- 5 Kasım 2016
- 6
- 1
- 1
- 30
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
İpl işleminde her tur yanık asla normal bişey değil ve makinanin bakimsiz olduğunu gösterir...Vortex ipl ile ilk seansta bacağımın çoğu yeri yandi ve şişikler var çoğu yerde. Sağ alt bacağımı 14 le yapmasına rağmen yanmadı diz kısmı acıdı ve her aciyan yerim suan yanık içinde. Derecesini 12 ye düşürerek devam etti ancak sag bacagimin üstü ve sol bacağım da ara ara yanıklar var. Bazen acıyacagini hissediyordum atış yapmadan bekletiyordu acaba onun etkisi var mı? Kıl yogunlugundan ve derimin hassasligindan acıdığını soyledi ama hic tüy olmayan yerlerde bile yanık oluşmuş. Cilt hassaslığından olduysa niye sag alt bacakta hic yanık yok? Acının boyle bir sekilde sonuçlanacagini kestiremedim. Lazeri yarıda kestik. Ilk once kızarıklık vardı eve geldigimde lazer başlığının izinde yanıklar ve şişlikler oluşmuştu. Suan yanıklar şiş bir vaziyette. Direk acile gittim krem yazdi ancak leke kalir dedi. Guzellik merkezide krem getirtiyorum leke kalmayacak diyor. Geçer mi sizce? Geçerse ne kadar bir sürede geçer? 2 gün oldu her krem sürdüğümde psikolojim alt üst oluyor. Vortex in soğuk hava uflemeli olduğunu söylediler bekleterek atış yaptıkları için mi boyle oldu sizce? Daha once vortex cihazında ayni sorunu yaşayan oldu mu?
Kızlar benim gittiğim merkezde cihazın üzerinde magic pulse system yazıyor bu makineyle ilgili bilgisi olan var mı ? Birşey bulamadım internette
Ipl evet. Neden doktor ruhsatli bir yere gitmiyorsunuzda guzellik salonlarina gidiyoruz. Daha kac bayan kandiralacak boyle diod utuleme diye..Merhaba benim gittiğim cihaz da magic pulse bilgi edindin mi acaba bu cihaz hakkında ıpl mi? ütüleme diod olduğu söylendi bana ama güvenemiyorum sonuçların nasıl oldu bu cihazla ?
.Ipl evet. Neden doktor ruhsatli bir yere gitmiyorsunuzda guzellik salonlarina gidiyoruz. Daha kac bayan kandiralacak boyle diod utuleme diye..
Ipl yapilirken jilet ile aralarda aliniyor ya cogaltabilir. Seanslariniz bittiginde tuyler oldugu gibi geri gelecekTeşekkürler Kandırıldım yani çoğaltır mı acaba bu ıpl lazer tüylerimi ?
%70 80 sonuc diyorlar kalanlarda ayva tuyu seklindekızlar bende almayı düşünüyorum ama tüyleri tamamen bitiryo mu sonuçları nasıl ?
evde yapılan ıpl lazer cihazında mı bu sonç oluyo ? iki çocukla çarsıya gitmeimkanım yok hem uzak hemde çocukları burakabileceğim bir yer yok o yüzden evde lazer aleti istiyorum%70 80 sonuc diyorlar kalanlarda ayva tuyu seklinde
Alexandrite lazerden bahsediyorum. Evde kullanilan lazer cihazlari ipl dir. Modern agda sistemi yani yogun isik ile calisan. Yaptiginiz surece tuysuz gezersiniz biraktiginizda aynen geri gelir kalicilik beklemeyin. Alexandrite nd yag ve diod lazerleri doktor ruhsatsiz kullanmak yasaktir guzellik salonlarinda bile yasak..evde yapılan ıpl lazer cihazında mı bu sonç oluyo ? iki çocukla çarsıya gitmeimkanım yok hem uzak hemde çocukları burakabileceğim bir yer yok o yüzden evde lazer aleti istiyorum
Yanlis yere yazmisim bu yorumumu dikkate almayin arkadaslar..%70 80 sonuc diyorlar kalanlarda ayva tuyu seklinde
Pro 2000W SHR IPL Laser Hair Removal RF E light Skin Rejuvenation Pigmeny RemoveBu cihaz IPL mı bana diot denildi
Eki Görüntüle 2010388
Gercek Buzlazer sistemi turkiyede tek bir firma satiyor. Buzlazer.com sitesinden bakabilirsiniz. Hatta hangi sehirde hangi kliniklere satmislar onu bile gorebiliyorsunuz kandirilmamak icin.Bu cihaz IPL mı bana diot denildi
Eki Görüntüle 2010388
En iyisi kontrol u de yaptırıp bı bahane bulup yırtmakGercek Buzlazer sistemi turkiyede tek bir firma satiyor. Buzlazer.com sitesinden bakabilirsiniz. Hatta hangi sehirde hangi kliniklere satmislar onu bile gorebiliyorsunuz kandirilmamak icin.
Toplu sozlesme yapmadiysaniz sorun yok. Bir daha gitmezsiniz olur biter. Profilinize baktimda siz Kocelinde mi ikamet ediyorsunuz. Orada 4 yerde var buzlazer diod (soprano ice)En iyisi kontrol u de yaptırıp bı bahane bulup yırtmak
Evet Kocaeli deyim.Toplu sozlesme yapmadiysaniz sorun yok. Bir daha gitmezsiniz olur biter. Profilinize baktimda siz Kocelinde mi ikamet ediyorsunuz. Orada 4 yerde var buzlazer diod (soprano ice)
Hep aynilar yaaaa. Once lazer diye kandiriyorlar. Sonrada sozlesme yapip sizi bagliyorlar. Siz napsaniz bos asla paranizi vermezler. Ne olursa olsun yaptirmayin. Cok pisman olursunuz.Evet Kocaeli deyim.
Sözleşme inatla yaptı 200 de peşin verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?