduğunu adam bilmeli ve ona göre davranmalı dedim
Ben olsam benim arkamdan bu şekilde konuşulanları öğrenmek isterdim

Arkadaşlığımızın bozulmasına evet üzüldüm ama onu çok idare ettim ve artık tahammül sınırım kalmadı, elin adamına iftira boyutuna geldi. Eşi duyarsa ortada birşey yokken araları açılırsa diye korktum. Kendi eşimden yana problemim yoktu çünkü bana güveniyor, adamı da tanıyor

Kimin ne olduğunu öğrendi ve iyi oldu. Bu kız bunu hak etmişti. Çünkü bu yaptığı ilk değil malesef, başkalarından bir çok şey duydum hakkında

Yani bu durum başıma gelse ve ilgim olmasaydi asla umursamazdim yapılan dedikoduyu ben kendimden eminsem banane milletten...Bunu neden bu kadar ciddiye alıp herkese duyurdun adama gidip ağladın bagirdin nerden gelio bu samimiyet?En mantıklı davranan abinin eşi olmuş ve beklemedigin bı tepkiyle karsilasmissin zoruna gitmiş.Esi ortalığı ayağa kaldirsa sevinecektin ama olmamis eşin de ne sakin kalmış konuya maşallah...Herkes bı tuaf en çok ta sen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back