• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon IPL (Intense Pulsed Light Source) Lazer Epilasyon Cihazı

Bende tecrübelerimi paylaşmak istiyorum. IPL denen cihaz tam bir fiyasko. Ne paralar döktüm ben o cihaza bide en iyisi falan diye gözümü boyadılar. Yok bitene kadarmış yok son teknolojiymiş inanmayın arkadaşlar. Az ucuz olsun diye elimizdeki paradan da oluyoruz. Şimdi yeni bi yer buldum kızılayda baya araştırdım referansları çok kuvvetli. Zaten her yerde karşıma çıkıyordu bu poliklinik. Birbirinden habersiz 3-4 arkadaşımdan aynı yerin adını aldım. Bakalım Cuma günü gürüşmeye gidicem. Hepsi var bide cihazların ama bana Alexsandrayt kullanacaklar. Alexandray en iyisi diye biliyorum.

Ankarada iseniz bi yer önerebilirim benim gittigim
maalesef hatay dayım :( baska bir yer buldum diode dediler cihazımız. tüm vücut 2000 bitene kadar. seans olursa da 450. diode diyince gittim bugün. çok yogun ışını olan bir cihazdı. adı opt. eve geldim arastırdım. megerse ıpl miş tam bir hüsran:KK42:. neyseki tüm parayı vermemiştim. devam etmicem oraya

arkadaşlar bir yer buldum mediostar next diye bir cihaz. hibrit lazer diye geçiyor. bilgisi olan yada yada yaptıran var mı. umarım ıpl değildirç yorum atarsanız sevinirim :)

Sevgili M mavikelebek06 once lıkle IPL teknolojı cıhazların kotu olmadıgını bıldırmem gereklı . Cıhazn her ne kalıtede olursa olsun Uzman (uygulayıcı faktoru onemlı oncelıktır) tabıkı ucuz IPL cıhazlarındanbahsetmıyorum .IPl teknolojısı kendı sınıfında cok ıyı sonucları olan bır cıhaz teknolojısı turudur. urettigi guc bakımından ince tuylerde cok adha etkındır.
Alexandritelar ıse cogunlukla sıha tuylerde en ıyı epılasyın cıhaz teknolojısıdir. anca tuyelr ıncelıp renklerı acıldıgında etkısını yıtırmektedırler . keza son zamanlar vortex markaları bı urun hem alex hemde ıplın avantajlarını sunuyor. bu cıhazı dusunebılırsınız. ve cıhaz kalıtesını (teknolojı gozetmeden )sorguladıktan sonra uzmanınızı sorgularsanız daha kesın sonuc alırsınız..
2.ci ve en onemlı unsur epilasyon sistemlerinde Bitene kadar diye bir tabir kullanılamaz . cunku tuyler bitemez. en fala ayva tuyu sevıyesıne cekılırler ve budan sonra tetıklenmezler ıse bu sevıyede kalılar. zaman zaman tetıklendıklerınden senas bıtımınden sonra yıl ıcerısnde 1-2 eks easn gerektırebılırler (tedavı bıttıkten sonra)

Sevgılı E ekinoxxxxx Medio star sınıfını en ıyı cıhazlarından bırıdır. Diode un kıl ustundekı etkıelrını begenemesemde medıostarın sonuclar oldukca tatmın edıcı.

Sevgili M mavikelebek06 once lıkle IPL teknolojı cıhazların kotu olmadıgını bıldırmem gereklı . Cıhazn her ne kalıtede olursa olsun Uzman (uygulayıcı faktoru onemlı oncelıktır) tabıkı ucuz IPL cıhazlarındanbahsetmıyorum .IPl teknolojısı kendı sınıfında cok ıyı sonucları olan bır cıhaz teknolojısı turudur. urettigi guc bakımından ince tuylerde cok adha etkındır.
Alexandritelar ıse cogunlukla sıha tuylerde en ıyı epılasyın cıhaz teknolojısıdir. anca tuyelr ıncelıp renklerı acıldıgında etkısını yıtırmektedırler . keza son zamanlar vortex markaları bı urun hem alex hemde ıplın avantajlarını sunuyor. bu cıhazı dusunebılırsınız. ve cıhaz kalıtesını (teknolojı gozetmeden )sorguladıktan sonra uzmanınızı sorgularsanız daha kesın sonuc alırsınız..
2.ci ve en onemlı unsur epilasyon sistemlerinde Bitene kadar diye bir tabir kullanılamaz . cunku tuyler bitemez. en fala ayva tuyu sevıyesıne cekılırler ve budan sonra tetıklenmezler ıse bu sevıyede kalılar. zaman zaman tetıklendıklerınden senas bıtımınden sonra yıl ıcerısnde 1-2 eks easn gerektırebılırler (tedavı bıttıkten sonra)

