EvliymisCanım sevgilin/nişanlın/eşin var mı? Varsa iş yerine sen ziyarete gelsin hayır yoksa iş yerine kendi adına bir erkek adı ile çiçek falan göndert içine güzelde bir kart yaz, hayatında birinin var olduğunu hissettir.
Ne tiksindirici insanlar yahu!
Orayı kaçırmışım, teşekkürler...Evliymis
Rabbim sizi korusun. Adam yollu desem yeridir. Sizi işinizle tehdit ederse sakın kanmayın. Kendinizi kullandırmayın. Şikayet edebileceğiniz insan kaynakları var mı?Merhaba arkadaşlar, 4 ay önce işe başladım, yeni ortam yeni kişiler yeni işe alısayım derken bir de baktım ofisteki eski çalışanlardan biri bana asılıyor...işe giriş çıkışlarda imzaladığımız bir defter var, cuma iş çıkışı imzamı atarken, kendisi son 3 gün imza atmadığını fark etti, nasıl olur dedi böyle birsey hiç yapmadıgım sey halbuki bana baktı...senin varlığın kafamı karıştırıyor dedi oyüzden unutmuş olmalıyım... odama gidip çıkmak için hazirlanmaya basladim, pesimden geldi. varligin beni rahatsiz etmiyor yanlis anlama dedi elini uzatti.. ozamana kadar da birseyler seziyordum da... iste evli, benden 20 yas buyuk biri diye kibarliginin ilgisinin sirf ben yeniyim birseyler ogretme isi anlatma niyetli oldugunu zannetmistim...yaniliyor olabilirmiyim ? Cunku ben de evliyim, ona umut vermis olamam bana bu sekilde yaklasmasinin sebebini cesaretinin kaynagini anlayamiyorum...yardim edermisiniz ne anlamaliyim bu durumdan..ne yapmaliyim
Rica ederimOrayı kaçırmışım, teşekkürler...
Merhaba arkadaşlar, 4 ay önce işe başladım, yeni ortam yeni kişiler yeni işe alısayım derken bir de baktım ofisteki eski çalışanlardan biri bana asılıyor...işe giriş çıkışlarda imzaladığımız bir defter var, cuma iş çıkışı imzamı atarken, kendisi son 3 gün imza atmadığını fark etti, nasıl olur dedi böyle birsey hiç yapmadıgım sey halbuki bana baktı...senin varlığın kafamı karıştırıyor dedi oyüzden unutmuş olmalıyım... odama gidip çıkmak için hazirlanmaya basladim, pesimden geldi. varligin beni rahatsiz etmiyor yanlis anlama dedi elini uzatti.. ozamana kadar da birseyler seziyordum da... iste evli, benden 20 yas buyuk biri diye kibarliginin ilgisinin sirf ben yeniyim birseyler ogretme isi anlatma niyetli oldugunu zannetmistim...yaniliyor olabilirmiyim ? Cunku ben de evliyim, ona umut vermis olamam bana bu sekilde yaklasmasinin sebebini cesaretinin kaynagini anlayamiyorum...yardim edermisiniz ne anlamaliyim bu durumdan..ne yapmaliyim
gayet normal her sektörde hemen hemen olan seylerMerhaba arkadaşlar, 4 ay önce işe başladım, yeni ortam yeni kişiler yeni işe alısayım derken bir de baktım ofisteki eski çalışanlardan biri bana asılıyor...işe giriş çıkışlarda imzaladığımız bir defter var, cuma iş çıkışı imzamı atarken, kendisi son 3 gün imza atmadığını fark etti, nasıl olur dedi böyle birsey hiç yapmadıgım sey halbuki bana baktı...senin varlığın kafamı karıştırıyor dedi oyüzden unutmuş olmalıyım... odama gidip çıkmak için hazirlanmaya basladim, pesimden geldi. varligin beni rahatsiz etmiyor yanlis anlama dedi elini uzatti.. ozamana kadar da birseyler seziyordum da... iste evli, benden 20 yas buyuk biri diye kibarliginin ilgisinin sirf ben yeniyim birseyler ogretme isi anlatma niyetli oldugunu zannetmistim...yaniliyor olabilirmiyim ? Cunku ben de evliyim, ona umut vermis olamam bana bu sekilde yaklasmasinin sebebini cesaretinin kaynagini anlayamiyorum...yardim edermisiniz ne anlamaliyim bu durumdan..ne yapmaliyim