- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Katılıyorum arkadaşıma bende ıpl lazer yaptırıyorum halam yaptırdı aynı yere ve 4 yıldır tuyleri hiç çekilmez çıkmıyor ve hasta diye sadece 6 seans gidebildi bende aynı yerde yaptırıyorum 4. Seansta koltukaltım bitti bacaklarım %90 bikini bolgeminde aşağılarında var sadeceİPL yaptırmayın ? bu tanım baya bı yanlıs. ıyı bır IPL cıhazı ınanılmaz guzel sonuclar verebılıyor. ısın aslı cıhazdan daha onemlı olan krıter uzmanın tecrubesı ve dogru tanılama yapabılmesı ıle alakalıdır.
IPL ler tuylerı yuzeyden yakmadıgı kılı boydan boya tahrıp ettıgı , bu nedendel dokulmelerın bazen uzamasından otturu kotu bılınıyor olsada . aslında oldukca kullanıslı epılasyon teknolojılerındendır. ozellıkle İnce Tuylerde cok daha etkındır.
Dediginiz bu aletle yapilanmi yaaaIPL ' e giden parasını kesinlikle çöpe atmış olur. 1 sene boyunca gittim giderken hiçbir sıkıntı yoktu ancak paketim bittikten sonra hepsi geri çıktı. alexandrite dan ve iğneliden başkasına gitmeyin kızlar.. IPL geçici ağda çözümü olarak geçiyor zaten çoğu yerde..
Katılıyorum arkadaşıma bende ıpl lazer yaptırıyorum halam yaptırdı aynı yere ve 4 yıldır tuyleri hiç çekilmez çıkmıyor ve hasta diye sadece 6 seans gidebildi bende aynı yerde yaptırıyorum 4. Seansta koltukaltım bitti bacaklarım %90 bikini bolgeminde aşağılarında var sadece
Bana kalin koklerde etkili oldugu soylendi bu ıpl deİPL yaptırmayın ? bu tanım baya bı yanlıs. ıyı bır IPL cıhazı ınanılmaz guzel sonuclar verebılıyor. ısın aslı cıhazdan daha onemlı olan krıter uzmanın tecrubesı ve dogru tanılama yapabılmesı ıle alakalıdır.
IPL ler tuylerı yuzeyden yakmadıgı kılı boydan boya tahrıp ettıgı , bu nedendel dokulmelerın bazen uzamasından otturu kotu bılınıyor olsada . aslında oldukca kullanıslı epılasyon teknolojılerındendır. ozellıkle İnce Tuylerde cok daha etkındır.
Bayağı zaman geçmiş kıllarınızın durumu şuan nasıl acaba ? Benim gittiğim yerde magic pulse kullanıyor ve çok kararsızım bilgide yok internettearkadaşlar bende 12 seans lazere gittim. alex ve diod kullanıyordu gittiğim merkez. kıllarda incelme oldu ama bitmedi. yeni yerler arastırdım. hiç duymadığım iki cihazı duydum. biri magic pulse digeri ice big ll. netten de bilgi bulamadım bunlarla ilgili. ıpl olabileceklerinden şüpheleniyorum ben. bilgisi olan varsa yazabilir mi acil
Ben de vortexle bıyık bölgeme yaptırdım. Yanıkla karşılaşmadım ama bahsettiğiniz yanıklarda iz kalmaz emin olun. 3 gün fito+prednol kullanabilirsiniz. Daha fazla kullanmayın prednol tüy çıkartır, kortizon var içinde. Sonrasında madecassol ile devam edebilirsiniz. leke kalmaz ama.Vortex ipl ile ilk seansta bacağımın çoğu yeri yandi ve şişikler var çoğu yerde. Sağ alt bacağımı 14 le yapmasına rağmen yanmadı diz kısmı acıdı ve her aciyan yerim suan yanık içinde. Derecesini 12 ye düşürerek devam etti ancak sag bacagimin üstü ve sol bacağım da ara ara yanıklar var. Bazen acıyacagini hissediyordum atış yapmadan bekletiyordu acaba onun etkisi var mı? Kıl yogunlugundan ve derimin hassasligindan acıdığını soyledi ama hic tüy olmayan yerlerde bile yanık oluşmuş. Cilt hassaslığından olduysa niye sag alt bacakta hic yanık yok? Acının boyle bir sekilde sonuçlanacagini kestiremedim. Lazeri yarıda kestik. Ilk once kızarıklık vardı eve geldigimde lazer başlığının izinde yanıklar ve şişlikler oluşmuştu. Suan yanıklar şiş bir vaziyette. Direk acile gittim krem yazdi ancak leke kalir dedi. Guzellik merkezide krem getirtiyorum leke kalmayacak diyor. Geçer mi sizce? Geçerse ne kadar bir sürede geçer? 2 gün oldu her krem sürdüğümde psikolojim alt üst oluyor. Vortex in soğuk hava uflemeli olduğunu söylediler bekleterek atış yaptıkları için mi boyle oldu sizce? Daha once vortex cihazında ayni sorunu yaşayan oldu mu?
1 haftadir furacin anestol silverdin karıştırıp sürüyorum. Yatmadan 1 saat oncede kantaron yagi sürüyorum daha mi iyi oluyo kötüye mi gidiyor anlamadim. Su toplamisti onlar patladi cogu kahverengi kabuk bağladı yaralarin etrafi kizariyor. Ama bi tanesi cok derin. Bacağım ağrıda yapıyor. Fito kremi acik yaraya sürünce sıkıntı olur mu hepsi kabuk baglayinca mi kullanmam gerekir?Ben de vortexle bıyık bölgeme yaptırdım. Yanıkla karşılaşmadım ama bahsettiğiniz yanıklarda iz kalmaz emin olun. 3 gün fito+prednol kullanabilirsiniz. Daha fazla kullanmayın prednol tüy çıkartır, kortizon var içinde. Sonrasında madecassol ile devam edebilirsiniz. leke kalmaz ama.
kantaron yağını kullanan arkadaşlar var ama sanırım iz-leke için o. sizinki şu anda tedavi aşamasında. kantaron yağını sürmeyin. kendi kendine iyileşebilecek durumdaysa müdahale etmeyin, zamanla iyileşir. ama eğer çok derin yanık-yara vs varsa dermatoloğa gidin mutlaka.1 haftadir furacin anestol silverdin karıştırıp sürüyorum. Yatmadan 1 saat oncede kantaron yagi sürüyorum daha mi iyi oluyo kötüye mi gidiyor anlamadim. Su toplamisti onlar patladi cogu kahverengi kabuk bağladı yaralarin etrafi kizariyor. Ama bi tanesi cok derin. Bacağım ağrıda yapıyor. Fito kremi acik yaraya sürünce sıkıntı olur mu hepsi kabuk baglayinca mi kullanmam gerekir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?