Beklemedigim bir hareket ve ya soz oldugu icin o an oyle aklima birsey gelmiyor susuyorum... benden 20 yas buyuk boyle yapmasina sasiriyorumo öyle konuşurken sen de bakıyormusun ? lütfen böyle şakalar yapmayın laubalilikten hoşlanmam deseydin anlar zaten susarsan hoşuna gidiyor zanneder devam eder.
Işim gereği yaptığım bütün projeler onun elinden geçmek zorunda...ama bundan sonra selam disinda fazla konusmayacagim... erkekleri anlamiyorum herkezden cekinmek zorundayiz...dedigimiz herseye dikkat etmeli hep biz kadin olarak baskalarinin edepsizligini cekmelimiyiz...Çektirsin gitsin adamın asabını bozmasın.
Sertçe uyarın.
Esimle is yerlerimiz karsi karsiya..camdan baksa beni gorebilir..bunu bildigi halde askintilik yapiyor...ben yurt disindan yaziyorum...o adam da yabanci turk degil...iste alkol aliyor..bir iki kadeh ..bir seferinde uzerine dokeyim mi dedi...hayir dedim tabiki hayir...korkma ben silerim dedi..yanlis anlamyiyorum degil mi bunlar saka degil dupeduZ sarkintilik yapiyor adamÖyle bir tersle ki cesaret edemesin pis sapik.
Esin almaya gelsin birkaç gün.
evet sefimiz kadin ona soylesem kulagini veker de sonra benim isime yansir cunku her isim o adamdan geciyorRabbim sizi korusun. Adam yollu desem yeridir. Sizi işinizle tehdit ederse sakın kanmayın. Kendinizi kullandırmayın. Şikayet edebileceğiniz insan kaynakları var mı?
Esimle is yerlerimiz karsi karsiya..camdan baksa beni gorebilir..bunu bildigi halde askintilik yapiyor...ben yurt disindan yaziyorum...o adam da yabanci turk degil...iste alkol aliyor..bir iki kadeh ..bir seferinde uzerine dokeyim mi dedi...hayir dedim tabiki hayir...korkma ben silerim dedi..yanlis anlamyiyorum degil mi bunlar saka degil dupeduZ sarkintilik yapiyor adam
Adam bu durumu kullanmak istiyor. Ama siz tacize izin verdiğinizde onun işi bittiğinde gene işinizden olursunuz. Erkenden müdahale edin. Bu durumda yalnızca iş kaybedersiniz. Belkide işinizde kalırsınız oda edebini takınır. Ama göz yumarsanız çok daha zararlı çıkarsınız.Evet
evet sefimiz kadin ona soylesem kulagini veker de sonra benim isime yansir cunku her isim o adamdan geciyor
AmiiiinnnŞu askıntı olan erkeklerden nefffffret ediyorummmmm. Aslında hiç bela okumam ama Allah hepsinin belasını versinnn
Oha şarabı üzerine dökmek mi istiyor? Yuh! Sapıklığa bak.Esimle is yerlerimiz karsi karsiya..camdan baksa beni gorebilir..bunu bildigi halde askintilik yapiyor...ben yurt disindan yaziyorum...o adam da yabanci turk degil...iste alkol aliyor..bir iki kadeh ..bir seferinde uzerine dokeyim mi dedi...hayir dedim tabiki hayir...korkma ben silerim dedi..yanlis anlamyiyorum degil mi bunlar saka degil dupeduZ sarkintilik yapiyor adam
Evet elindeki kadehi uzerime dokmek istedi..merak etme silerim diyor piskin piskin..normalmis gibiOha şarabı üzerine dökmek mi istiyor? Yuh! Sapıklığa bak.
Evet yarin oyle yapmayi dusunuyorum..imzalamam gereken evraklar onun odasinda oldugu icin, girip imzami atip konusmadan cikmayi dusunuyirum...sorarsa da isim cok demeyi dusunuyorum..Hiç pas verme ona görmemezlikten gel.
Aynen harikasın.Evet yarin oyle yapmayi dusunuyorum..imzalamam gereken evraklar onun odasinda oldugu icin, girip imzami atip konusmadan cikmayi dusunuyirum...sorarsa da isim cok demeyi dusunuyorum..
Onlara belki normal da ben rahatsiz oluyorum sorun cikarmasindan da korkuyorum ... ben onu terslemesini bilirim de merak ettigim neyi yanlis yaptim da boyle davranmaya yuz buluyor...beni oyle biri mi saniyor...Arkadaşım taciz her yerde tacizdir, bunu yurt dışı, yurt içi diye ayırmamak lazım. siz sustukça adam hoşunuza gittiğini sanıp, daha da üstelemiş durumu. önüne geçmezseniz çok başınız ağrır.
Desteginiz icin tskler sagolunAynen harikasın.
rica ederim. sakıncası olmassa senin ve o adamın yaşını öğrenebilir miyim ?Desteginiz icin tskler sagolun
kesinlikle.Yapacağınız şey çok basit onu sert bir dille uyarmak.