Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın,
Öncelikle merak edenlere, yanımda olanlara teşekkür ederim. Fakat benim gerçekten buradan destek almak istediğim zamanda bir kaç insan bana inanmadı diye hesabım geçici süre kapatıldı. Ben bunu çarşamba sabah 05.45 te farkettim ve saat erken diye ekranda çıkan numaraya whatsaptan yazdım. Saat ilerleyince çıkan numarayı en az 3 kere aradım Farklı saatlerde bakan olmadı. Bana dün akşam 19.11 de cevap verildi.
Arkadaşımda benle beraber izin aldı şuan sağ olsun onunlayım. Buraya da daha girmeyeceğim. İhtiyacım varken yazamadım artıkta yazmak istemiyorum.
Konulara sahte yazarken dikkatli olun. Ya da inanmıyorsanız yazmayın.
Hesabımı şimdi kapatabilirsiniz
@Kazen
@Mune
Teşekkürler
İyi günler
kesinlikle çok haklısınız. burada anlamsız ve sebepsiz şekilde hesap kapatma olayı oluyor nedense.Günaydın,
Öncelikle merak edenlere, yanımda olanlara teşekkür ederim. Fakat benim gerçekten buradan destek almak istediğim zamanda bir kaç insan bana inanmadı diye hesabım geçici süre kapatıldı. Ben bunu çarşamba sabah 05.45 te farkettim ve saat erken diye ekranda çıkan numaraya whatsaptan yazdım. Saat ilerleyince çıkan numarayı en az 3 kere aradım Farklı saatlerde bakan olmadı. Bana dün akşam 19.11 de cevap verildi.
Arkadaşımda benle beraber izin aldı şuan sağ olsun onunlayım. Buraya da daha girmeyeceğim. İhtiyacım varken yazamadım artıkta yazmak istemiyorum.
@Kazen
@Mune
Teşekkürler
İyi günler
Sen hala aciklama yapiyorsun evimi soyle boyle temizlerim zamanim yok bla Bla Herifin seni boynuzluyo ben o laptopu agzina sokarim bütun mesajlari kocasina yollarim kariyi agiz burun dagitirim herifi de bosarimKızlar Merhaba,
Eşimle alkol konusunda sorunlarımız vardı, düzeldiğini düşünüp mutlu olurken, dün eve iş bilgisayarını getirmiş sürekli getirir. Çalışacaktı bir program ile çalışması gerekiyordu açılmıyor dedi gayet güzel oturdum yanına yardım etmeye çalıştım sonra ben biraz uyuyayım dedi yatak odasına gitti ben de açmaya çalıştım sonradan altta yazışmalar gördüm okudum. Kadın evli tanıyorum seviyordum da ama konuşmalar çok iğrenç. Eşimi uyandırdım afedersiniz ağzına ettim yatak odasından attım kapıyı kitledim uyudum düşünene kadar konuşmayı düşünmüyorum. Sizden fikir bekliyorum ben mi abartıyorum siz olsaydınız ne yapardınız?
Kadın: gece hiç hoş olmadı yaaaaa uykudan uyanıp olması
Eşim: dimi, evet , görevmiş gibi oluyor.
Kadın: gıcıktım ben gece biraz. Sevmedim. Aynen bu sefer görev gibi oldu. Zorunlu gibi hissettim.
Eşim: ünlü ustat haydar dümenin dediği gibi akışına bırakmak lazım.
Kadın kocası ile sex hayatının performansını eşimle paylaşması eşimin de böyle saçma salak yorumlar yapması normal mi? Benim midem o kadar geniş değil. Dahası da var. Hepsinin resmini çektim mailime de yedekledim.
Eşim: x(adımı yazmış) hiçbirşey yapmıyor evde. Yine (bu dikkatimi çekti daha önce de gömdü demekki) yemek yapmıyor, hiçbirşey hazırlamıyor. Camış gibi yatıyor. (Terbiyesiz adama bak camış demiş bana) ben öğrenci gibi liste yapacam ona artık. Gücüm vallahi yetmiyor. Çok yoruluyorum. 15 günde bir kadın temizliğe geliyor diye hiçbirşey silmiyor, süpürmüyor.
