Lazer Epilasyon IPL (Intense Pulsed Light Source) Lazer Epilasyon Cihazı

merhaba arkadaşlar.. bu kış tüy sorunumu kökten çözmek istiyorum.. varmı önerisi olan hangi cihazı önerirsiniz.. araştırdığım kadarıyla lazer de değişik cihazlar kullanılıyormuş..

arkadaşlar bende yeni ıpl e başladım ve daha 1 hafta önce ilk seansı yaptırdım.(ıpl) tüm vücut 1250 tl.ve ilk seasda daha cok etkili oldu
zaten toplam seanslarda 1.5 yl falan sürecek yani.bu ıpl seanslarını tamamlayıpda geeri dönüşü olan var mı yani burda herkes daha yarıda bırakıp geri döüşü oluyr falan yazmış.yani tüm seanslardan sonra geri dönüş olan varmı e kadar sürede geri dönüş oldu ben cok araştrdım öyle bile olsa en az 2 yılmış geri döüşü ve su an burda yaşadığım yerdeki tek uygulanan bu ve en uygun fiyatlısıda tabi yaptırabileceğim oy üzden 1.5 yıl uygulanma zamanı cıkmayacak ve aen kötü ihtimalle geri dönüşü ols en az 2 yıl daha cıkmayacak bu bile benim gibi kl sorunu büyük olalar iin büyük avantaj ki uygulattıgım yer ksinlikle geri dönüşü yok kalan olsa bile onlarda hiçbirzaman siyah olmayacak ayva tüyü şeklinde olacak dedi.ancak hormonool bozukluk varsa ya da ilerde horon sorunu yaşarsan kıllar tekrar yenileri cıkar ölen kıl kökleri tekrar cıkmaz dedi bakalım hayırlısı..

arkadaşlar, ben de ipl başladım kolutkaltı 2. seansa gittim...Şu anda gayet memnunum, tek tük kaldı şaşılacak derecede..Ama yorumları okuyunca şaşırdım ve hayal kırıklığına uğradım açıkçası. Gittiğim güzellik merkezi nezih bir yer, söylediklerine göre ipl cihazları da italyanmış 100 000 euroluk makineymiş. Çin üretimi olanlar çok kalitesiz dedi estetisyen.. Ama sonuç nasıl olacak korkuyorum bu yorumlardan sonra. ipl yaptırıp bitimden sonra 5-6 ay geçmiş arkadaşlardan yorum alabilir miyiz? Şimdiden teşekkürler....

benim ilk seans da koltukaltı hnerdeyse tamamen biti sadece 1-2 tane kaldı.senin 1. ve 2. seans arası ne kadardı.1. seansdan kaç gün sonra 2. seansa gittin.1.seansdaa dökülen kıllar 2. seansa kadar tekrardan cıktı mı

yaklaşık 1 ay sonra gittim. Dökülenler çıkmadı sanırım ya çok da emin değilim ama şu anda çıkıyor olabilirler biraz zamanla belli olur..Ipl mi senin makina da?

16 ekimde ilk seansa gittim tüm vücut.bir süre sonra dokulecek dedi bayan.bekledim 2 hafta bişey yok ama 2 gundur sapır sapır dokuluo kıllar elime,camasırıma vs. cok sevindim.bayramdan sonra ara atıs var.sanırım bende işe yarayacak.
genital bolge 50 diger heryer 40 seviye atıs yapılıyor.genital azcık acıdı ama baska yerlerımde hissetmedim acı vs. tek sorun yuzumde olan tuylerı alamıyor olmam ve sakal bıyık kocamla yarısıyorum su an.cenemde de dokulmeye basladılar. makasla dipten kesmeye calısıyorum cımbız agda ip yasak oldugu için..
devamını yazarım gittikçe..umarım herkeste işe yarar.

ıpl ile yaptırdığınız epilasyona bitti dediğinizde altı ay ara verin tekrar çıktığını göreceksiniz.foto epilasyon yani modern epilasyon 1-.1,5 ay temiz kalacaksınız.insan vücudunun %30 tüyü uykuda arkadaşlar kılın çıkma ve lazer ile temizlenme zamanı çok önemli alex ile kalın tüyleri inceltip hızla zaman kazanıp daha sonra son çıkan diot soprano ile kombine çalışan merkezler var ve muhteşem sonuçlar alıyorlar .gittiğiniz merkezin doktorunun olması ve sizi çok iyi bilgilendirmesi gerekir.diot yani ütüleme ile yapılan epilasyonda alex in görmediği inceleri diot çok ii görüyor ve çok güzel sonuçlar alınıyor.bir çok merkezde alex yüz bölgesine kullanılıyor aslında kullanmamak gerekiyor çünkü kıllları dağıtıyor .size tavsiyem yüze mutlaka diot soprano yaptırın .yüzde çok iyi sonuçlar veriyor.diot soprano FDA onaylı bir makina , istanbul anadolu yakasında sadece 2-3 merkezde var.paranızı çöpe atmayın ii araştırın derim...ben bu şekilde çok güzel sonuç aldım sizede tavsiye ederim.

