iş arkadaşım bana asılıyor

niyetine turp sıkıyım onun. niyeti ne olursa olsun, ne yavşakça laflar onlar öyle. böyle konuşmanızdan hoşlanmıyorum diyin.ay hadsiz.

Ben de yurtdisindayim ve calistigim yerde kadin ve erkekler evli bile olsalar birbirlerine oyle seyler soyluyorlar ki duysaniz sok olursunuz. saka deyip geciyorlar sonra onlara cok normal. ama benim bunlari normal karsilamadigimi bildiklerinden bana selam vermekten oteye gecemiyorlar. yabancilar boyle bence sen de kulturumuzde boyle laubaliligin olmadigini hissettir gerekirse acik acik soyle.

esime soyleyip soylememekte cok kararsizim cunku akli burda kalicak, isten ne cikma sansim var ne is degistirmek...yanliz kalmamaya calisiyorum...cuma gununden sonra adam duzelir geri atar zannettim, bugun bana sugar diye seslendi...sanirim aldim basima belayi...

Benim için hicbirsey benim namusumdan yada esime olan bağlılığımdan önemli değil yarın öbür gün başka bişey olmayacağı ne malum yalnız kaldigimiz zaman oda kapısını kitleyip benim üzerime atlamayacagi ne malum yok mu böyle insanlar yada bi yerde beni sikistirmayacagi üzerine içki dökmek ne demek ya onun suratına fırlati veririm valla bişey
Terbiyesiz onlara göre normal olan bana göre normal değilse hiç muhattap olmam başta senden bi hareket bişey görmuste olabilir görmemişte seni deniyor da olabilir

allah kahretsin o adamı .Her çiçekten bal almaya çalışan erkek cinsi. Pisliğin teki .
Evli kadına yan gözle bakan erkek şerefsizdir .

Arkadaslar ise yaramiyor...terslesem de yine konuyu bana getiriyor...bugun basim agiriyor dedigimde...yanima gelip masaj yapmak istedi..hayir dedim gerek yok gecer...nekadar terslesiysem adam bana misin demiyor... butun gun goz hapsinde tuttu...bi tek is cikisi odama gelmedi bugun ama yanliz degildim ondn olabilir ya da hayir demelerim ise mi yaradi...yarin sabah gorucez...

eşini çok sevdiğini falan söyle. ikide bir ondan bahset. o zaman belki faz geçer.

Mobing aslında yaptığı yaptığının hukuki yaptırımları ağır . İspatlayabilirsen iyi tazminat alırsın çalışmana gerek kalmaz.

Bugun cesaret toplayip konuyu henuz erkenken esime actim...sadece iltifat ettigini soyledim ama esim bunun altinda bile kotu niyet var dedi... ickiisni uzerime dokmej istediginden falan bahsetmedim...esimin tavri su oldu...eger elbiselerime ve konustuklarima biraz fazla dikkat edersem o adam da geri cekilirmis...baskasinin sapikligi yuzunden yine kendine cekiduzen gosterme zorunda kalan benim...etek giymememeliymisim, yuksek topuklu ayakkabi falan...

Adama ne kadar sinir olduysam eşine de o kadar sinir oldum
Klasik erkek mantığı kadın süslenmezse karşı erkek asılmaz...

duruşun net olsun ama sakın o pislik içim gıyımınden ödün verme,bende yaşadım boyle birşeyı seni cok ıyı anlıyorumm

Benim eşim kesinlikle bu şekilde davranmazdi ya işyerine gelip o adamla bi güzel konuşur yada patron kim ilgileniyorsa onunla konuşur yada bana işten çık derdi :/

ben eşime bütün ayrıntısıyla da anlatsam sorun etmezdi ya benim adam da kesin bi sorun var.
bilmiyorum belkide çok güveniyor.

duruşun net olsun ama sakın o pislik içim gıyımınden ödün verme,bende yaşadım boyle birşeyı seni cok ıyı anlıyorumm
Evet benim de zoruma giden o...asiri birsey giymiyorum...devlet memuruyum genelde etek giymeyi tercih ediyorum kalem etek fslan...insanin niyeti kotu olunca bence karsindakinin ne giydiginin onemi yok...dediginiz gibi onun yuzunden tarzimi degistirmeyi dusunmuyorum ...

Adama ne kadar sinir olduysam eşine de o kadar sinir oldum
Klasik erkek mantığı kadın süslenmezse karşı erkek asılmaz...
Evet ben de sastim kaldim...nerde hata yaptim dusunurken...esim kiyafetlerine dikkat et diyor..karsidakinin niyeti bozuksa sarsaf da giysen farketmiyor bence

avrupadamisin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…