Kadın: seni o kadar iyi anlıyorum ki Y de (kocasının ismini yazmış) hiçbirşey yapmıyor
Eşim: liste hazırlayacam excelde çıktı alıp imza attıracam
Kadın: hahhahahhaha çok faydalı olur
Eşim: işine geliyor çünkü. O varya o. Tencere yemeğini özledim. Burada yediğimiz yemekler güzel gelmeye başladı.
Kızlar yazıklar olsun bu adama. 15 günde bir değil ayda 1 geliyor Kadın. Ayrıca her hafta sonu temizlik yaparım hafta içi yapmam, yapamam akşam 7 de evde oluyorum zaten sabah 7 de çıkıp. O da en iyi ihtimal mesai kaldığım, seyahate çıktığım oluyor. Yemek sayfam var instagramda yemeksiz evi bırakmam. Yemek yapmadığım için mi acaba 15 kilo aldı evlendiğimizden beri. Ayrıca o ara salata ile beslenmeye karar vermiştik Mayıs ayında konuşmuşlar.
O kadar kırıldım ki. Eşim bana neler yaşattı ben bir kez olsun burası dışında detaylı kimseye anlatmadım.
Bana diyor ki onlar da birşey yok öylesine yazdım özür dilerim daha iş dışında konuşmam. Hayır dedim bu böyle olmaz bu yazışmaları ben kocasına da göndereceğim. Sakın yollama diyor dedim hani birşey yok bu konuşmalarınızda neden panik yapıyorsun. Kocası performansından şikayetçi olduğunu bilmesi lazım dedim. Madem o kocasından sen benden şikayetçisin boşayın bizi evlenin dedim.
Çok sinirlendi eşim önce özür diledi alttan aldı baktı ben alttan almıyorum, bu sefer beni iş arkadaşı ile arasını bozmakla suçladı. Napim işi mi bırakım dedi yorum yapmadım. Çekti gitti kapılara vurarak. Çok uzatmışım iyi niyetli yazışmalarmış. Kadın hamile şimdi yazıkmış yollamamalıymışım
Yollayacağımdan değil zaten ama gerçekten çok sinirli ve kırgınım
Uzun bir süre yüzüne bakmak istemiyorum. Aslında boşanmalı mıyım diye düşünüyorum ama alkolü bile yendik, kafam çok karışık.
Neden iki üç kişinin fake demesine odaklanıyorsunuz? Burada tam tersi çoğu kişi size destek oldu ve güzel yorumlar aldınız.Günaydın,
@Kazen
@Mune
Teşekkürler
İyi günler
Burda ben dahil bir çok insan sizi merak etti eee bana bikac fake diyen okdu diye girmeyeceksiniz öyle mi hesap sizin tabi ki ama ne yaptiniz neye karar verdiniz bari burda bir cok yorum yapan destek olan insan için yazsaydiniz dicem ama bence siz kendinizden kaçıyorsunuz doğru yolu bulmaniz ümidiyleGünaydın,
@Kazen
@Mune
Teşekkürler
İyi günler
Üyenin eski konuları daha fena bu ne kiArtık şu her konuya gelip saçma sapan analizler yapıp bu konu bence fake çünkü surda şöyle dedi burda böyle dedi diyenler uzun süreli bir ban alsa ya. Ne zaman bir konuyu ciddi anlamda takip etsem sonunda hep aynı şey oluyor.
Bence de gerçekleri görmekten kaçıyor. Çünkü ayrılmak için gücü yok.Burda ben dahil bir çok insan sizi merak etti eee bana bikac fake diyen okdu diye girmeyeceksiniz öyle mi hesap sizin tabi ki ama ne yaptiniz neye karar verdiniz bari burda bir cok yorum yapan destek olan insan için yazsaydiniz dicem ama bence siz kendinizden kaçıyorsunuz doğru yolu bulmaniz ümidiyle