• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon IPL (Intense Pulsed Light Source) Lazer Epilasyon Cihazı

IPL çok araştırdım ama kimse tavsiye etmedi ben hep alex ile yaptırdım ve çok memnun kaldım alex yapan yerleri tercih edebilir yeni başlayacak arkadaşlar

1 yıldan fazla ıpl yaptırdım sonuç hiç ...azalma var ama tüy bu, görünüyor özel bölge çogaldı sanki hiç tavsiye etmem bugün yaptırdığım yere gideceğim bakalım ne diyecekler

bende aynı dertten muzdaribim arkadaşalar 4 seans gittim doğru düzgün bir dökülme olmadı.Dökülenlerde tekrar çıkmaya başladı.Paramızı geri almanın bir yolu yok mu acaba.sağlık bakanlığına bildirmek gibi mesela çünkü yaptıkları hukuksal değil bilinçsizce gittim bende oraya tüylerimden o kdar bıkmıştım ki gözüm kararmıştı adeta..

alexandritte lazer yapan yerler hep paket fiyat aldıklarından benim de o kadar uzun süre vaktim olmadığından -çünkü taşınıp gidicem- burdan ipl yaptırıyorum ben şimdilik, kalıcı değil ama arada epilasyon yapmam gerekmiyor tüyler belirgin derecede inceldi ki bu benim 2. seansım arada 1 tane rötuşum var 3. kez gittim yani daha. düğüne kadar gidip ondan sonra bi süre ağda yapmayı düşünüyorum ondan sonra güvenilir bi yer bulursam alexandritte için lazere başlayabilirim.

kizlar bosuna paranizi harciyorzunuz. Ipl tüyleri yok etmiyor. Ipl lazer diyilki saten. Ben diode lazer yaptiriyorum. Alexandrit yada Nd- yag lazerlar daha iyi ama cok pahalilar. bakalim-inshallah diode lazer olur.

ah bisey daha sorucaktim: ipl diyorlarki yüzdeki lekeleri de yok ediyormus yada eski sivilce izleri? Birizi bununla ilgili bisey biliyormu?

Bende ipl lazer yaptırıyorum. 2 seans oldu ve dökülen kıl sayısı sanırım 10dan fazla değildir. çok pişman oldum. çünkü alexandrite lazer yaptıranlar 2 seansta bile genelde çok memnunlar. benim burdan tavsiyem sakın orda burda kampanya diyip aldanmayın. avrupa yakasında alexandrite lazer yapan bi yer biliyorum ve çok memnun olan arkadaşlarım var. ben yaptırmadım orada ama gidenler çok yakın arkadaşlarım olduğu için güveniyorum. burda ismini yazmak doğru olmayabilir. merak eden var ise mesajla cevaplayabilirm.
paramız çöpe gitmesin (benim gibi :53: :)
sevgiler,

bu başlığa daha öncede deneyimlerimi yazmıştım bir merkezde 30-40seans ıpl e gittim(bitesiye diye garanti verdikleri için) sonuç alamadım hala kolaltım ve genitalimde tüy çıkıyordu 1,5 yıl ağdaya döndüm sonra 3seans bi yerde bi kampanyadan yararlanıp sırf önceki gittiğim yeri kıyaslamak için yine 3 seans daha ıpl yaptırdım yine sonuçsuz kesinlikle ıple gitmeyin demek ki cihazda iş yok çünkü her 2 gittiğim yerde kötü mahalle arası merkezlerden değil di gayet iyi yerlerdi paranızı çöpe atmış oluyosunuz benim tenim bembeyaz ve lekesiz ama tüylerim siyah en ideali diyolar ama bana bile yaramadı ;ama esmer bir arkadaşım tek seansta bile alexander cihazından sonuç aldı resmen yıkıldım 2 farklı cihaza ait tecrübe artık siz karar verin:)ıpli savunan arkadaşlarda var ama şu başlıkta ancak yüzde 10-15lik bir kesim

Son düzenleme:
Arkadaşlar size çok detaylı bilgi vermek istiyorum . Şu cihaz iyidir bu cihaz kötüdür demek yanıltıcı olur çünkü aslında bizlerin bilmediği ayrıntılar var .
Bir lazer epilasyon cihazının bakımları yapılmadıysa , başlık değişimi vs tüyünüz dökülmez.
Yine sizin kıl ve cilt tipinize uygun değerler seçilmezse yine tüyler bitmez.
Sizin seansınızı gerçekleştiren kişi tüylerinizi atlamadan sırayla taramalıdır aksi taktirde yine sonuç alamazsınız
Ayda bir seansa girilmelidir.

sistem kadar makinada önemlidir ucuz çin malı lazer cihazları yine başarı sağlamayacaktır.Özellikle söylemek istiyorum bitene kadar diyen yerlere kanmayın çünkü o cihazların bakımları genel olarak periyodik yapılmadığından tüyleri bitiremiyor ancak anı koruyor yada dökmüyor bitiş garantisi veremiyorlar altında yatan neden budur.

Ben bu tarz işlemler için referansa çok önem veriyorum gittiğim yerde referanslıydı.

