- 16 Nisan 2013
- 2.973
- 1.380
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Merkezi değiştir bence,ya düşük çalışıyorlardır yada cihazın başlıklarının atışı fazladır, etki etmiyordur.Kıl kökleriniz güçlü bilmem ne derler genelde inanma. Kaç ile çalıştıklarını sor ıpl cıhazında min 20 max 50 ile çalışılır.Başlık yeniyse 26 27 derece bile etki eder.Can acındanda anlarsın aslında bunu tüyün çok oldugu halde çok fazla canın yanmıyorsa bilki etkisiz.Normalde 1. bilemedin 2. seansta başlar dökülmeBende ipl cihazi ile yaptiriyorum 8.seansa gidicem ve hala bi sonuc alamadim.
bencede değiştır .fıyatı ne kadar peki .?Bende ipl cihazi ile yaptiriyorum 8.seansa gidicem ve hala bi sonuc alamadim.
Her mesajda ipl yi kötüleyip alexi övmüşsünüz, neden? sizin güzellik merkezinizde alex mi var? ipl cihazı almaya paranız mı yetmedi?ıpl gercek lazer değil sadece guclendırılmıs ışık kaynağıdır.kıl kokune bıle ınmez
arkadasım istersen lekeler için işlem yaptırdıgın yerle gorüş ama ıpl cıhazda tuyler tekrar cıkıyor bosuna zaman harcama derım.o lekelerın cok derın degılse gecer ama degılse kalır.ne kadar verdın ıpl içinarkadaşlar ben de ipl cihaza gidiyorum nasıl oldu da ikna oldum bilmiyorum biraz da fiyat açısından. çok beyaz tenli olmama rağmen benek benek kahverengi leke oldu. ve geçecek mi bilmyiorum. bu konuda tecrubesi olan varsa yazabilir mi lutfen ???
jel süreülerek yapılıyosa ıpl lazer çünkü bende ıpl yaptırdım ve jel sürüyorlardı yanlız şunuda söylemek istiyorum ben çene bölgeme yaptırdım asla memnun kalmadım tüyler arttı favorilerime doğru birleşmeye yayılmaya başladı ve boyları uzadı tekrar iğneliye dönmek zorunda kaldım.ama herkesin tüy yapısı farklı burda okuduklarımdan memnun kalanlarda var inşallah sizinkinde işe yarar yada yaramazsa diod lazer yapan bir yere devam edin.Merhaba :) Ben lazer epilasyona yeni başladım fakat cihaz hakkında hiç birşey bulamıyorum internette yardımcı olabilirmisiniz lütfen ona göre devam edeceğim? icaus delixi cihazın adı..18 gün oldu dökülmeler çok az kollarım hiç dökülmedi desek daha doğru olur..jel sürülerek uygulanıyor cihazla ilgili bir bilgide bulamadığım için devam etme konusunda tereddütlerim var.. Cihaz iyi mi kötü mü ? :/:/
Bende IPL'e başlıycaktım arkadaşım yoldan döndürdü şuan diode ve alex kullanıyoruz bölge bölge bitmek üzere.Kimse baslamasin vakit ve nakit kaybi alex bence en iyisi :)
Eger jel kullanıyorlar ise buyku ihtimalle ipl dirarkadaşlar bende 12 seans lazere gittim. alex ve diod kullanıyordu gittiğim merkez. kıllarda incelme oldu ama bitmedi. yeni yerler arastırdım. hiç duymadığım iki cihazı duydum. biri magic pulse digeri ice big ll. netten de bilgi bulamadım bunlarla ilgili. ıpl olabileceklerinden şüpheleniyorum ben. bilgisi olan varsa yazabilir mi acil
Ankarada iseniz bi yer önerebilirim benim gittigimEger jel kullanıyorlar ise buyku ihtimalle ipl dir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?