- 3 Mart 2014
- 2.279
- 3.495
Hala çok üzülüyorum geldiğimiz noktaya...Boşver neyi nasıl öğrenirse öğrensin o onun problemi iyilikten anlamayanın pek iyi olacağını dusunmuyorum
Bu gece kayınvalidemi ziyarete geldik. Otururken aklıma geldi. Nişanlımın ailesinin durumu çok çok iyi. Ancak nişanlım öyle mütevazi öyle alçak gönüllü ki ailesiyle tanışana kadar anlamamıştım, bilmiyordum.
Kayınvalidem çok asil çok görmüş geçirmiş bir kadındır. Tanışları ahbapları çoktur. Nişan zamanı benden yüzük ölçümü istedi. Kapalıçarşı'da tanıdıklarından taş beğenip sonra kendi tanışı olan kuyumcuya özel tasarım yüzükler yaptırdı. Yüzük konusundan bahseden diğer hanım gibi olmayacağım. Bu konuyu açmamın sebebi o dönem benim bu çok sevgili kız arkadaşım bunu duyunca benim yüzüğüm şu kadar para tek taşım bu kadar. Felan diye söylenmeye başladı.
Ay ne salağım şimdi şimdi görüyorum. Kişi kendinden bilirmiş işi. Beni asıl kıskanan oymuş hepinizin dediği gibi...
Nişanlım ailesinin nasıl olduğunu gözüne sokmuyor ya insanların...
Hava atacaktı sanırım ama ben onu bile kıskanmamıştım. Geçmişi düşündükçe geliyor aklıma...