- Konu Sahibi EstetikEditor
-
jel sistem elektırık gibi birsey uguLnıyor sanırım bır yerde kmapanya vardı bıkını bolges ve kolduk altı 10 sean 150 lıraydı dusundum ama kampanya 15 gun sonra bıtıcek yanı ıyı dusunup karar vermem:44: sonucları merak edıyorum kaçırmakta istemiyorum ya kararsız kaldım:26:
tubiş antalyada bu kampampanya sencebu kampanya izmirdeyse ve alsancak değilse bana neresi oldugunu yazarmısın :) alsancak mekanını hijyen bulmuyorum arkadasım ordan mikrop kapmıştı.
tubiş antalyada bu kampampanya sencesence nasıl uygun mu ???
Bende almanyada ipl yaptırıyorum.. burda sadece doktorlar lazer yaptığı için ipl in fiyatı daha düşük oluyor . 4. Seansi yaptırdım geçen ay ve açıkçası cok memnunum
kızlar tüm kol tüm bacak ve koltuk altı 1000 tl paket fiyatı.uygunmudur sizce??fiyatlar konusunda pek bilgim yok da
bikini bölgesi dediğin komple genital olarak gecıyosa cok cok uygun yok yarım genıtal seklındeyse yınede uygun bide koltukaltı var senın kampanyada ben sadece koltukaltı 10 seans 100 tl verdim.
bıkını bolgesi cnm kılot hızasından ıkı parmak yandakı kısım yanı koltuk altıda var aslında kollarımıda dusunuyorum sorucam onu ... valla nasıl gıdıcegmı sormadım tuylerı komple almadan gıdıyorum dıyımı:26:[/
hayır öyle gitmiceksin.gitmeden 1 gün önce jilet yapıcaksın jiletten başka bişey kullanmaman gerekıyo.kılın kökü içinde kalmalıymıs.2-3 gun öncesındende jilet yapabilirsin ama bana gittigim yerdeki uzman 1 gun öncesınden yaparsan daha güzel sonuc alırız demişti daha etkılı oluyomus.
Bende almanyada ipl yaptırıyorum.. burda sadece doktorlar lazer yaptığı için ipl in fiyatı daha düşük oluyor . 4. Seansi yaptırdım geçen ay ve açıkçası cok memnunum
nisan dan beri devam ediyorum bacak ve koltuk altı azaldı ama özel bölgede hiç değişiklik yok azalan yerlerde traşlamak gerekiyor tabi yani tam olarak verim alamadım.
önermem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?