Canım ben bildikleirmi paylaşmak istedim. Benim teyzem kuzenim ve yengem de gittiler IPL e önce teyzem gitmişti çok memnun kaldı, sonra yengemler başladı. Ama bi süre sonra teyzemin kılları olduğu gibi tekrar çıkmaya başlayınca büyük hayal kırıklığı oldu, yengem ve kuzenim de bitene kadar kampanyalı tek fiyat ödedikleri için bırakamadılar. Pahalı demişsin, gittiğin bölgeleri ve ücretini yazar mısın lütfen? IPL in modern ağda yöntemi olduğunu bilmeyen kalmadı artık, memnun olanlar ara seanslarda olanlar, ağdayla alınca yaklaşık 1 ay pürüssüz gezip sonra da çıkan tüyler nasıl ki daha az daha ince çıkıyor, ama bi süre ağdaya ara verip bekleyince olduğu gibi bütün tüyler bir arada çıkmaya başlıyor, aynen onun gbi İPL, sadece kılların çıkış süresini uzatıyo, ağdada 3haftada çıkmaya başlıyosa mesela, IPL sonrası 1,5-2 ay sonra çıkmaya başlıyor. Zaten çıkma döneminde de hemen yeni seansa gidiliyor ve insanlar aaa tüylerim ne kadar azaldı, bitti nerdeyse diyor. Daha başındaymışsın, bence tekrar bir araştır, sonra bana dua edersin emin ol.. Üstelik İPL lazerler en tehlikeli ve riskin en fazla olduğu lazerlerdir, uzman kişilerce doğru uygulanmazsa çok ciddi yanıklar, kalıcı lekelere sebep olabilir. Doğrudan makinenin başlığı vücudunuza değiyor, yüksek ısıyla birlikte düşünsenize, üstelik steril de değil, aynı makine başlığı başka bayanların da genital bölgelere kol altlarına vs uygulanıyor.. Ben haksızlığa göz yumamam, başka insanların o kadar para ve emek harcayarak mağdur olmalarını görmek istemediğimden yazıyorum bunları, o yüzden kızma bana sadece araştır söylediklerimi, haksız olmadığımı göreceksin.. Şu an ara seansta olanlara değil, seansları bitip aradan en az 3-6 ay geçmiş olanlara sormalısın.. Bu şekilde hiç kimsenin memnun olmadığını göreceksin..