Ben ilk seansı çok büyük araştırmalardan sonra yaptırdım, iki hafta sonra puçur puçur dökülmeye başladı tüyler, 15-20 gün sonra yeniden seansım var,

Genel olarak bir şey söylemek çok zordur,

Çünkü ister lazer yaptırın ister İPL yaptırın, tüyleriniz ölene kadar kökü kesilmez, çünkü hücrelerimiz, tüy köklerimiz her yıl yeniden yenileniyor, öyle insan vardır ki genetik olarak çok güçlü kıl köküne sahiptir, bu kılların koyu kalın batıklı olmasıyla bilinmez, zaten gözle anlayamazssınızda öyle ince tüylü insanlar vardır ki onların genetik olarak kıl kökleri gerçekten güçlüdür, daha dogrusu kendini yeniden yapılandırmaya müsaittir.

buna dogum, hamilelik, karaciger sorunu (çünkü karaciger bi çok hormonu filtreleyen bir organdır) dogum kontrol hapları kullandıgınız her hangi nemlendirici ve ya besleyici bir krem falan filan.

o yüzden ipl ile lazer arasında fark koymaya gerek yok. İPL yeni bir yöntem lazere göre ve daha da geliştirilmiş yöntem, hatta agırısı da az ve hatta lekeleri de giderici hususu vardır,

Bacaklarımda batık dolayısıyla inanılmaz lekeler vardı, bir seansla batıklarda hatta hiç gitmeyecek dedigim leke karşıtı krem kullandıgım (2 yıldır sürekli kullandım) bacaklarım bembeyaz oldu

ben İPL ye taraf degilim sadece lütfen kesin birşey demeyin, çünkü bünyeler çok farklı, varsın 6 ay sonra çıksın, o zaman yeniden gidecegin seans ilk başladıgın süreçle aynı olmayacak kesinlikle,

eger hormonal sorunun yoksa, olası bi hamilelik yaşamadıysan karaciger gibi bir problemin yoksa yeniden oluşan kıl kökleri incinmeye hazır olacaklar, baktınız çok az tüylenmeye başladınız, agda yapmayın isterseniz traş da yapmayın, sadece kökten makasla alın o tüyleri ve bir en fazla iki seans gidin, emin olun bi kaç yıla yeni teknolojilerde çıkacak, bu yüzden moral bozmaya ve ya kendinizi üzmeye degmez.

sonuçta agdacıya gittiginizde ve ya agda alıp yaptıgınızda aynı parayı ödüyorsunuz yıllardır,

kalbinizi buz gibi tutun,İPL heyecanına devam edin.

benim doktorumdan defalarca sordum, öyle bir şey yok dedi, kıllar çıkıyorsa lazerdede çıkacaktır,

hatta lazerden daha saglıklı bir cihazdır bu, .

sevgiler.

harikasın arkadaşım, çok haklısın bu konuda

İPL cihazı 50 bin doların altındaysa, bu işden elinizi çekin demekdir.

aynı şey lazerede ait.

o yüzden ucuz İPL lere gitmeyin ya da indirim yapılıyorsa İPL nin gerçek fiyatını ögrenmeye çalışın.

Vicdanlı insanlara yaptırın..

Normal İpl bikini bölgesi için 50-60 ya da daha fazla tutar,

Diz altı iki bacak birlikte ortalama 300 tl tutar, yani bu 80 ve ya 100 tl se, ve ya 1000 liraya tüm vucut istedigin kadar seanssa (tüyler bitene kadar) bu olaya biraz degil kesinlikle şüphe ile bakın.

ucuz yaptırıp paranızı ve zamanınızı harcamayın..

sevgiler:18:

Görmüş geçirmiş, uzun zamandır araştırmış, iyi kaynaklara dayanarak, bu konuyla ilgili araştırma yapan enstitülere giden ve oradan aldığım tezleri sayfası sayfasına okuyan biri olarak diyebilirim ki IPL kıl köklerine kalıcı hasar verilebilen bir yöntem değildir. Bu nedenle kılların büyük bir kısmı belli bir süreden sonra tekrar çıkacaktır. Bu da en iyi ihtimaldir. Normal olarak IPL para tuzağıdır ve tüylerden hiç kurtulmayacaksınız.

İntense Pulsed Light yüksek dozda biraraya gelen ışın anlamına geliyor. Ve son derece kısa dalgalı olan bu ışın hiç bir zaman kıl köklerine ulaşmayacaktır. Ulaşsa bile minimal etki yaratacaktır.

Samimiyetime güvenin ve bu tür saçmalıklardan uzak durun. Eğer sonuç elde etmek istiyorsanız Diode ya da Alexandrite yönelin

2 seans gittim 29unda tekrar gidicem ve bölgesel dökülmeler var..sevinmiştim

699 tl tüm vücut bitene kadar ipl..
bikini 50 diger kısımlar 45le atış yapılıyor bana
harcanıyor muyum?

Her yerde Alexander lazer'in daha olduğu söyleniyor fakat ben 8-9 aydır IPL lazer' gidiyorum çok memnunum gittiğim güzellik salonu daha önce alex kullandıklarını fakat ii sonuç alamadıklarını söyledi

yıplde giden kıllar fazlasıyla geri geliyor. enazından bende öyle oldu.. en kalıcı sanırım iğneliepilasyon tabi uzman bulursak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…