- 7 Haziran 2010
- 1.403
- 2.734
esime soyleyip soylememekte cok kararsizim cunku akli burda kalicak, isten ne cikma sansim var ne is degistirmek...yanliz kalmamaya calisiyorum...cuma gununden sonra adam duzelir geri atar zannettim, bugun bana sugar diye seslendi...sanirim aldim basima belayi...Yavrum gerçekten okurken o kadar çok sinir oldum ki bu nasıl bi insan böyle bence eşine söyle ki haberi olsun ben esimden bişey saklamam baban yaşında ayıp yani onunla da yalnız kalmamaya dikkat et bence adamın niyeti bozuk öyle insandan hersey beklenir bence ne göz göze gel ne de muhabbet et rahatsız olduğunu da her fırsatta belli et
allah kahretsin o adamı .Her çiçekten bal almaya çalışan erkek cinsi. Pisliğin teki .Merhaba arkadaşlar, 4 ay önce işe başladım, yeni ortam yeni kişiler yeni işe alısayım derken bir de baktım ofisteki eski çalışanlardan biri bana asılıyor...işe giriş çıkışlarda imzaladığımız bir defter var, cuma iş çıkışı imzamı atarken, kendisi son 3 gün imza atmadığını fark etti, nasıl olur dedi böyle birsey hiç yapmadıgım sey halbuki bana baktı...senin varlığın kafamı karıştırıyor dedi oyüzden unutmuş olmalıyım... odama gidip çıkmak için hazirlanmaya basladim, pesimden geldi. varligin beni rahatsiz etmiyor yanlis anlama dedi elini uzatti.. ozamana kadar da birseyler seziyordum da... iste evli, benden 20 yas buyuk biri diye kibarliginin ilgisinin sirf ben yeniyim birseyler ogretme isi anlatma niyetli oldugunu zannetmistim...yaniliyor olabilirmiyim ? Cunku ben de evliyim, ona umut vermis olamam bana bu sekilde yaklasmasinin sebebini cesaretinin kaynagini anlayamiyorum...yardim edermisiniz ne anlamaliyim bu durumdan..ne yapmaliyim
Adama ne kadar sinir olduysam eşine de o kadar sinir oldumBugun cesaret toplayip konuyu henuz erkenken esime actim...sadece iltifat ettigini soyledim ama esim bunun altinda bile kotu niyet var dedi... ickiisni uzerime dokmej istediginden falan bahsetmedim...esimin tavri su oldu...eger elbiselerime ve konustuklarima biraz fazla dikkat edersem o adam da geri cekilirmis...baskasinin sapikligi yuzunden yine kendine cekiduzen gosterme zorunda kalan benim...etek giymememeliymisim, yuksek topuklu ayakkabi falan...
duruşun net olsun ama sakın o pislik içim gıyımınden ödün verme,bende yaşadım boyle birşeyı seni cok ıyı anlıyorummBugun cesaret toplayip konuyu henuz erkenken esime actim...sadece iltifat ettigini soyledim ama esim bunun altinda bile kotu niyet var dedi... ickiisni uzerime dokmej istediginden falan bahsetmedim...esimin tavri su oldu...eger elbiselerime ve konustuklarima biraz fazla dikkat edersem o adam da geri cekilirmis...baskasinin sapikligi yuzunden yine kendine cekiduzen gosterme zorunda kalan benim...etek giymememeliymisim, yuksek topuklu ayakkabi falan...
Evet benim de zoruma giden o...asiri birsey giymiyorum...devlet memuruyum genelde etek giymeyi tercih ediyorum kalem etek fslan...insanin niyeti kotu olunca bence karsindakinin ne giydiginin onemi yok...dediginiz gibi onun yuzunden tarzimi degistirmeyi dusunmuyorum ...duruşun net olsun ama sakın o pislik içim gıyımınden ödün verme,bende yaşadım boyle birşeyı seni cok ıyı anlıyorumm
Evet ben de sastim kaldim...nerde hata yaptim dusunurken...esim kiyafetlerine dikkat et diyor..karsidakinin niyeti bozuksa sarsaf da giysen farketmiyor benceAdama ne kadar sinir olduysam eşine de o kadar sinir oldum
Klasik erkek mantığı kadın süslenmezse karşı erkek asılmaz...
Esimle is yerlerimiz karsi karsiya..camdan baksa beni gorebilir..bunu bildigi halde askintilik yapiyor...ben yurt disindan yaziyorum...o adam da yabanci turk degil...iste alkol aliyor..bir iki kadeh ..bir seferinde uzerine dokeyim mi dedi...hayir dedim tabiki hayir...korkma ben silerim dedi..yanlis anlamyiyorum degil mi bunlar saka degil dupeduZ sarkintilik yapiyor adam
evetavrupadamisin ?