- Konu Sahibi EstetikEditor
IPL çok araştırdım ama kimse tavsiye etmedi ben hep alex ile yaptırdım ve çok memnun kaldım alex yapan yerleri tercih edebilir yeni başlayacak arkadaşlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 11.seansım oldu.sanırım 3-4 seans daha giderim. Tüylerim bitti sayılır. ben gayet memnunum. -ki eskisine göre biraz ayvacık tüyü tekrar çıkacaksa ben ona razıyım.Şuan eski halimden eser yok
Arkadaşlar size çok detaylı bilgi vermek istiyorum . Şu cihaz iyidir bu cihaz kötüdür demek yanıltıcı olur çünkü aslında bizlerin bilmediği ayrıntılar var .
Bir lazer epilasyon cihazının bakımları yapılmadıysa , başlık değişimi vs tüyünüz dökülmez.
Yine sizin kıl ve cilt tipinize uygun değerler seçilmezse yine tüyler bitmez.
Sizin seansınızı gerçekleştiren kişi tüylerinizi atlamadan sırayla taramalıdır aksi taktirde yine sonuç alamazsınız
Ayda bir seansa girilmelidir.
sistem kadar makinada önemlidir ucuz çin malı lazer cihazları yine başarı sağlamayacaktır.Özellikle söylemek istiyorum bitene kadar diyen yerlere kanmayın çünkü o cihazların bakımları genel olarak periyodik yapılmadığından tüyleri bitiremiyor ancak anı koruyor yada dökmüyor bitiş garantisi veremiyorlar altında yatan neden budur.
Ben bu tarz işlemler için referansa çok önem veriyorum gittiğim yerde referanslıydı.
merhabalar, ben 19 yaşındayım. lazere başladım, ipl yaptırıyorum. henüz 2 seans gittim ve bacak genital ve koltukaltımda dökülmeler başladı. fakar sırtımda ve göbeğimde henüz bir sonuç alamadım ama sabırlı olmak lazım. kollarımda da omuz bölgesi hariç dökülmeler var. ipl, diode veya ne tür olursa olsun lazerin etkili olması için güçlü kıl köklerinizin olması lazım. onun dışında çok uğraşmayın derim. ben takıntılarımdan tüm vücuduma ağda yaptığımı ya da jiletlediğimi bilirim. bu yüzden cildimde hem leke koyulaşması hem de sivilceler de oluştu. ayva tüylerinize çok takılmayın. bu arada her ipl cihazı aynı olmuyormuş. ben hastanede yaptırıyorum dediğim gibi iyi gidiyor. güzellik merkezi\salonu adı altında yaptırmayın derim. umarım herkes istenmeyen tüylerinden kurtulur ve özgüveni yüksek bi şekilde hayatına devam eder. :*
Eskisi kadar gür olmasa da baya siyah kalınımsı kıllar çıkıyor arkadaşım.. Sana tavsiyem madem başlamışsın paranı da iade etmezlerse devam et, çünkü ipl devam ettiğin süre boyunca etkisiz bir şey değil etkisini görürsün inşallah. fakat kılları bitireceğini ümit etme