Lazer Epilasyon IPL (Intense Pulsed Light Source) Lazer Epilasyon Cihazı

sık sık jilet yapmayacaksın o zaman tahriş olur.hemde kıl köklerini yeniden kuvvetlendirirsin.birdahaki seansa kadar dişini sıkıp seansdan 1 gün önce jilet yap.yada jilet yerine beylerin kullandığı ense makinesiylede kesebilirsin.ense makinesi daha iyi bir yöntem jilet gibi tahriş etme olasılığı yok .birde seans aralarında kontrol atışına mutlaka gidilmeli.bu konuda lazer yaptırdığınız uzman sizi yönlendirmeli.ancak çoğu uzman kontrol atışları ücretsiz olduğu için müşterisini yönlendirmiyor.maalesef milletin gözünü para hırsı bürümüş(((

Çok doğru yazmşsın canım, işte bu yüzden ben polikinliklerden çok özel hastanelerin tercih edilmeisnden yanayım, çünkü karşınızda büyük bir kurum oluyor, kar amacı güdülmüyor, polikinlikleirnse çoğu güzellik merkezi olup da yasa değişikliğinden sonra bir dermatolog aracılığıyla polikinliğe dönüşmüş yerler, tamamen kar amaçlı ve doktoru görmek bile mümkn olmuyor.

valla benim arkadaş hastaneyede gitti ordanda memnun kalmadı çünkü muhatap doktor blamadı gene karşısına hastanede estetisyen çıktı.yani doktorlar bu işi yapmıyor....ama ben güzellik salonuna gittim ve çok memnun kaldım bence çok iyi araştırıp gitmek lazım.kesinlikle kampanyalı yerlere gitmemek lazım.bu işte uzmanlaşmış kişilere gitmek lazım tabi cihazda çok önemli bence.

Selam arkadaslar, dun bir kampanyadan ipl cihazli bir spa dan 6 seansa $139 verdim, arayip randevu alicam. acikcasi buradaki yazilanlari okuyunca uzuldum biraz ama tuylerim sert ve batmalar oluyor dedim azalsa bile benim icin kardir. once ne yapmam gerekiyor gitmeden once. epilasyon aleti kullaniyorum simdi jilet kullanayim diyorum. nasil yapayim bi ayrintili anlatabilirmi daha once yaptiran arkadaslar. birde diyelim seanslar bitti bi daha gitmiycem ve biraz tuyler kaldi onlara agda yapsak giden tuyler gelmez heralde diymi onlarin kokleri sonucta tahris oldu oldu(dead):)diymi.

gitmeden bir gün önce jilet yap canım ama tahriş etmemeye özen göster.umarım güzel sonuç alırsın...

gitmeden bir gün önce jilet yap canım ama tahriş etmemeye özen göster.umarım güzel sonuç alırsın...

hiç bişey olmaz tatlım korkma.ancak kıllar jiletle alınca çabuk uzar biliyorsun.ve herkesin kıllarının uzama süresi farklıdır.kılların deri yüzeyine çıktıktan sonra boylarıda biraz uzarsa kılların yanar köklere çok inmez.sana uygulanan lazerde ağda görevi görmüş olur.birdahakine aklında olsun jilet birgün önce.ayrıca gittiğinde mutlaka kontrol atışlarını hatırlat.ilk seanstan 15-20 gün sonra.kontrol atışları ücretsizdir.ilk seansta var olmayıp sonradan çıkan kıllara yapılır.mutlaka uygulat tatlım.

iyi guzelde burdakiler biliyomu acaba aradaki rotusun ucretsiz oldugunu. seanstan falan saymaya kalkarlar. Cinli bunlar yaa dogru durust ingilizcede konusamiyorlar. bakalim Pazartesi gunu anlasilir ben sorunca:) ben sizin dediginiz gibi yapayim onlarin dedigi gibi degil bu gun jilete tutarim pazar gunu gene yaparim. tesekkur ederim canim ilgilendigin icin..:79:

rica ederim canım.bende güzellik uzmanıyım ve işini doğru dürüst yapmayan insanlara çok kızıyorum.insan kazandığı parayı haketmeli bence.

