Yurtdisinda yasiyorum, turkce konusmuyoruz..dolayisiyla oyle hitapetmem imkansiz... ismiyle cagiriyorum ama pek kullanmamaya calisiyorumAbi diye hitap etsen olmaz mı özellikle abi de.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yurtdisinda yasiyorum, turkce konusmuyoruz..dolayisiyla oyle hitapetmem imkansiz... ismiyle cagiriyorum ama pek kullanmamaya calisiyorumAbi diye hitap etsen olmaz mı özellikle abi de.
Utanmaz adam.Memnun olurum...isterim...yarin sabah ise gidince olup biteni tekrar size yazarim...daha ileriye goturmeyecektir insallah...bir seferinde yanimdan gecerken elime carpti..yanlislika oldu dedim herhalde ama sindi dusununce aslinda adam coktan niyeti bozmus da benim haberim yokmus
Bu ne ozguven anlamis degilim zaten...yasli basli insan isine baksana ya nelerin pesindeYuh
40 ından sonra azanı teneşir paklar
TmmTamam canım özelden yazıyorum o zaman.
Yurtdisinda yasiyorum, turkce konusmuyoruz..dolayisiyla oyle hitapetmem imkansiz... ismiyle cagiriyorum ama pek kullanmamaya calisiyorum
canım mesajı attım oku istersen.
Aynen evet ayni seyleri yasadim...ovguler guzel sozler falan... ben taktir ediyor zannediyorum...kalori hesapi yapiyorum yediklerimin, senin ihtiyacin yok cok guzelsin gerek yok kafani boyle seylerle yorma...hic konusmayip isimi yaptigimda pc basinda bir seferinde dedi ki - oyle guzel diruyorsun ki resmini cekmek istiyorum...ben hic kotu niyet aramadim cok safmisimKesinlikle net bir şekilde tepkini belli et. Tersle.
Başıma geldi. Ben de yaşı büyük işe heveslendirmek için övdüğünü sanıyordum. Meğerse adam komplimanla yolunu yapıyormuş. Hediye alınca kayış koptu bende.
Eşin şirkete gelsin. Kendine çiçek veya hediye göndert.
Yurtdisinda yasiyorum, turkce konusmuyoruz..dolayisiyla oyle hitapetmem imkansiz... ismiyle cagiriyorum ama pek kullanmamaya calisiyorum
Evet turk degil hristiyan ingilizce konusuyoruzhangi ülkede yaşıyorsan türk değilse..o ülkede dayı kelimesini kullan anlar belki..vay sapık var yan cebine koycak sapık...
Evet turk degil hristiyan ingilizce konusuyoruz
Evet turk degil hristiyan ingilizce konusuyoruz
Yarin yeni hafta is gunu ... neler bekliyor benu kimbilir...belki o da dusunmustr yanlis yaptiginin farkinda olarak gelir ise umarimuncle diye hitap et ..arakasınada ismini koy sapığın..bakalım tepkisi ne olacak..
Esiyle tanistim bikac kez is yerine gelmisti...benim yanimda gorseniz esine honey diye seslenmeler, paltosunu tutmalar,esi gelmedn once kahvesini hazirlamalar sanirsin melekEşiyle denk gel sohbet et, onun eşiyle aranızda irtibat olduunu bilsin
Esiyle tanistim bikac kez is yerine gelmisti...benim yanimda gorseniz esine honey diye seslenmeler, paltosunu tutmalar,esi gelmedn once kahvesini hazirlamalar sanirsin melek
Evet tam sahtekarvay sahtekar vay..