Sevgılı E ekinoxxxxx Medio star sınıfını en ıyı cıhazlarından bırıdır. Diode un kıl ustundekı etkıelrını begenemesemde medıostarın sonuclar oldukca tatmın edıcı.
Merhaba Ultra sense diod lazer hakkinda bilginiz varmi

ultra snese diode bi cıhaz markasıdır . teknolojısıde dıger dıodelardan pek farklı degıldır . markayı duydum ınceledım ancak kullanmadıgım ıcın sonucları hakkında ne soylesem yalan olacaktır. ancak ben diodeu cok sevmıyorum acıkcası. yardımcı olamadım kusurma bakmayın

ultra snese diode bi cıhaz markasıdır . teknolojısıde dıger dıodelardan pek farklı degıldır . markayı duydum ınceledım ancak kullanmadıgım ıcın sonucları hakkında ne soylesem yalan olacaktır. ancak ben diodeu cok sevmıyorum acıkcası. yardımcı olamadım kusurma bakmayın
Cevabiniz icin tesekkur ederim,diod cok sevmiyorum demissiniz ,nedenini nedir acaba birde bundan baska ne tavsiye edersiniz

ben sahsen vortex kullanıyorum . elımde Alexandrıte ve IPL de var ancak aktıf olarak onu kullanıyorum. tuy yapısına goree degıstıyorum cıhazı . dıodeu denedım bı kac kısıde pigment kaybı (tuylerın beyazlaması ) ve ınce derılı bolgelerde asırı ısınma gıbı durumalr yasayınca kullanmaktan vazgectım . tabı her cıahz veya dıode bunu yapacak dıye bır kaıde yoktur sanıırm

Cevabiniz icin tesekkur ederim,diod cok sevmiyorum demissiniz ,nedenini nedir acaba birde bundan baska ne tavsiye edersiniz

diode lazer sistemi en gelişmiş sistemdir. bence tüm vücut lazer yapılacaksa en iyisi diode çünkü ince tüylerdede kalın tüylerdede çok etkili eyüpte aris istanbulda yaptırıyorum daha önce gittiğim merkezde alex vardı kalın tüylerde çok iyiydi fakat inceleri tetikledi ve bitirmedi. şimdi tüm vucut aris istanbulda yaptırıyorum çok iyi tavsiye ederim paranızı çöpe atmayın derim daha önce başıma geldi kızlar çeken bilir.

maalesef hatay dayım :KK43: baska bir yer buldum diode dediler cihazımız. tüm vücut 2000 bitene kadar. seans olursa da 450. diode diyince gittim bugün. çok yogun ışını olan bir cihazdı. adı opt. eve geldim arastırdım. megerse ıpl miş tam bir hüsran:KK42:. neyseki tüm parayı vermemiştim. devam etmicem oraya
bbence gıdıp odedıgın 450 tl yı de almalısın.yedırme hakkını kolay mı kazanıyruz.sikayet edecegını soyle tum paranı gerı alırsın.böyle ahlaksız ınsanlara paramızı yedırmeyelım.ayrıca 450 tlye ıpl ile 1 sene işlem yapan yerler varr.fırsat sıtelerınde bile ınanılmaz ucuz.

bbence gıdıp odedıgın 450 tl yı de almalısın.yedırme hakkını kolay mı kazanıyruz.sikayet edecegını soyle tum paranı gerı alırsın.böyle ahlaksız ınsanlara paramızı yedırmeyelım.ayrıca 450 tlye ıpl ile 1 sene işlem yapan yerler varr.fırsat sıtelerınde bile ınanılmaz ucuz.

