iş arkadaşım bana asılıyor

Merhaba arkadaşlar, 4 ay önce işe başladım, yeni ortam yeni kişiler yeni işe alısayım derken bir de baktım ofisteki eski çalışanlardan biri bana asılıyor...işe giriş çıkışlarda imzaladığımız bir defter var, cuma iş çıkışı imzamı atarken, kendisi son 3 gün imza atmadığını fark etti, nasıl olur dedi böyle birsey hiç yapmadıgım sey halbuki bana baktı...senin varlığın kafamı karıştırıyor dedi oyüzden unutmuş olmalıyım... odama gidip çıkmak için hazirlanmaya basladim, pesimden geldi. varligin beni rahatsiz etmiyor yanlis anlama dedi elini uzatti.. ozamana kadar da birseyler seziyordum da... iste evli, benden 20 yas buyuk biri diye kibarliginin ilgisinin sirf ben yeniyim birseyler ogretme isi anlatma niyetli oldugunu zannetmistim...yaniliyor olabilirmiyim ? Cunku ben de evliyim, ona umut vermis olamam bana bu sekilde yaklasmasinin sebebini cesaretinin kaynagini anlayamiyorum...yardim edermisiniz ne anlamaliyim bu durumdan..ne yapmaliyim
Böyle durumlarda sesizce yanından uzaklaşmak tepki versen yanlış karşılık vermeyecek bise çıkarır illa

esime soyleyip soylememekte cok kararsizim cunku akli burda kalicak, isten ne cikma sansim var ne is degistirmek...yanliz kalmamaya calisiyorum...cuma gununden sonra adam duzelir geri atar zannettim, bugun bana sugar diye seslendi...sanirim aldim basima belayi...
Canım benim açık açık diyeceksin ki siz çok iyi bi insansınız beni bir arkadaş dost olarak gördüğünüzü biliyorum ama benim ülkemin örf ve adetlerinde böyle şeyler sadece eşlere söylenir alışık olmadığım bir durum olduğu için yadırgıyorum diğer arkadaşlardan da rica ettim benimle bu şekilde konuşmazsanız beni çok mutlu edersiniz sizin samimiyetinize güvenerekten beni anlıyacağınızı umuyorum. Bu kadar net adam bunun üstüne yol yapmaya cesaret edemez zaten

X