Lazer Epilasyon IPL (Intense Pulsed Light Source) Lazer Epilasyon Cihazı

Katılıyorum arkadaşıma bende ıpl lazer yaptırıyorum halam yaptırdı aynı yere ve 4 yıldır tuyleri hiç çekilmez çıkmıyor ve hasta diye sadece 6 seans gidebildi bende aynı yerde yaptırıyorum 4. Seansta koltukaltım bitti bacaklarım %90 bikini bolgeminde aşağılarında var sadece

IPL ' e giden parasını kesinlikle çöpe atmış olur. 1 sene boyunca gittim giderken hiçbir sıkıntı yoktu ancak paketim bittikten sonra hepsi geri çıktı. alexandrite dan ve iğneliden başkasına gitmeyin kızlar.. IPL geçici ağda çözümü olarak geçiyor zaten çoğu yerde..

Merhaba arkadaşlar,
bıyık bölgem için 2 seans lazer yapıldı. gittiğim merkez alex olduğunu söyledi makinanın ama bana IPL gibi geldi. ucu ince değil, kalın ve atışta sanki bir tuşa basıyor pıt ses çıkıyor, bi sıcaklık geliyor vs. Vücut için hastanede alex yaptırdığım için alex i biliyorum. Sorduğumda hava üflemeli lazer bu dedi ama alex diyor. Kafam karıştı açıkçası. Sonuçtan memnunum, yani azalma ve incelme var. Yanıyor tüyler, dökülüyor vs. ama uzun vadede nasıl olur bilmiyorum. 8 seansta biter dedi. Tecrübeli arkadaşlardan yardım almak istiyorum bu konuda.

Bu makinayi bilenler varmi arkadaslar yaa

Eklentiler

• TMPDOODLE1458218961569.jpg
    34,9 KB · Görüntüleme: 86
Dediginiz bu aletle yapilanmi yaaa

Eklentiler

• TMPDOODLE1458246889940.jpg
    34,9 KB · Görüntüleme: 75
Bu cihazinda cesitleri varmi peki canim

Bana kalin koklerde etkili oldugu soylendi bu ıpl de

Kızlar benim gittiğim merkezde cihazın üzerinde magic pulse system yazıyor bu makineyle ilgili bilgisi olan var mı ? Birşey bulamadım internette

Bayağı zaman geçmiş kıllarınızın durumu şuan nasıl acaba ? Benim gittiğim yerde magic pulse kullanıyor ve çok kararsızım bilgide yok internette

Ben evde şu rowentanın ipl ini kullanıyorum 3 aydır memnunum acayip ama bırakınca tekrar çıkıyor diyorlar doğru mudur bilen var mı boşa mı uğraşıyorum?

Ben de ipl ilk seansıma gittim arkadaşım referans oldu. Onun bacakları batık içindeydi siyah tüyleri vardı ağdayla alsa da pürüzsüz durmazdı (aynı ben). Geçenlerde şortlu gördüm batıksız ve pürüzsüz bacakları vardı. 8 seans gitmiş 6 aydır da gitmiyormuş beş altı tane kol tüyü gibi çıkıyor ona da jilet atıyorum dedi bana. Ben de hemen gidip oraya yazıldım sadece alt bacak için. Çünkü genel olarak tüysüz bir insanım hatta kol ve üst bacak aldıktan 2 ay sonraya yakın cıkmaya başlar. Genital ve koltukaltı 1 ay kesinlikle pürüzsüz kalır. Tek derdim alt bacağım, neredeyse tamamen batık. inşallah tüylerin bitmesini istediğim de yok tek istediğim batıklarımın bitmesi.