ÇOK GELİŞMİŞ BİR SİSTEMDİR VE KESİNLİKLE ACI EŞİĞİNE GÖRE AYARLANABİLİR TAVSİYEM KESİNLİKLE DİODE GİRMELİSİNİZ İYİKİ ARİS İSTANBULA GELMİŞİM ÇOK MEMNUNUM SONUÇLAR MÜKKEMEL

ben bişey sormak istiyorum bi kaç gün önce remington marka ı lıght 6750 ürünü aldım bunula ilgili bilgisi olan varmı kafam çok karıştı

diode lazer sistemi en gelişmiş sistemdir. bence tüm vücut lazer yapılacaksa en iyisi diode çünkü ince tüylerdede kalın tüylerdede çok etkili eyüpte aris istanbulda yaptırıyorum daha önce gittiğim merkezde alex vardı kalın tüylerde çok iyiydi fakat inceleri tetikledi ve bitirmedi. şimdi tüm vucut aris istanbulda yaptırıyorum çok iyi tavsiye ederim paranızı çöpe atmayın derim daha önce başıma geldi kızlar çeken bilir.
Merh ne kadar ucret ödüyorsunuz

Arkadaslar diode lazere 3. Seansim ama memnun degilim cunki yapan kisi isini bilmiyor takibini yapmiyor musteriye odakli kil yapisina gore yoginluk nerde oraya calismasi lazim bos atislarla 3 seans gecti ne dokulme ne azalma 15dk genital koltuk alti bitiyor tabiki dokulme olmaz benm agdacim ipl cihazi yapiyor adonis cihaz detay bilmiyorum ama dokulme yada azalmadan cogu musterisi memnun dokulsun yeterki bolgeye gore duzenli claisiyor isini biliyor cihaz bwlki alt sinif ama nasil verim alacagini bilmek onemli isi bilmeyen insanlara para veriyoryz ama malesf makineyi sucluyoruz yurtdisinda ipl yapanlar cok memnun arkdaslar bence bole dusnun... Benm kuaforum agda yapinca tek kil birakmaz isini onemserdi belki ona gidip ipl yaptrsaydim en azndan dokulme olurdu diode alex ipl verim almak icin takibinizi iyo yapan kisiler gerekiyor diye dusnuyorum diode yapan yer bana 3. seansimda kalan parayi istedi ilk seans 250 vernstm bismillah yani nedir durum dokulmeler varmi diye sormuyorda kalan parayi istiyor daha islem btmeden yolun basinda para odakli heryer arkdslar ztn ilgisizlerdi bende gitmiyorum daha... Bugun sondu diode veda ettm seansim verim alamassam kacmiyim die istiyorlardi belliki cunki durum oleydi kisiler onemli arkdslar bnn 3 arkta orda diode gidiyor onlarda ayni dert

Kızlar ıpl lazer fiyatları hakkında bilgi verebilir misiniz acil ihtiyacım var,yarın gidicem,bacak,koltuk altı ne kadar mesela bilen yazabilir mi?

ıpl hiç tavsiye etmem, çok eskide kaldı artık ipl, diodd varken alex ipl vızz, hepsini denedim tecrubelıyım bu konuda

ben de ıpl cihazıyla yaptırıyorum ve koltuk altım bitti,haftaya 5.seansa gidicem tüm vücut yaptırıyorum hepsinde çok büyük farklar var ama en çok koltuk altım dikkat çekici.benim gibi kıllı bi insanın böyle kısa sürede sonuç alması şaşırtıcı açıkçası,neredeyse hç çkmıyor %80i bitti gibi bişey

Uzun zaman olmuş tekrar çıktı mı acaba? Bende bugün ıpl e başlıyorum ama yorumları okudukça kafam karıştı

İPL yaptırmayın ? bu tanım baya bı yanlıs. ıyı bır IPL cıhazı ınanılmaz guzel sonuclar verebılıyor. ısın aslı cıhazdan daha onemlı olan krıter uzmanın tecrubesı ve dogru tanılama yapabılmesı ıle alakalıdır.
IPL ler tuylerı yuzeyden yakmadıgı kılı boydan boya tahrıp ettıgı , bu nedendel dokulmelerın bazen uzamasından otturu kotu bılınıyor olsada . aslında oldukca kullanıslı epılasyon teknolojılerındendır. ozellıkle İnce Tuylerde cok daha etkındır.

Back