Lazer Epilasyon IPL (Intense Pulsed Light Source) Lazer Epilasyon Cihazı

Arkadaşlar ben 6.seansımı yaptırdım.memnunum.cildinizde herhangi bir tahriş olmuyor.
ağrı yada
acıda yok.ilk önce epilasyon yapılacak bölgeyi jiletle temizliyorlar daha sonra ulturasyon jeli gibi bir jel sürüp bölgeye yaklaşık 1.5-2 dk makina tutuyorlar.
birkac gün sonra kıllar cıkmaya başlıyor ve kendiliğinden dökülüyor.ben memnunum kıllar hem cok ciddi azaldı hemde cok cansızlar şimdi.kesin çözüm için 9 seansa tamamlayacağım

efsal bu arada yüzüne yaptırıyormuydun benim için kollarımın üstü ve yüzüm çok önemli onlarda sarı değil ama çok ince sen kollarına ve yüzüne yaptysan yorumun nedir bu konu hakkında cevaplarsan sevinirim çünkü kollarımın üstüne henüz yaptırmadım en kısa zamanda cvp bekliyorum senden

bu kampanya izmirdeyse ve alsancak değilse bana neresi oldugunu yazarmısın :) alsancak mekanını hijyen bulmuyorum arkadasım ordan mikrop kapmıştı.

Bende almanyada ipl yaptırıyorum.. burda sadece doktorlar lazer yaptığı için ipl in fiyatı daha düşük oluyor . 4. Seansi yaptırdım geçen ay ve açıkçası cok memnunum

Bende almanyada ipl yaptırıyorum.. burda sadece doktorlar lazer yaptığı için ipl in fiyatı daha düşük oluyor . 4. Seansi yaptırdım geçen ay ve açıkçası cok memnunum

burdada ıpl fıyatları ucuz. alex ıplye göre daha pahalı. alex te bır seans koltukaltı yaptırdım 60 tldı ama yaptırdıktan 5 gun sonra tamamen döküldü olanlar.ıplde yarısı dökülüyo yarısı kalıyo ılk seans etkı etmedı mesela 2. seans etkısı basladı alexte ılk seans etkısı süperdi ama ıpl 10 seans 100 tl fıyat uygun fazlasıyla. bende söyle dusundm 10 seans sonrası nasılsa 3-5 bısey kalır her ay 60 tl vercegıme 10 seans sonrası kalan 3-5 tane ıcın bı seans daha yaptırırım daha ekonomık kurtulurum.alexde kadın 6 seans öncesı bıtmez demıstı .60.6=360 tl demek ıplde ıse 100 tl .alexte 6 da bıtcegıne ıplde 10 seansta bıtsın napim aynı işlemi yapıyo sonucta :)

kızlar tüm kol tüm bacak ve koltuk altı 1000 tl paket fiyatı.uygunmudur sizce??fiyatlar konusunda pek bilgim yok da

arkadasım benım koltukaltı ve genıtal için gıttıgım yere tüm kol sordu 500 tl dedı bnde tum bacak ne kadar dedm 800 tl dedı senınkı uygun demıs bence ama yınede arastır ben koltukaltını bı yerde bacagımı baska bı yerde yaptırıyorum.sua bacak ıcın yaptırdıgım yer bacak için üst bacak 250 tl alt bacak 100 tl demıslerdı tabı 10 seans fıyatları ben 8 seans alt bacak 80 tl lık paket almıstım.memnun kalırsam ust bacagıda yaptırıcm oraya .arkadasımda benım bacak yaptırdıgım yerde tum kol 200 tlye yaptırıyo.yanı daha uygun fıyatada bulabılırsın demek istiyoruum ama söylede bişey var yapan kişi cok önemli yaptırcagın kısı uzman degılse cokda ucuza gıtme saglık sonucta yanık rıskı var acemı ellerde.ucuz yapan bı uzman tercıhi önemli.

