- 9 Mart 2012
- 22.666
- 74.714
- 598
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Diod lazere basladım ondada jel kullanıyorlarEger jel kullanıyorlar ise buyku ihtimalle ipl dir
maalesef hatay dayımAnkarada iseniz bi yer önerebilirim benim gittigim
Merhaba Ultra sense diod lazer hakkinda bilginiz varmiSevgili M mavikelebek06 once lıkle IPL teknolojı cıhazların kotu olmadıgını bıldırmem gereklı . Cıhazn her ne kalıtede olursa olsun Uzman (uygulayıcı faktoru onemlı oncelıktır) tabıkı ucuz IPL cıhazlarındanbahsetmıyorum .IPl teknolojısı kendı sınıfında cok ıyı sonucları olan bır cıhaz teknolojısı turudur. urettigi guc bakımından ince tuylerde cok adha etkındır.
Alexandritelar ıse cogunlukla sıha tuylerde en ıyı epılasyın cıhaz teknolojısıdir. anca tuyelr ıncelıp renklerı acıldıgında etkısını yıtırmektedırler . keza son zamanlar vortex markaları bı urun hem alex hemde ıplın avantajlarını sunuyor. bu cıhazı dusunebılırsınız. ve cıhaz kalıtesını (teknolojı gozetmeden )sorguladıktan sonra uzmanınızı sorgularsanız daha kesın sonuc alırsınız..
2.ci ve en onemlı unsur epilasyon sistemlerinde Bitene kadar diye bir tabir kullanılamaz . cunku tuyler bitemez. en fala ayva tuyu sevıyesıne cekılırler ve budan sonra tetıklenmezler ıse bu sevıyede kalılar. zaman zaman tetıklendıklerınden senas bıtımınden sonra yıl ıcerısnde 1-2 eks easn gerektırebılırler (tedavı bıttıkten sonra)
Sevgılı E ekinoxxxxx Medio star sınıfını en ıyı cıhazlarından bırıdır. Diode un kıl ustundekı etkıelrını begenemesemde medıostarın sonuclar oldukca tatmın edıcı.
Cevabiniz icin tesekkur ederim,diod cok sevmiyorum demissiniz ,nedenini nedir acaba birde bundan baska ne tavsiye edersinizultra snese diode bi cıhaz markasıdır . teknolojısıde dıger dıodelardan pek farklı degıldır . markayı duydum ınceledım ancak kullanmadıgım ıcın sonucları hakkında ne soylesem yalan olacaktır. ancak ben diodeu cok sevmıyorum acıkcası. yardımcı olamadım kusurma bakmayın
Cevabiniz icin tesekkur ederim,diod cok sevmiyorum demissiniz ,nedenini nedir acaba birde bundan baska ne tavsiye edersiniz
bbence gıdıp odedıgın 450 tl yı de almalısın.yedırme hakkını kolay mı kazanıyruz.sikayet edecegını soyle tum paranı gerı alırsın.böyle ahlaksız ınsanlara paramızı yedırmeyelım.ayrıca 450 tlye ıpl ile 1 sene işlem yapan yerler varr.fırsat sıtelerınde bile ınanılmaz ucuz.maalesef hatay dayımbaska bir yer buldum diode dediler cihazımız. tüm vücut 2000 bitene kadar. seans olursa da 450. diode diyince gittim bugün. çok yogun ışını olan bir cihazdı. adı opt. eve geldim arastırdım. megerse ıpl miş tam bir hüsran . neyseki tüm parayı vermemiştim. devam etmicem oraya
bbence gıdıp odedıgın 450 tl yı de almalısın.yedırme hakkını kolay mı kazanıyruz.sikayet edecegını soyle tum paranı gerı alırsın.böyle ahlaksız ınsanlara paramızı yedırmeyelım.ayrıca 450 tlye ıpl ile 1 sene işlem yapan yerler varr.fırsat sıtelerınde bile ınanılmaz ucuz.
Merh ne kadar ucret ödüyorsunuzdiode lazer sistemi en gelişmiş sistemdir. bence tüm vücut lazer yapılacaksa en iyisi diode çünkü ince tüylerdede kalın tüylerdede çok etkili eyüpte aris istanbulda yaptırıyorum daha önce gittiğim merkezde alex vardı kalın tüylerde çok iyiydi fakat inceleri tetikledi ve bitirmedi. şimdi tüm vucut aris istanbulda yaptırıyorum çok iyi tavsiye ederim paranızı çöpe atmayın derim daha önce başıma geldi kızlar çeken bilir.
ben de ıpl cihazıyla yaptırıyorum ve koltuk altım bitti,haftaya 5.seansa gidicem tüm vücut yaptırıyorum hepsinde çok büyük farklar var ama en çok koltuk altım dikkat çekici.benim gibi kıllı bi insanın böyle kısa sürede sonuç alması şaşırtıcı açıkçası,neredeyse hç çkmıyor %80i bitti gibi bişey
İpl yaptirmayin,heleki Tuyler kalin sert siyahsaUzun zaman olmuş tekrar çıktı mı acaba? Bende bugün ıpl e başlıyorum ama yorumları okudukça kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?