Lazer Epilasyon IPL (Intense Pulsed Light Source) Lazer Epilasyon Cihazı

inşallah canım çok sağol tavsiyen için gelişmeleri yazarım yarın sabah arıcam tekrar kızı ile görüşcem bana şans dile :84:

Ben de lazere daha yeni başladım hangi makine olduğunu bilmiyorum zaten bizim burda lazer yapan bi yer var başka da yok herkes oraya yaptırıyor cihazın cinsini nerden biliyosunuz? üstünden mi okudunuz ben koltuk altı yarım bacak yaptırdım deneme olarak nasıl öğrenebilirim cihazın markasını bayanlar.Bir de bu lazeri yaptırrıken benim bacaklar koltuk altı çok acıdı yanıyo muacıyo mu anlamadım kız ısısını düşürdü öyleyken yine de acıdı valla ağdadan daha çok acıyor bu lazerle kıl kökünü yaktığından mıdır nedir?Hangi cihazı öneriyorsunuz hanımlar?

ssule07 çok haklısın söylediklerinde bitirip 6-8 ay geçenlere sormalı çünkü mantıken de daha 2. 3. seansına başlamış kişi anlayamaz çünkü gitmeden önce alıyosun ve iki seans arasında neredeyse 1 buçuk ay var benim zaten kıllarım normal aldığımda o sürede çıkıyolar nasıl bileceğim ki lazerin işe yarayıp yaramadığını

yağmurşehri o cihazın markası neydi sonda demişsin yaa çok memnun kaldım diye söyler misin?Dükkanına koyacağın IPL cihazı mı?

mutluolmak ben de sadece ıpl olduğunu biliyorum canım sordum çünkü kadına ama çeşitleri varmıdır modelleri falan o kadarını bilmiyorum canım sorsamda anlamayacağım için hiç sormak aklıma gelmedi..acıma konusuna gelince benim sadece alt bacağıma yapıldı deneme acıdı baya tabi

bende kampanyalı bir paket almış bulundum dün..
daha önce bılgim yoktu
IPL nin iyi olmadıgını bılmıyordum.
bikini+genital+koltuk altı+çene+dudak üstü 10 ar seans toplam 49 tl..
ama ben yüzüme uygulama yaptırmayacagım cünkü gerek duymuyorum.
sadece biki+genital+koltuk altı ıcın gıdecegım.fıyatı nerdyse bedeva oldugundan soru işaretleri var kafamda.
aradım konuştum.
reklam amaclı,duyulsun dıye bu kadar ındırdık dıyor.
ıpl kullandıklarını söyledı.
10 seansta bitmez dedi ayrıca daha görmeden etmeden..
eylülde gidicem bakalım bi..keşke almadan önce araştırsaymışım..
acaba yinede faydası olur mu gitmemin?gideyim mi dersiniz?:26:

bende ıpl yaptırıyorum,10. seansta filanım suan.yazdıklarınızı okuyunca cok üzüldüm çünkü bana bitme garantili demişlerdi,şuan dökülmeler iyi ama ben bigün biteceğini sanıyordum,alexle devam etmem içinde eşim tekrar asla para vermez,yüzümü de jiletle filan aldım okadar şimdi ben ömür boyu orayamı gitcem naapıcam cok sinir oldum,3 ay bikere ara vermiştim tüyler geri çıkmıştı napıcam bilmiorum

ay çok moralim bozuldu ( bende ıpl ilk seansa gittim.ikincisi seansda 5 eylulde..umarım işe yarar bukadar yorumdan sonra pek umudum kalmadı ya neyse..

kızlar okudumda yorumlarınızı resmen çöktüm resmen kandrılmşm bende lazer e gidiyrum ve yorumları okuyunca bi bakıyım dedim neydi benmki cihaz IPL mış bende ilk gttim hersey mükemmel döküldü fln ben uçuyrum oo ikncye gttm iyice azaldı inceldi baya bi ara verdk bi süredede yaz grdi fln bi kere fln mecbur jiletle kısalttım aradım sordumda yapan kişi izin verdi ok yapablrsn sorun yok dedi ama bu sfer gttiğimde resmen ilk gittiğimden daha fazla çıkmştı yapan kişide farktti fln ama bozuntuya vermedi resmen kandrıldgmı hissedyrum ve bana öyle başta emin konuştularki gttiğim yerde aslında iyi bi yer benden sadece 5 seans için 1800 lira aldılar son kalanlara gitmicem baksanıza resmen sokağa paramı atıyorum kalan seanların parassı geri almam lazım iyice moralim bozuldu:26:

Ya bu yöntemler yararli degilse niye insani umutlandiriyorlar...

benim gittigim IPL yaptigim bir Ciltdoktoru ama yardimcilari yapiyor.

