Lazer Epilasyon IPL (Intense Pulsed Light Source) Lazer Epilasyon Cihazı

Ben ankarada diode lazere mira güzellik salonuna gittim meşruiyet caddesinde kızılayda inanilmaz memnun kaldım 1 . Seanstan sonra bile farkettim cok memnun kaldım yoksa kesinlikle yazmazdim 6 seansta hepsi bitti onlarda ıpl de vardı ama diode daha hızlı bitirecegini söylediler ve dogruymuş cok memnun kaldıım

İpl işleminde her tur yanık asla normal bişey değil ve makinanin bakimsiz olduğunu gösterir...

Merhaba benim gittiğim cihaz da magic pulse bilgi edindin mi acaba bu cihaz hakkında ıpl mi? ütüleme diod olduğu söylendi bana ama güvenemiyorum sonuçların nasıl oldu bu cihazla ?

Merhaba benim gittiğim cihaz da magic pulse bilgi edindin mi acaba bu cihaz hakkında ıpl mi? ütüleme diod olduğu söylendi bana ama güvenemiyorum sonuçların nasıl oldu bu cihazla ?
Ipl evet. Neden doktor ruhsatli bir yere gitmiyorsunuzda guzellik salonlarina gidiyoruz. Daha kac bayan kandiralacak boyle diod utuleme diye..

evde yapılan ıpl lazer cihazında mı bu sonç oluyo ? iki çocukla çarsıya gitmeimkanım yok hem uzak hemde çocukları burakabileceğim bir yer yok o yüzden evde lazer aleti istiyorum
Alexandrite lazerden bahsediyorum. Evde kullanilan lazer cihazlari ipl dir. Modern agda sistemi yani yogun isik ile calisan. Yaptiginiz surece tuysuz gezersiniz biraktiginizda aynen geri gelir kalicilik beklemeyin. Alexandrite nd yag ve diod lazerleri doktor ruhsatsiz kullanmak yasaktir guzellik salonlarinda bile yasak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…