alışmış kudurmuştan beterdir derler, bu adam da tam öyle bir tip. sizin bir şey yapmanıza gerek yok, adamın karakteri sıfır ve tavrınızı net koymanız lazım, susmak çözüm değil, sorun getirir.Onlara belki normal da ben rahatsiz oluyorum sorun cikarmasindan da korkuyorum ... ben onu terslemesini bilirim de merak ettigim neyi yanlis yaptim da boyle davranmaya yuz buluyor...beni oyle biri mi saniyor...
Haklisiniz, bir seferinde 1-2 kisiyle iliskisi var diye dedikodusunu cikarmislar guya...aslinda dusununce dedikodu degil de gercek olma ihtimali baya yuksek dusunuyprum.. ortada birsey yokken adimin kirlenmesini istemiyorumalışmış kudurmuştan beterdir derler, bu adam da tam öyle bir tip. sizin bir şey yapmanıza gerek yok, adamın karakteri sıfır ve tavrınızı net koymanız lazım, susmak çözüm değil, sorun getirir.
Benim 28 o 50 ikimiz de evliyiz benim de oglum var 2 yasinda onun da 2 kizi varrica ederim. sakıncası olmassa senin ve o adamın yaşını öğrenebilir miyim ?
işte bu sebepten olmamasının önüne geçmek için tavrınızı net ve sert bir şekilde koymalısınız.Haklisiniz, bir seferinde 1-2 kisiyle iliskisi var diye dedikodusunu cikarmislar guya...aslinda dusununce dedikodu degil de gercek olma ihtimali baya yuksek dusunuyprum.. ortada birsey yokken adimin kirlenmesini istemiyorum
Benim 28 o 50 ikimiz de evliyiz benim de oglum var 2 yasinda onun da 2 kizi var
Tmm, yarindan itibaren uzak durucam ve is disinda konusmalara sohpetlere katilmayacagim.. umarim ise yarar...yanliz kalmamaya da ozen gostericemişte bu sebepten olmamasının önüne geçmek için tavrınızı net ve sert bir şekilde koymalısınız.
Evet zaten ben de yardim severliliginin isi ogretmeye calismasinin altinda bir baba gibi davranmaya calisiyor sanmistim altinda baska seyler oldugunu hissedemiyordum ta ki vuma gunune kadar - sen kafami karistiriyorsun - ne demek ya...Babanız yaşında resmen, kızı sizinle aynı yaşlarda olmalı pislik herif!
Evet zaten ben de yardim severliliginin isi ogretmeye calismasinin altinda bir baba gibi davranmaya calisiyor sanmistim altinda baska seyler oldugunu hissedemiyordum ta ki vuma gunune kadar - sen kafami karistiriyorsun - ne demek ya...
ay utanmıyor adam 50 yaşına gelmiş. sen onun kızı yaşındasın . utanmaz adam :/ canım çok dikkatli ol. adam sapıtmış resmen.Benim 28 o 50 ikimiz de evliyiz benim de oglum var 2 yasinda onun da 2 kizi var
oo süper.Ona ne diye hitap ediyorsun? Yaşını sordun mu? Gene sorsana, cevap verince ona deki BABAMLA AYNI YAŞTASIN!
YuhBenim 28 o 50 ikimiz de evliyiz benim de oglum var 2 yasinda onun da 2 kizi var
Ise basladigimda siz diye hitap ediyordum, verirmisiniz, bskarmisiniz gibisinden..ayni ofiste biri daha var 45 yasinda ikisi de bize siz diye hitap etme cok resmi oluyor biz bir aileyiz is arkadasiyiz fslan dediler...bana saygidan Sen diye hitap etmek uygun grlmiyor...israrla sen dememi istiyorlarOna ne diye hitap ediyorsun? Yaşını sordun mu? Gene sorsana, cevap verince ona deki BABAMLA AYNI YAŞTASIN!
Kendime kiziyorum nerde yanlis davrandim da bu adam bu cesareti gosterip bana boyle sarkiyor... 2 gundur kendimi yedim bitirdim niye beni hafif kizlar kefesibe koyup her istedigini yspacagini mi dusunuyor...kimsenin kotu hayallerinde bile yer almak istemiyorumay utanmıyor adam 50 yaşına gelmiş. sen onun kızı yaşındasın . utanmaz adam :/ canım çok dikkatli ol. adam sapıtmış resmen.
Ise basladigimda siz diye hitap ediyordum, verirmisiniz, bskarmisiniz gibisinden..ayni ofiste biri daha var 45 yasinda ikisi de bize siz diye hitap etme cok resmi oluyor biz bir aileyiz is arkadasiyiz fslan dediler...bana saygidan Sen diye hitap etmek uygun grlmiyor...israrla sen dememi istiyorlar
Simdiye kadar hic boyle bir durumla karsilasmadim acikcasi cok tedirginimay utanmıyor adam 50 yaşına gelmiş. sen onun kızı yaşındasın . utanmaz adam :/ canım çok dikkatli ol. adam sapıtmış resmen.
Off işte kadın olmak çok zor. Benimde başıma geldi bunun gibi bir olay kendi çabalarımla kurtuldum istersen sana tavsiyelerimden verebilirm canım.Kendime kiziyorum nerde yanlis davrandim da bu adam bu cesareti gosterip bana boyle sarkiyor... 2 gundur kendimi yedim bitirdim niye beni hafif kizlar kefesibe koyup her istedigini yspacagini mi dusunuyor...kimsenin kotu hayallerinde bile yer almak istemiyorum
Oyle yapmayi dusunuyorum.. ofis isi ya bizimki, gune kahve icerek basliyoruz...yarin ilk isim kahve istermisin dediginde hayir istemiyorum demek olucak, sonra kendi odamda oturup isime bakicam, fark edecektir cunku son 2 hafta onun ofisindeki pc musait oldugu icin orda calisiyordum daha cok muhattap oluyordum haliyle...cuma is cikisina kadar uzerime alinmamaya caliayordum ...Tersle uzaklaştır sert bak konuşursa arkanı don yada duymazlıktan gel.
Memnun olurum...isterim...yarin sabah ise gidince olup biteni tekrar size yazarim...daha ileriye goturmeyecektir insallah...bir seferinde yanimdan gecerken elime carpti..yanlislika oldu dedim herhalde ama sindi dusununce aslinda adam coktan niyeti bozmus da benim haberim yokmusOff işte kadın olmak çok zor. Benimde başıma geldi bunun gibi bir olay kendi çabalarımla kurtuldum istersen sana tavsiyelerimden verebilirm canım.
Tamam canım özelden yazıyorum o zaman.Memnun olurum...isterim...yarin sabah ise gidince olup biteni tekrar size yazarim...daha ileriye goturmeyecektir insallah...bir seferinde yanimdan gecerken elime carpti..yanlislika oldu dedim herhalde ama sindi dusununce aslinda adam coktan niyeti bozmus da benim haberim yokmus