nasıl bilemiyorsun?evet net davranamiyorum...nedenini bilemiyorum
bence eşlere gerek kalmadan da kendimiz bu tarz konuların üstesinden gelebilmeliyiz..benim eşim olsaydı iş yerime yanıma gelirdi adama doğru sert görünür bi kendini gösterirdi..
,
eşiniz iş yerine gelmeli ve siz adamı terslemelisiniz. kibar kibar durduğunuz zaman adam hoşlandığınızı bile düşünüyor olabilir.
Iltifat etmesi benimle ilgilenmesi hosuma gidiyor sanirim, hosuma gitmeyen bunu ilerletmek istiyir olmasi...mesela bu elbisen cok yakismis demesi hosuma gidiyor ama dokunmaya kalkmasi falan hayir kabul edilebilir degil...Bilemiyorum derken?
oyle bir ihtimali aklimdan bile gecirmiyorum...bu isi hakederek 4 sinavla kazandim...baskasi yuzunden birakmayi dusunmuyorumİşten çık bence direk başına bela alma adamı kocan öğrenirse sonu daha kötü olabilir evliliğin için işten hemen çık
Arkadaslar korkutugum basima geldi...bugun isim geregi onun ofisteki bilgisayarda calismam gerekti..yanliz kaldigimiz bir anda...benden hoslandigini soyledi.. bunun yanlis oldugunu soyledim...benim hakkimda niye boyle bir fikre kapildigina ondan bu duygulari niye uyandirdigimin nedenini sordum...niye boyle bir fikre kapilmis ben sana umut mu verdim dedim...zekan, durusun, beyaz tenin falan filan sacmalamaya basladi . Kesmesini soyledim ters bi sekilde...ben evliyim yuzugumu gosterdim, biliyorsun degil mi dedim...olsun onemi yok biz asik olmayacagiz ki dedi birbirimize sadece cinsel iliski yasayacagiz dedi...kesermisin dedim fazla ileri gittin...bilerek kacmadim ofisten korktugumu zannetmesin diye..bu son lafini der demez ofisse baska bir calisan girdi ve kesti konusmayi...olay burda bitti...halen isteyim...yemek milasindayim su an..bundan sonra ne olacak daha ilerisi yok herhalde..kapandi umarim
Arkadaslar korkutugum basima geldi...bugun isim geregi onun ofisteki bilgisayarda calismam gerekti..yanliz kaldigimiz bir anda...benden hoslandigini soyledi.. bunun yanlis oldugunu soyledim...benim hakkimda niye boyle bir fikre kapildigina ondan bu duygulari niye uyandirdigimin nedenini sordum...niye boyle bir fikre kapilmis ben sana umut mu verdim dedim...zekan, durusun, beyaz tenin falan filan sacmalamaya basladi . Kesmesini soyledim ters bi sekilde...ben evliyim yuzugumu gosterdim, biliyorsun degil mi dedim...olsun onemi yok biz asik olmayacagiz ki dedi birbirimize sadece cinsel iliski yasayacagiz dedi...kesermisin dedim fazla ileri gittin...bilerek kacmadim ofisten korktugumu zannetmesin diye..bu son lafini der demez ofisse baska bir calisan girdi ve kesti konusmayi...olay burda bitti...halen isteyim...yemek milasindayim su an..bundan sonra ne olacak daha ilerisi yok herhalde..kapandi umarim
Evet size katiliyorum...midesiz yaratikşakamısınız siz ya. hemen eşine söyle. bide cinsel ilişki yaşicaz diyor midesiz aşağılık.
Evet bu benim olay da oyle basladi...once kiloyla falan iltifat etmeye basladi..simdi geldigimiz dereceye bakya bende biraz kilo verdim servisten bi adam geçen gün bi süzdü nasıl zayıflamışsın filan dedi.
bugün tekrar dedi bende pek yüz vermedim geçen gün de söylemiştiniz bunları dedim.
nasıl verdin dedi bende herkes gibi dedim neyse o ara başkası geldi yanına onla konuşamaya başladı.
ya ben bu erkekleri anlamıyorum evli barklı kadınım sanane verdiğim kilodan, ne süzüp duruyon terbiyesiz
Sen kendinden eminsen öyle ş..fsizlere ARSIZ diyorlar, en fazla aramızda 5metre olsun bir daha burnumun ucuna gir elime dokun basarım çığlıkları toplarım herkesi senin nasıl bir rezil olduğunu görürler ve işinide kaybedersin diye göz dağı ver, sakın seni sindirmeye çalışmasına iizin verme, müdüre gideyim şikayet edeyim falan çözüm değil hiç bir zaman haklının yanında durmazlar böyle bir toplumda, o yüzden ne yapcaksan o an yapıcaksın ve basıcan çığlığı geçireceksin kafasına çantayıMerhaba arkadaşlar, 4 ay önce işe başladım, yeni ortam yeni kişiler yeni işe alısayım derken bir de baktım ofisteki eski çalışanlardan biri bana asılıyor...işe giriş çıkışlarda imzaladığımız bir defter var, cuma iş çıkışı imzamı atarken, kendisi son 3 gün imza atmadığını fark etti, nasıl olur dedi böyle birsey hiç yapmadıgım sey halbuki bana baktı...senin varlığın kafamı karıştırıyor dedi oyüzden unutmuş olmalıyım... odama gidip çıkmak için hazirlanmaya basladim, pesimden geldi. varligin beni rahatsiz etmiyor yanlis anlama dedi elini uzatti.. ozamana kadar da birseyler seziyordum da... iste evli, benden 20 yas buyuk biri diye kibarliginin ilgisinin sirf ben yeniyim birseyler ogretme isi anlatma niyetli oldugunu zannetmistim...yaniliyor olabilirmiyim ? Cunku ben de evliyim, ona umut vermis olamam bana bu sekilde yaklasmasinin sebebini cesaretinin kaynagini anlayamiyorum...yardim edermisiniz ne anlamaliyim bu durumdan..ne yapmaliyim
Butun bunlari konusurken ellemeye calisiyordu..hayir dedigim icin duruyordu..."ugrastirican diyor yani" zor elde edilen seyler daha degerlidir daha guzeldir diyor...Anaaamm iş ilermiş canım ne yapmayı düşünüyorsun ?
çok mesafeli dur bu adamdan zarar da gelir, sakın yalnız kalma onunla
Erkekleri anlayamiyorum...artik anlamak da istemiyorum..midemi bulandiriyorlar...dediklerinden yaptiklarindan onun utanmasi gerekirken..ben hasta oluyorum ...hastanelere kadar dustumGeçenlerde iş arkadaşlarımdan biri beni yürürken görünce gel bırakayım dedi, kızı da vardı arabada bindim. İşle ilgili konuştuk vs sonra eve yaklaşınca eşin evde mi dedi (eşimi de tanıyor yani bir kaç kere ayak üstü konuşmuşlukları var). Yoo çalışıyor normal olarak dedim ve ana yol üzerinde indim. Eşime de anlatırken "arkadaş seni de sordu evde misin diye" diyince paparayı yedim. Salak mısın sen, anlamadın mı ne demek istediğini dedi
Ay bu ne :SButun bunlari konusurken ellemeye calisiyordu..hayir dedigim icin duruyordu..."ugrastirican diyor yani" zor elde edilen seyler daha degerlidir daha guzeldir diyor...
Cok igrenc bi durum...allah kimsenin basina vermesin...Ay bu ne :S