- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Uyarilarin icin tesekkur ederim canim gercekten. ben o kadar biktimki batiklarimdan onlara iyi gelse yetecek aslinda. ben ozel bir kampanya yurutuluyordu 6 seansi bir seansinin ucreti kadardi oyle aldim. bilemiyorum yabanci seteleride okudum aklim karisti dedim deneyip goreyim en iyisi. zaten sadece alt bacaklarim:)
lazer epilasyonu doktorlar yapıyor dıye her yerde yazılar cıkıyor ama bu işi güzellik uzmanları yapıyor zaten doktorlar tıp okurken lazer epilsyon egıtımı almıyorlar lazer işini ticarte döküyorlar doktor kontrolu dıyorlar doktor yok (yasa soyle cıktı uygulamyı dırek doktor yapcak bunu saglık bakanlıgını dırek arayarakda ogrenebılırsınızama hastanelerde dahi guzellık uzmanlarını kullanıyorlar keşke bizim doktorlarımızda yemın ettıklerı gıbı saglık için herseyı yapsalar. burada ıpl epilasyon agda cıhazı olsaydı doktorlar dava actı g.uzmanlrının elınden almak için nıye boyle bı dava acsınlarkı oyle olsaydı ınanmayın arkadaslar hepsi ticari kaygılar için yapılan seyler saglıkla hiçbir ilgisi yok
Gamzeler sendede izler olustumu yanik izleri benim iki hafta oluyo nerdeyse ve isleri gecmedi ve tuylerim hala dokulmedi bir kismi yani. birde seninkide cok acidimi?
kızlar acil yardımınıza ihtiyacım varcumartesi günü bi güzellik merkezine pedikür için gitmiştim fakat ordaki bayan 1 saat konuşarak beni epilasyon için ikna etti makinede ıpl ..çok bilgim olmadığı için kabul ettim 1500 tl koltuk altı,genital,ve bacak bitene kadar dedi.hemen başlayalım bi deneme yapalım dedi her neyse bacaklarıma çok kısa bi sürede deneme yapıldı.yani seyrek syrek atışlar yapıldı ben saf saf üstümde varken 300 tl vereyim yoksa harcarım diye verdim 20 gün sonra gel dedi ilk seansa tamam dedim ama bugün araştırınca hiç bi işe yaramadığını kalıcı olmadığını ve bizim kk bayanlarının yüzde 90ının memnun kalmadığını okuyunca acaip moralim bozuldu ve hemen kadını aradım bana afra tafrayla o internette yazanlara bok yemek düşer bizden iyimi biliyolar gibi seviyesizce bi laf etti para iadesi yapamam gördüğün lazere say dedi 2 gün önceki kibarlık abidesi bi anda sokak ağızlıya döndü bende deneme için hiçbiyer para almıyor 300 tl çok dedim başından atarca ben görüşeyim bakarız falan filan küt kapattı şu an hem sinirli hem mutsuzum yakın olsa ve çalışmasam gidip boğazına yapışcam ne yapabilirm kızlar ne olur akıl verin ...yardımınıza ihtiyacım var..
ay deli mi negördüğün lazere say demiş vay be, oldukça yüzsüzmüş gerçekten. bunlar kibarlıktan anlamaz canım belli, mekanlarına gidip olay çıkar bence müşterileri de varsa daha fazla büyümesin diye kabul etmek zorunda kalabilir=)
bu arada o deneme atışı yaptığı yerler döküldü mü bari?
canım hiç sorma o kadar üzgünüm ki suratım pancar kesildi resmen yakın olsa uçar giderim de 45 dk.lık yol var ve benim çıkış saatimde kapatıyolar antalyanın çok müşterisi olan bi g.merkezi bide biliyomusun aslında sahibi bu kadının kızı ben gittiğimde yoktu yarın tekrar arayıp kızına anlatıcam derdimi gerekirse tehdit ederim ıpl yasak g.merkezlerinde şimdi aklıma geliyo düşününce beni alt kattaki daireye indirdiler evin bi odasını lazere ayırmışlar yasak ya şimdi uyandım...bunu kullanıcam mecbur yok vermiyoruz derlerse bide kadın o kadar kibardıki bi anda bu kadar çirkefleşmesi çok garibime gittizaten bende kabahat herkesin her lafına kanarım böyle 2 gün oldu canım 10 günden önce dökülmez dedi hazırki seyrek kıllarıma jilet vurulması da cabası oldu kaşıntıdan duramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?