lazer epilasyonu doktorlar yapıyor dıye her yerde yazılar cıkıyor ama bu işi güzellik uzmanları yapıyor zaten doktorlar tıp okurken lazer epilsyon egıtımı almıyorlar lazer işini ticarte döküyorlar doktor kontrolu dıyorlar doktor yok (yasa soyle cıktı uygulamyı dırek doktor yapcak bunu saglık bakanlıgını dırek arayarakda ogrenebılırsınız ama hastanelerde dahi guzellık uzmanlarını kullanıyorlar keşke bizim doktorlarımızda yemın ettıklerı gıbı saglık için herseyı yapsalar. burada ıpl epilasyon agda cıhazı olsaydı doktorlar dava actı g.uzmanlrının elınden almak için nıye boyle bı dava acsınlarkı oyle olsaydı ınanmayın arkadaslar hepsi ticari kaygılar için yapılan seyler saglıkla hiçbir ilgisi yok

kesinlikle katılıyorum.geçenlerde doktorların paylaşımlarını okudum.bu işi ele almak için resmen farklı branşlardan doktorlar birbirine girmiş sitede.bizde yapabiliriz diye.ama bir doktor bey çok güzel cevap vermiş:
`herkes kendi işini yapsın.sünneti sünnetçiler yapıyor yıllardır niye ona atlamıyorsunuz getirisi az diyemi.
gerçekten çok doğru tamamen ticari bir olay bencede işi uzmanına bırakmakta fayda var.

IPL in etkisi kişiden kişiye değişiyor demek ki :44: cilt tipine tüyün durumuna vs göre... memnun kalan arkadaşların olduğunu görünce şaşırdım.. şahsen hiç bir verim alamadım ben, hatta ince tüylerimi de kalınlaştırdığını farkettim! ya da memnuniyetsizliğim tavan yaptığından gözüme mi öyle göründü bilemiyorum tüm bacak, bikini bölgesi ve koltukaltı için gittim 3 er seans (koltukaltı için 2) ve 4. seansa gitmedim! birdaha da IPL düşünmüyorum..

bence IPL e gideceğiniz üç seans yerine alex.a tek seans gitseniz çok çok daha iyidir..

bitene kadar dediler 700 lira verdim.7 gün içinde iptal etmek istedim burnumdan getirdiler.ben böyle çirkef insanlar görmedim.Allah korusun bunlardan!
daha önce doktora alex yaptırmıştım çok da memnun kalmıştım.doktordan ve alexten vazgeçmeyin arkadaşlar!

Benim 11.seansım oldu.sanırım 3-4 seans daha giderim. Tüylerim bitti sayılır. ben gayet memnunum. -ki eskisine göre biraz ayvacık tüyü tekrar çıkacaksa ben ona razıyım.Şuan eski halimden eser yok

Selam arkadaslar , sonunda bende ilk Ipl seansima gittim. aman tanrim o ne aciydi oyle yaa basta az gibiydi cihaz isindikca cogaldi. Her seferinde onlarca igne batiyor gibiydi.ayyy neyseki seansi tamamlaya bildim. sonrasindada cok yandi bacaklarim kirmizi bantlar yapistilirmis gibiydi. bir kac saat sonra acisi azaldi hatta yok diycek kadar gecti ama bazi yerlerimde kirmizi yanik gibi gorunen yerlerim var yaktimi dersiniz hani kemik uzerine gelince cok aciyo oralarda ki yaniga benzer seyler gecmedi. bu normalmidir gecer herhalde diymi. tuyler nezaman dokulmeye basliycak soylemisti yapan ama ben acidan hatirlamiyorum birde 48 saat kafein alma dedi. size neler hissettiniz anlatirmisiniz.