simdi gitmiyorum aslinda gitmeliydim 2 hafta önce..

ya yazik degil mi bosuna umutlarimiz kiriliyor hadi para meselesi bir yana....:84:

ben yarın gıdıp paramı kurtarmaya çalışcam...ama hata bende cehalet işte araştrmadan gidersem böyle olur...başlığı değiştirmediklerini bile yenı öğrendım..tuylerın bıtmesınden geçtim de hastalık kapmayı göze alamam...resmen hijyenık deil (((

ben internetten aldığım fırsatı iptal ettirdim bugün.gitmiycem..
en önemlisi hastalık kapma riskı gerçekten..

bende öyle bir hata yapıp gittim paket ıpl aldım cok pişman oldum sonradan b ıraz araştırınca internetten fln dermotologlarında yorumlarını duyunca ıpl ın gerçek lazer olmadıgını sadce modern agda oldugunu ve belli bır süre sonra tüylerin tekrar cıktıgını öğrendım 750 tl vermiştim. 500 tl yandı daha dogrusu onu yaptıkları işlem parası olarak kestıler 250 tl mı tekrar alabıldım.ellerinde sözleşme vardı onuda iptal ettırdım. bir daha asla böyle bır hata yapmayacagım daha da ötesi yapılmayan bir iş için peşin para vermek de neyın nesi kızlar ya nasıl böyle bır hata yaptım hala düşündükçe üzülüyrm artık güzel merkezıne degıl adam akıllı bır hastaneın lazer merkezıne gidip yaptırdıgım bölge ve işlem için ücretimi ödeyıp cıkacagım.. siz siz olun sakın böyle güzellik salonlarının paket program yalanına kanmayın

geçenlerde gazetede okuduğum bir habere göre bu ıpl cihazlarının kullanımı yasaklanmış arkadaşlar bılgınıze.......

ıpl lerın hepsı kotu degıldır
mesela ucuz çin malı ıpl ler var 10 bınlıraya falan onlar kılları yok etmezler yanı daha dogrusu kalıcı seyreklık oluşturmazlar fakat ıyı marka bı ıpl dıgert lazerlerden bıle daha ıyı olabılır
bırde kotü haber cabuk yayılır hesabı cın malı ıpl lerden dolayı herkes ıpl yok etmez sanıyor ama aslında oyle degıl mesela ıskandınav ulkelerınde sadece ıpl kullanılıyor cunku cıltlerı acık renk kıllarıda ınce ondan yeterlı oluyor
mesela aleksle yüze yapılmaz yayılma yapabılır ,
en ıyı ıpl markası albalazerın çift başlıklı ıplidir bilginize çok araştırdımmm

ıpl lerın hepsı kotu degıldır
mesela ucuz çin malı ıpl ler var 10 bınlıraya falan onlar kılları yok etmezler yanı daha dogrusu kalıcı seyreklık oluşturmazlar fakat ıyı marka bı ıpl dıgert lazerlerden bıle daha ıyı olabılır
bırde kotü haber cabuk yayılır hesabı cın malı ıpl lerden dolayı herkes ıpl yok etmez sanıyor ama aslında oyle degıl mesela ıskandınav ulkelerınde sadece ıpl kullanılıyor cunku cıltlerı acık renk kıllarıda ınce ondan yeterlı oluyor
mesela aleksle yüze yapılmaz yayılma yapabılır ,
en ıyı ıpl markası albalazerın çift başlıklı ıplidir bilginize çok araştırdımmm

merhaba, bende yaklasik 6 aydir ipl kullaniyorum ve yuzde 60 gibi bir fark gordum, en guzel yanida ipl makinesi aldim ve kendi kendime yapiyorum, salondan yaptirmaktan daha rahat, tek kotu yonu bazen yardima ihtiyacim olabiliyor oda sorun degil sanirim :)))

Yorumları okudum durdum
şimdi kendime yanıyorum ama yapacak birşey yok.
İnternetten komple sir+manikür pedikür+kaş bıyık 15.90a aldığım kürü uygulamaya gidince gaza geldim ve tatlı dillerine kanıp Ipl konusunda sözleşme imzaladım
"bitene kadar 699 tl" bedava !!!
:) hemen atladım 350 lia verdim ekimin 20sine gün aldım.eve gelince eşim de kızdı.okuduklarım da beni kızdırdı.Aradım vazgectim başlamak istemiorum diye
"mümkün diil" dediler. "baskasına devredin" dediler
arkadaslara sordum kabul eden yok,mecbur gidicem.
700 liraya modern agda yaptırıcaz yani :) şanımız yürüsün :))))
salaklıgıma doymayayım desem daha uygun hehehehe
belki de azalır...kim bilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…