Merhaba Mersin Mezitli de yeni bir güzellik salonu açtım salonumda kaliteden ödün vermemek için hertürlü çabayı sarf ediyorum ıpl cihazı almak için uzun zamandır araştırıyordum dün karar verdim ADENA marka fırazsız malı harika bir ürün siparişi verdim cihaz çok pahalı ama seminerlere gittiğimde kullanıcılarla görüştüm herkes çok memnun beyaz kıllarda dahi etkili bir cihaz ve dünyada tek
Arkadaşlar size çok detaylı bilgi vermek istiyorum . Şu cihaz iyidir bu cihaz kötüdür demek yanıltıcı olur çünkü aslında bizlerin bilmediği ayrıntılar var .
Bir lazer epilasyon cihazının bakımları yapılmadıysa , başlık değişimi vs tüyünüz dökülmez.
Yine sizin kıl ve cilt tipinize uygun değerler seçilmezse yine tüyler bitmez.
Sizin seansınızı gerçekleştiren kişi tüylerinizi atlamadan sırayla taramalıdır aksi taktirde yine sonuç alamazsınız
Ayda bir seansa girilmelidir.

sistem kadar makinada önemlidir ucuz çin malı lazer cihazları yine başarı sağlamayacaktır.Özellikle söylemek istiyorum bitene kadar diyen yerlere kanmayın çünkü o cihazların bakımları genel olarak periyodik yapılmadığından tüyleri bitiremiyor ancak anı koruyor yada dökmüyor bitiş garantisi veremiyorlar altında yatan neden budur.

Ben bu tarz işlemler için referansa çok önem veriyorum gittiğim yerde referanslıydı.

Kızlar ben maltepede biyere gidiyorum tüm vücut +yüz 1000 tl ödedim ve diğer yerler gibi öle yarım kol yarım bacak değil işini hakkıyla yapıyorlar zaten yapan kişi de üni mezunu ve bilgili şimdilik memnunum baya azalma oldu kıllarımda sizede tavsiye ederim

Kızlar ben maltepede biyere gidiyorum tüm vücut +yüz 1000 tl ödedim ve diğer yerler gibi öle yarım kol yarım bacak değil işini hakkıyla yapıyorlar zaten yapan kişi de üni mezunu ve bilgili şimdilik memnunum baya azalma oldu kıllarımda sizede tavsiye ederim

merhabalar, ben 19 yaşındayım. lazere başladım, ipl yaptırıyorum. henüz 2 seans gittim ve bacak genital ve koltukaltımda dökülmeler başladı. fakar sırtımda ve göbeğimde henüz bir sonuç alamadım ama sabırlı olmak lazım. kollarımda da omuz bölgesi hariç dökülmeler var. ipl, diode veya ne tür olursa olsun lazerin etkili olması için güçlü kıl köklerinizin olması lazım. onun dışında çok uğraşmayın derim. ben takıntılarımdan tüm vücuduma ağda yaptığımı ya da jiletlediğimi bilirim. bu yüzden cildimde hem leke koyulaşması hem de sivilceler de oluştu. ayva tüylerinize çok takılmayın. bu arada her ipl cihazı aynı olmuyormuş. ben hastanede yaptırıyorum dediğim gibi iyi gidiyor. güzellik merkezi\salonu adı altında yaptırmayın derim. umarım herkes istenmeyen tüylerinden kurtulur ve özgüveni yüksek bi şekilde hayatına devam eder. :*

2 koca sene gittim lazere. Kaç seans oldu ben sayamadım artık ama hiçbir sonuç yok. IPL kesinlikle yaptırmayın. İnce tüylerimi azaltmadı hiç ama boylarını uzattı daha beter duruyorlar. Kalın tüylerde bile etkisi yok. Kızlar sakın ha sakın yaptırmayın IPL'i. Üstelik benim gittiğim yerdeki makine en iyi makinelerden biriydi. Yine de işe yaramadı. Alex cihaza başlayacağım seneye. O kadar param ve zamanım boşa gitti.

ipl'e ayda bir kez düzenli olarak gittiğinizde güzel sonuç alıyorsunuz şahsen tamamen biten bölgelerim oldu. ücreti seans başı ödemeyin derim çünkü seans olarak daha fazla geliyor, "bitene kadar" diye fiyat çeken bir yerde yaptırdım daha çok seans gittim sadece, maddi bir kaybım da olmadı. çok daha az acıyor zaten, dediğim gibi her ay düzenli giderseniz sonuç alırsınız. modern ağda yöntemi diyenler olmuş, koltukaltı ve özelde sonuç aldım, öyle değil.

benim o gittiğim yere ÜÇ DÖRT AY ARA VRDİM. ipl idi diota geçti yeni MAKİNE almışlar. şimdi bu diotta üçüncü seansım. azalma var ama bitiş yok:D bııık tım:D göbek VE yüzümü oraya yaptırıyorum.
işin tuhafı başka bir tıp merkezine ALAKSNDIRA gidiyorum bacaklarıma falan. bir ay oldu tüy çıkmadı. ama yazın misal iki ay aldırmamıştım uzamışlardı kıllar. bş altı seANS ALkste. BAKALIM NOLACAK. acı az çünkü soğutucu cihaz kullanılıyor ama çok çok pahalı. bacaklarımı bir de GEnital artı kollarımın alt kısmını da buraya yaptırıyorum. tüm bacak geNİTAL ARTI ALT KOL ÜÇ YÜZ DÖRT YÜZ FALANDI UNUTTUM.d BACAKLAR ÇOK AZ ÇIKIYOR BİR AL DOLDUĞUNDA BİLE... ama bıraksam yabdırmasam çıkıyorlar uzuyorlar tkrar. tuhaf....

Eskisi kadar gür olmasa da baya siyah kalınımsı kıllar çıkıyor arkadaşım.. Sana tavsiyem madem başlamışsın paranı da iade etmezlerse devam et, çünkü ipl devam ettiğin süre boyunca etkisiz bir şey değil etkisini görürsün inşallah. fakat kılları bitireceğini ümit etme:KK43:

Back