iş arkadaşım bana asılıyor

Memnun olurum...isterim...yarin sabah ise gidince olup biteni tekrar size yazarim...daha ileriye goturmeyecektir insallah...bir seferinde yanimdan gecerken elime carpti..yanlislika oldu dedim herhalde ama sindi dusununce aslinda adam coktan niyeti bozmus da benim haberim yokmus
Utanmaz adam. :KK62:

Kesinlikle net bir şekilde tepkini belli et. Tersle.
Başıma geldi. Ben de yaşı büyük işe heveslendirmek için övdüğünü sanıyordum. Meğerse adam komplimanla yolunu yapıyormuş. Hediye alınca kayış koptu bende.

Eşin şirkete gelsin. Kendine çiçek veya hediye göndert.

Kesinlikle net bir şekilde tepkini belli et. Tersle.
Başıma geldi. Ben de yaşı büyük işe heveslendirmek için övdüğünü sanıyordum. Meğerse adam komplimanla yolunu yapıyormuş. Hediye alınca kayış koptu bende.

Eşin şirkete gelsin. Kendine çiçek veya hediye göndert.
Aynen evet ayni seyleri yasadim...ovguler guzel sozler falan... ben taktir ediyor zannediyorum...kalori hesapi yapiyorum yediklerimin, senin ihtiyacin yok cok guzelsin gerek yok kafani boyle seylerle yorma...hic konusmayip isimi yaptigimda pc basinda bir seferinde dedi ki - oyle guzel diruyorsun ki resmini cekmek istiyorum...ben hic kotu niyet aramadim cok safmisim

hangi ülkede yaşıyorsan türk değilse..o ülkede dayı kelimesini kullan anlar belki..vay sapık var yan cebine koycak sapık...:KK53:

Yavrum gerçekten okurken o kadar çok sinir oldum ki bu nasıl bi insan böyle bence eşine söyle ki haberi olsun ben esimden bişey saklamam baban yaşında ayıp yani onunla da yalnız kalmamaya dikkat et bence adamın niyeti bozuk öyle insandan hersey beklenir bence ne göz göze gel ne de muhabbet et rahatsız olduğunu da her fırsatta belli et

afedersiniz ama oha yuh yani
o ne demeek yaa terbiyesiz adam evli bir de evli kadına asılıyor :KK67:

X