- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
Evet uzak duruyorum ama durdukca o yaklasiyor...bugun kiyafetimdeki bir zincir detayini merak etmis gibi yanima geldi..dokunmak istedi..uzak dur arkadaşım..
Konuyu fazla acilmadan etrafta duyulmadan halletmek istiyorum..aciba bana boyle yaklasirken arkamdan nasil konusuyordur orda burda..offavrupalilar daha bir rahat oluyor boyle seylerde.
Amerikada olsan cok kolay sikayet ederdin, ama yasadigin yeri bilemiyecegim.
sen de acik acik soyle, rahatsiz oluyorum bu hareketlerinden diye.Evet uzak duruyorum ama durdukca o yaklasiyor...bugun kiyafetimdeki bir zincir detayini merak etmis gibi yanima geldi..dokunmak istedi..
avrupalilar daha bir rahat oluyor boyle seylerde.
Amerikada olsan cok kolay sikayet ederdin, ama yasadigin yeri bilemiyecegim.
Bizim sektorde toplamda 6 kisiyiz 3 kadin 3 erkek seklinde..erkekler hepsi 50 yas sefimiz kadin o 55 yasinda, geriye bi ben bi de diger kiz arkadasim kaliyor o bekar... ona da el sakalari falan yapiyor ama tatlim dedigini duymadim...bugun ogle tatiline mi cikiyorsunuz dedim, sen istemezsen cikmam burda kalirim diyor...hemen planlarimi degistiririm diyor senin icin... her yeni gun yeni birsey oluyor...bu birkac gundur konusmuyorum bu sefer de o geliyor..neyin var birse soyle bi sorun mu var falan usteliyor...sabah yine kendi ofisime gittim etrafi toparlarken arkamda beliriverdi farketmedim..selam verene kadar...arkamda nekadar durdu bilmiyorum ama konusunca korktum firladim...yavas niye korkuyorsun diyor... sanirim ben bundan sonra kiyafetimi de degistirsem adama fayda etmicek...bilemiyorumBahsettiğiniz adamın çoğu davranışı onlara göre iltifata girebilir evet ayrıca henüz eşiyle kesinlikle konuşmayın. Çünkü eşi muhtemelen asıl sizin davranışlarınıza garip tepki verecektir. Pek çok kadın için eşinin başka bir kadına iltifat etmiş olması çok büyük sorun teşkil etmiyor. Ancak daha önceki yorumumda da bahsettiğim gibi iş arkadaşınızın size sugar diye hitap etmesi alışılmadık bir durum. Öncelikle bu konudaki tepkinizi belirtin. Diğer iş arkadaşlarına karşı nasıl bu adam?
evet bence de ... nekadar modern olsam da bu kadari bana fazla geliyorAvrupa'nın hiç bir yerinde (günlük yaşamda çok çok yakın arkadaşı değilse ya da ilişkisi olan birisi değilse) iş arkadaşına sugar diye seslenen birisi normal değil.
Sanirim cekingen tavrimdan istifade ediyor.. farkindayimsen de acik acik soyle, rahatsiz oluyorum bu hareketlerinden diye.
seni oyle korkak buldukca ustune gelir.
avrupada olsun olmasın her kültürde sarkmak sarkmaktır.siz rahatsız oluyorsanız kendi meshebinizi sorgulamaniza gerek yok.uzak durun.Merhaba arkadaşlar, 4 ay önce işe başladım, yeni ortam yeni kişiler yeni işe alısayım derken bir de baktım ofisteki eski çalışanlardan biri bana asılıyor...işe giriş çıkışlarda imzaladığımız bir defter var, cuma iş çıkışı imzamı atarken, kendisi son 3 gün imza atmadığını fark etti, nasıl olur dedi böyle birsey hiç yapmadıgım sey halbuki bana baktı...senin varlığın kafamı karıştırıyor dedi oyüzden unutmuş olmalıyım... odama gidip çıkmak için hazirlanmaya basladim, pesimden geldi. varligin beni rahatsiz etmiyor yanlis anlama dedi elini uzatti.. ozamana kadar da birseyler seziyordum da... iste evli, benden 20 yas buyuk biri diye kibarliginin ilgisinin sirf ben yeniyim birseyler ogretme isi anlatma niyetli oldugunu zannetmistim...yaniliyor olabilirmiyim ? Cunku ben de evliyim, ona umut vermis olamam bana bu sekilde yaklasmasinin sebebini cesaretinin kaynagini anlayamiyorum...yardim edermisiniz ne anlamaliyim bu durumdan..ne yapmaliyim
Uzak duruyorum...ama isim geregi onun odasina gitmek zorundayim...bu sure 5 dk bile olsa birsey soyluyor hatta bugun dokunmaya kalkti...ne o isi birakir ne de ben...nasil olacak bilmiyorum...avrupada olsun olmasın her kültürde sarkmak sarkmaktır.siz rahatsız oluyorsanız kendi meshebinizi sorgulamaniza gerek yok.uzak durun.
net davranamıyormusun acaba?Evet uzak duruyorum ama durdukca o yaklasiyor...bugun kiyafetimdeki bir zincir detayini merak etmis gibi yanima geldi..dokunmak istedi..
evet net davranamiyorum...nedenini bilemiyorumnet davranamıyormusun acaba?
Bilemiyorum derken?evet net davranamiyorum...nedenini bilemiyorum
yok artık sen hala devam ediyo musun aynı iş yerinde adam resmen s-a-p-ı-k. bu askıntılık değil bildiğin tacizEsimle is yerlerimiz karsi karsiya..camdan baksa beni gorebilir..bunu bildigi halde askintilik yapiyor...ben yurt disindan yaziyorum...o adam da yabanci turk degil...iste alkol aliyor..bir iki kadeh ..bir seferinde uzerine dokeyim mi dedi...hayir dedim tabiki hayir...korkma ben silerim dedi..yanlis anlamyiyorum degil mi bunlar saka degil dupeduZ sarkintilik yapiyor adam