İPL e gidenlere çok üzülüyorum gerçekten, hiç mi araştırmıyorsunuz, boşu boşuna para ve emek harcıyorsunuz. İPL gerçek lazer teknolojisi değildir, seans aralıkları kılların çıkma zamanına göre ayarlandığından ve kılların çıkış hızını yavaşlattığından seanslar sürerken sonuçlar çok iyi gibi gelir insana ama seanslar bitip de birkaç ay geçtikten sonra kılların aynen eskisi gibi çıktığını görmek hayal kırıklığı yaratıyor olsa gerek.. Benden sana tavsiye, madem ilk seansınmış, bırakabiliyorsan bırak, alez ya da nd-yag kullanan polikinlik ya da hastaneye başvur. Üstelik gerçek lazer teknolojisinin güzellik merkezlerinde kullanımı yeni kanunlarca yasaklandı. Ki böyle sözde üstün bi teknolojinin bu kadar uygun fiyatlara yapılması da sizde şüphe uyandırmıyor mu hiç? Artık hepimizin elinin altında internet var, bu kadar önemli bi konu araştırılmaz mı doğru düzgün, bu başlığın başında bile, etkisinin zayıf olduğu kalıcı sonuç vermediği açıkca yazıyor üstelik..

Selam SSule07, kim demis ucuz diye valla benim yasadigim yerde cok pahali IPl e gitmek. Bence kisiden kisiye degisiyor sonuclar memnun kalan bir suru insan var memnun olmayanlar da var. deneyip kendim gormek istiyorum herkesin dedigine bakarsan hic bisey yapamazsin bu hayatta.

Son düzenleme:

Canım ben bildikleirmi paylaşmak istedim. Benim teyzem kuzenim ve yengem de gittiler IPL e önce teyzem gitmişti çok memnun kaldı, sonra yengemler başladı. Ama bi süre sonra teyzemin kılları olduğu gibi tekrar çıkmaya başlayınca büyük hayal kırıklığı oldu, yengem ve kuzenim de bitene kadar kampanyalı tek fiyat ödedikleri için bırakamadılar. Pahalı demişsin, gittiğin bölgeleri ve ücretini yazar mısın lütfen? IPL in modern ağda yöntemi olduğunu bilmeyen kalmadı artık, memnun olanlar ara seanslarda olanlar, ağdayla alınca yaklaşık 1 ay pürüssüz gezip sonra da çıkan tüyler nasıl ki daha az daha ince çıkıyor, ama bi süre ağdaya ara verip bekleyince olduğu gibi bütün tüyler bir arada çıkmaya başlıyor, aynen onun gbi İPL, sadece kılların çıkış süresini uzatıyo, ağdada 3haftada çıkmaya başlıyosa mesela, IPL sonrası 1,5-2 ay sonra çıkmaya başlıyor. Zaten çıkma döneminde de hemen yeni seansa gidiliyor ve insanlar aaa tüylerim ne kadar azaldı, bitti nerdeyse diyor. Daha başındaymışsın, bence tekrar bir araştır, sonra bana dua edersin emin ol.. Üstelik İPL lazerler en tehlikeli ve riskin en fazla olduğu lazerlerdir, uzman kişilerce doğru uygulanmazsa çok ciddi yanıklar, kalıcı lekelere sebep olabilir. Doğrudan makinenin başlığı vücudunuza değiyor, yüksek ısıyla birlikte düşünsenize, üstelik steril de değil, aynı makine başlığı başka bayanların da genital bölgelere kol altlarına vs uygulanıyor.. Ben haksızlığa göz yumamam, başka insanların o kadar para ve emek harcayarak mağdur olmalarını görmek istemediğimden yazıyorum bunları, o yüzden kızma bana sadece araştır söylediklerimi, haksız olmadığımı göreceksin.. Şu an ara seansta olanlara değil, seansları bitip aradan en az 3-6 ay geçmiş olanlara sormalısın.. Bu şekilde hiç kimsenin memnun olmadığını göreceksin..

Uyarilarin icin tesekkur ederim canim gercekten. ben o kadar biktimki batiklarimdan onlara iyi gelse yetecek aslinda. ben ozel bir kampanya yurutuluyordu 6 seansi bir seansinin ucreti kadardi oyle aldim. bilemiyorum yabanci seteleride okudum aklim karisti dedim deneyip goreyim en iyisi. zaten sadece alt bacaklarim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…