yer konusunda güven sorunum yok hijyenik biyer.bi de bu kampanya bitene kadar.benim bi tanıdğım neredeyse 1 yıldan fazladır gidiyo.biraz da ondan etkilendim zaten.yine de hep bi şüphe oluyo içimde.

bikini bölgesi dediğin komple genital olarak gecıyosa cok cok uygun yok yarım genıtal seklındeyse yınede uygun bide koltukaltı var senın kampanyada ben sadece koltukaltı 10 seans 100 tl verdim.

bıkını bolgesi cnm kılot hızasından ıkı parmak yandakı kısım yanı koltuk altıda var aslında kollarımıda dusunuyorum sorucam onu ... valla nasıl gıdıcegmı sormadım tuylerı komple almadan gıdıyorum dıyımı:26:

cnm sen kol bölgene ve yüzüne yaptırdın mı kollarım çok ince üstleri yani sonuc alabilyomusun

yüz değilde kolu bende cok merak ediyorum.yaptıran biri cvb yazsın kampanya bitmeden ona göre yazılayım bende. birde benım kollarm acık kumral rengı ve seyrek yanı ıpl ile sonuc alabilirsem eger yarım kol 10 seans 100 tl paketi buldum.böyle ucuz kampanyalara dayanamıyorum :) yaptırayım bebek teni gibi olsun zaten belli olmuyolar ama dokununcada pürüssüz olsa süper olurdu :)

nisan dan beri devam ediyorum bacak ve koltuk altı azaldı ama özel bölgede hiç değişiklik yok azalan yerlerde traşlamak gerekiyor tabi yani tam olarak verim alamadım.
önermem

hala devam ediyorun şu an 8. seans bitti. özel bölgede tık yok aynı koltuk altı azalıyor ama 2 ay sonra ince yumuşak tüyler çıkıyor rahatsız edeci bacak fena değil . 10 seans 750 vermiştim yalnız koltuk altı sınırsız sıfır tüy diye birşey yok azalsa razıyım

koluna yapmadın galiba benim ilk seans dökülmelere çok ii ama koluma yapmadın henüz altına yaptırdıma ama üstleri ince olduğu için cesaret ededım açıkcası

ya ben şunu merak ediyorum alex kalın siyah kıllarda etkili. yarım kol için etkilemiyormuş.ıpl etkilermi bilmiyorum.yanı etkilemicekse kumral kılları dökmücekse acı çekiyorum sonuçta yaptırırken boşa acı çekmeyeyim diye yaptıran birinden yorum bekliyorum.birde diot lazer diye bişey buldum uzman dediki bu etkiler kalıcıdır ama sonucta müşteri cekmek için söylemiş olabilir inanamyorumda. burdaki tecrübeler daha önemli benim için.

mesela ben bı seans alex aldım once yüzüme sonra baktım sankı arttı gibi hemen bıraktım ve 4 ay ıgnelı yaptım baktım dayanacak gibi değil ONUDA BIRAKTIM.oNDAN SONRA N:d yağ yaptırdım 4 senans sonra bu cıhaza ilk senasıma gittim o sırada cıkmılardı ama hiç bi değişiklik yoktu ondanda sankı verim alamadım.yani artık neyin ii ne kötü aldığını kestiremiyorum.ve inanın benım tüylerim okadarda cok değildi yüzümde yani çok kalında değildi ama çok incede değildi.kollarıma alex yaptım 2seans yarım kol ii gibiydi ama bu cihaza başlayınca bıraktım onuda. 2 şubatta yaptırdım ilk seansımı kollarda az cıktı uzayanlarda pek dökülmedi alt kısımda.üstüne yapmadım henüz kollarımın .yüzümde de ara ara dökülmeler oldu bıyıklarım pek dökülmedi. ama koltuk altım nerdeyse yüzde 80 döküldü.göbektede dökülmeler var ama kalın olanlarda daha cok gögüs uçlarım döküldü.valaha ne olcak bilmiyorum ama bayaga beklemesi zor benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…