- Konu Sahibi EstetikEditor
Bence IPL'den sonra sir ağda yerine, daha etkili bir lazer yada iğneli epilasyon daha iyi olur.
Ben de yaza kadar kurtulmak istiyordum. İkinci seanstan sonra hala hiçbir değişiklik yok. 9 seansta falan biteceğini söylediler en son. Yalnızca alt bacak yaptırıyorum şu an. O da sürekli jiletle almaktan tahriş olmuş durumda. Jilete de allerjim mi var nedir, asla tam temizlenmediği gibi sürekli kaşınıyorum.
Diğer bölgeler için farklı bir lazer, lazerle yok olmayan bölgeler için de iğneli epilasyon düşünüyorum şu an.
sık sık jilet yapmayacaksın o zaman tahriş olur.hemde kıl köklerini yeniden kuvvetlendirirsin.birdahaki seansa kadar dişini sıkıp seansdan 1 gün önce jilet yap.yada jilet yerine beylerin kullandığı ense makinesiylede kesebilirsin.ense makinesi daha iyi bir yöntem jilet gibi tahriş etme olasılığı yok .birde seans aralarında kontrol atışına mutlaka gidilmeli.bu konuda lazer yaptırdığınız uzman sizi yönlendirmeli.ancak çoğu uzman kontrol atışları ücretsiz olduğu için müşterisini yönlendirmiyor.maalesef milletin gözünü para hırsı bürümüş(((