iş arkadaşım bana asılıyor

Tatlım yurtdışında yaşıyorsan onlara göre gayet normal bu.sana aklınca iltifat ediyor.ama net olarak hoşlanmadığını belirtmen Lazım,öyle eşinle falan gitsen anlamaz o.bende yurtdısındayım ordan biliyorum

Bahsettiğiniz adamın çoğu davranışı onlara göre iltifata girebilir evet ayrıca henüz eşiyle kesinlikle konuşmayın. Çünkü eşi muhtemelen asıl sizin davranışlarınıza garip tepki verecektir. Pek çok kadın için eşinin başka bir kadına iltifat etmiş olması çok büyük sorun teşkil etmiyor. Ancak daha önceki yorumumda da bahsettiğim gibi iş arkadaşınızın size sugar diye hitap etmesi alışılmadık bir durum. Öncelikle bu konudaki tepkinizi belirtin. Diğer iş arkadaşlarına karşı nasıl bu adam?

Bizim sektorde toplamda 6 kisiyiz 3 kadin 3 erkek seklinde..erkekler hepsi 50 yas sefimiz kadin o 55 yasinda, geriye bi ben bi de diger kiz arkadasim kaliyor o bekar... ona da el sakalari falan yapiyor ama tatlim dedigini duymadim...bugun ogle tatiline mi cikiyorsunuz dedim, sen istemezsen cikmam burda kalirim diyor...hemen planlarimi degistiririm diyor senin icin... her yeni gun yeni birsey oluyor...bu birkac gundur konusmuyorum bu sefer de o geliyor..neyin var birse soyle bi sorun mu var falan usteliyor...sabah yine kendi ofisime gittim etrafi toparlarken arkamda beliriverdi farketmedim..selam verene kadar...arkamda nekadar durdu bilmiyorum ama konusunca korktum firladim...yavas niye korkuyorsun diyor... sanirim ben bundan sonra kiyafetimi de degistirsem adama fayda etmicek...bilemiyorum

avrupada olsun olmasın her kültürde sarkmak sarkmaktır.siz rahatsız oluyorsanız kendi meshebinizi sorgulamaniza gerek yok.uzak durun.

avrupada olsun olmasın her kültürde sarkmak sarkmaktır.siz rahatsız oluyorsanız kendi meshebinizi sorgulamaniza gerek yok.uzak durun.
Uzak duruyorum...ama isim geregi onun odasina gitmek zorundayim...bu sure 5 dk bile olsa birsey soyluyor hatta bugun dokunmaya kalkti...ne o isi birakir ne de ben...nasil olacak bilmiyorum...

bence gerçekten gereksiz derece korkak ve naif davranyorsunuz.. böyle devam ederseniz sonrraki nokta elle tacize varcak ve siz wc.ye gidip ağlayacaksınız.. lütfen sert bir ses tonu ile kendisinden son derece rhatsz olduğunuzu, babası yaşında ve üstelik evli bir erkek olduğunu ona söyleyin.. iş ortamında saygılı olmaya çalıştığınız için bugüne dek beklediğinizi ama devam ederse onu şikayet etmek zorunda kalacağınızı ekleyin.. yoksa inanın çok pişman olursunuz

uzak durun bence yuh yaa evli olupta başkasının eşine nasıl sarkıntılık yaparlar anlayamıyorum. tövbe tövbe bu millet nereye gidiyor ya

İşten çık bence direk başına bela alma adamı kocan öğrenirse sonu daha kötü olabilir evliliğin için işten hemen çık

yok artık sen hala devam ediyo musun aynı iş yerinde adam resmen s-a-p-ı-k. bu askıntılık değil bildiğin taciz

Hala ayni işyerinde misin diyenlerin hic is yasantisi olmamis belli. Boyle bir sey icin is mi bırakılır?
Konu sahibi arkadaşım sen de konus artik su manyakla, tavrini koy, ben silerim ne demek ya, adam resmen sarkiyor. Haddini bildirmenin zamani gelmiş de gecmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…