IPL adı altında ellipse marka cihazla 5 seans tüm vücut lazer yaptırdım. Memnun kalmadığımı ve kalmayacağımı daha 2. seansa gitmeden söyledim paramı geri istedim ( ki deneme seansıydı ilk seans öyle konustuk) ama talebimi sert dille geri çevirdiler gideyim faydasını görürüm belki diye devam ettim ama hüsran. 1) tüy tüy olan koltuk altım ilk seansımdan itibaren kalın sert ve koyu renkli çıkmaya devam etti. Çok az dökülme oldu, 5 seansa rağmen %20 diyebilirim. 2) Seanslar arası uzun tutuldu 2 buçuk ay gibi bir süre ve bu kadar az dökülmeyle ve sert çıkan tüylerle zamanım işkenceye dönmüştü. 3) Bikini ve bacak üstü bölgelerimde irin gibi şeyler çıkmaya başladı doktora gittiğimde kıl kökü iltihabı dedi lazerden olabileceğini söyledi bunu güzellik salonuna söylediğimde umursanmadı. Hala bu iltihaplı şişlikler devam ediyor canımı yakıyor bir yandan da. Bıraktım lazeri. 2.000 liram çöpe gitti iyide bir kazıklandım. Her merkez her cihaz aynı olacak diye birşey yok tabi ama arkadaşlar iyi araştırıp gidin bi tık daha acıya katlanırım diyorsanız alexanderite cihaza gidin ve peşin para yatırmadan önce bilgileriniz tam olsun tamamen güvenli yerde olun. Kışın bir daha başlamayı düşünüyorum bir hastanede alex ile.

ben deess epilatör kullanıyorum memnunum 2 haftada yüzde 90 azalma oldu hem de kalıcı olarak hem uygun fiyata aldım . güzellik salonlarında kullanılan ürünün ev tipi versiyonu . tavsiye ediyorum

Vortex ipl ile ilk seansta bacağımın çoğu yeri yandi ve şişikler var çoğu yerde. Sağ alt bacağımı 14 le yapmasına rağmen yanmadı diz kısmı acıdı ve her aciyan yerim suan yanık içinde. Derecesini 12 ye düşürerek devam etti ancak sag bacagimin üstü ve sol bacağım da ara ara yanıklar var. Bazen acıyacagini hissediyordum atış yapmadan bekletiyordu acaba onun etkisi var mı? Kıl yogunlugundan ve derimin hassasligindan acıdığını soyledi ama hic tüy olmayan yerlerde bile yanık oluşmuş. Cilt hassaslığından olduysa niye sag alt bacakta hic yanık yok? Acının boyle bir sekilde sonuçlanacagini kestiremedim. Lazeri yarıda kestik. Ilk once kızarıklık vardı eve geldigimde lazer başlığının izinde yanıklar ve şişlikler oluşmuştu. Suan yanıklar şiş bir vaziyette. Direk acile gittim krem yazdi ancak leke kalir dedi. Guzellik merkezide krem getirtiyorum leke kalmayacak diyor. Geçer mi sizce? Geçerse ne kadar bir sürede geçer? 2 gün oldu her krem sürdüğümde psikolojim alt üst oluyor. Vortex in soğuk hava uflemeli olduğunu söylediler bekleterek atış yaptıkları için mi boyle oldu sizce? Daha once vortex cihazında ayni sorunu yaşayan oldu mu?

Ben de vortexle bıyık bölgeme yaptırdım. Yanıkla karşılaşmadım ama bahsettiğiniz yanıklarda iz kalmaz emin olun. 3 gün fito+prednol kullanabilirsiniz. Daha fazla kullanmayın prednol tüy çıkartır, kortizon var içinde. Sonrasında madecassol ile devam edebilirsiniz. leke kalmaz ama.

merhaba arkadaşlar ankara da tavsiye edebileceğiniz güvenilir işini titiz yapan bir yer var mı acaba

1 haftadir furacin anestol silverdin karıştırıp sürüyorum. Yatmadan 1 saat oncede kantaron yagi sürüyorum daha mi iyi oluyo kötüye mi gidiyor anlamadim. Su toplamisti onlar patladi cogu kahverengi kabuk bağladı yaralarin etrafi kizariyor. Ama bi tanesi cok derin. Bacağım ağrıda yapıyor. Fito kremi acik yaraya sürünce sıkıntı olur mu hepsi kabuk baglayinca mi kullanmam gerekir?

kantaron yağını kullanan arkadaşlar var ama sanırım iz-leke için o. sizinki şu anda tedavi aşamasında. kantaron yağını sürmeyin. kendi kendine iyileşebilecek durumdaysa müdahale etmeyin, zamanla iyileşir. ama eğer çok derin yanık-yara vs varsa dermatoloğa gidin mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…