iş arkadaşım bana asılıyor

benim eşim olsaydı iş yerime yanıma gelirdi adama doğru sert görünür bi kendini gösterirdi..
,
eşiniz iş yerine gelmeli ve siz adamı terslemelisiniz. kibar kibar durduğunuz zaman adam hoşlandığınızı bile düşünüyor olabilir.

bence eşlere gerek kalmadan da kendimiz bu tarz konuların üstesinden gelebilmeliyiz..

kesilikle katılıyorum dediklerinize ama konu sahibi nedenini bilmiyorum ama tepki veremiyorum gibi birşey yazmış.. o yüzden böyle bir çözüm sunmuştum

Net davranamadıkça bu sıkıntıyı yaşayacaksın canım. Adama bir şekilde "hareketlerine dikkat et" mesajını vermelisin. Ya böyle bir şeye maruz kaldığında SERT ve NET bir şekilde direkt kendin rahatsızlığını belirt ya da eşine rica et adama bir göstersin kendini. (şiddet uygulamadan tabi)

Yapman gereken tek şey "hareketlerine ve sözlerine dikkat et, uzak dur benden" demek. Umarım yaparsın.

Arkadaslar korkutugum basima geldi...bugun isim geregi onun ofisteki bilgisayarda calismam gerekti..yanliz kaldigimiz bir anda...benden hoslandigini soyledi.. bunun yanlis oldugunu soyledim...benim hakkimda niye boyle bir fikre kapildigina ondan bu duygulari niye uyandirdigimin nedenini sordum...niye boyle bir fikre kapilmis ben sana umut mu verdim dedim...zekan, durusun, beyaz tenin falan filan sacmalamaya basladi . Kesmesini soyledim ters bi sekilde...ben evliyim yuzugumu gosterdim, biliyorsun degil mi dedim...olsun onemi yok biz asik olmayacagiz ki dedi birbirimize sadece cinsel iliski yasayacagiz dedi...kesermisin dedim fazla ileri gittin...bilerek kacmadim ofisten korktugumu zannetmesin diye..bu son lafini der demez ofisse baska bir calisan girdi ve kesti konusmayi...olay burda bitti...halen isteyim...yemek milasindayim su an..bundan sonra ne olacak daha ilerisi yok herhalde..kapandi umarim

şakamısınız siz ya. hemen eşine söyle. bide cinsel ilişki yaşicaz diyor midesiz aşağılık.

Anaaamm iş ilermiş canım ne yapmayı düşünüyorsun ?
çok mesafeli dur bu adamdan zarar da gelir, sakın yalnız kalma onunla

ya bende biraz kilo verdim servisten bi adam geçen gün bi süzdü nasıl zayıflamışsın filan dedi.
bugün tekrar dedi bende pek yüz vermedim geçen gün de söylemiştiniz bunları dedim.
nasıl verdin dedi bende herkes gibi dedim neyse o ara başkası geldi yanına onla konuşamaya başladı.
ya ben bu erkekleri anlamıyorum evli barklı kadınım sanane verdiğim kilodan, ne süzüp duruyon terbiyesiz

Arkadaslar su an kendimi daha iyi hisedoyorum ve yazabiliyorum...oglen molasindn sonra 1 gibi fenalastim..doktora kaldirdirdilar..tansiuonum 9/8, kalbim 130 atiyormus..sakinlestirici ilac verdiler eve gonderdiler..ama kimse anlamasin diye ise geri gittim...ve su an evdeyim...durduk yere basima neler geldi..oluyorum sandim

Evet bu benim olay da oyle basladi...once kiloyla falan iltifat etmeye basladi..simdi geldigimiz dereceye bak

Geçenlerde iş arkadaşlarımdan biri beni yürürken görünce gel bırakayım dedi, kızı da vardı arabada bindim. İşle ilgili konuştuk vs sonra eve yaklaşınca eşin evde mi dedi (eşimi de tanıyor yani bir kaç kere ayak üstü konuşmuşlukları var). Yoo çalışıyor normal olarak dedim ve ana yol üzerinde indim. Eşime de anlatırken "arkadaş seni de sordu evde misin diye" diyince paparayı yedim. Salak mısın sen, anlamadın mı ne demek istediğini dedi

Sen kendinden eminsen öyle ş..fsizlere ARSIZ diyorlar, en fazla aramızda 5metre olsun bir daha burnumun ucuna gir elime dokun basarım çığlıkları toplarım herkesi senin nasıl bir rezil olduğunu görürler ve işinide kaybedersin diye göz dağı ver, sakın seni sindirmeye çalışmasına iizin verme, müdüre gideyim şikayet edeyim falan çözüm değil hiç bir zaman haklının yanında durmazlar böyle bir toplumda, o yüzden ne yapcaksan o an yapıcaksın ve basıcan çığlığı geçireceksin kafasına çantayı

Anaaamm iş ilermiş canım ne yapmayı düşünüyorsun ?
çok mesafeli dur bu adamdan zarar da gelir, sakın yalnız kalma onunla
Butun bunlari konusurken ellemeye calisiyordu..hayir dedigim icin duruyordu..."ugrastirican diyor yani" zor elde edilen seyler daha degerlidir daha guzeldir diyor...

Erkekleri anlayamiyorum...artik anlamak da istemiyorum..midemi bulandiriyorlar...dediklerinden yaptiklarindan onun utanmasi gerekirken..ben hasta oluyorum ...hastanelere kadar dustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…