Lazer Epilasyon IPL (Intense Pulsed Light Source) Lazer Epilasyon Cihazı

ıpl e 10 senede gıtsen kurtulamazssın alexandrite a gıt canım

ıpl lazer değilki alexandrite gercek lazerdır

ıpl gercek lazer değil sadece guclendırılmıs ışık kaynağıdır.kıl kokune bıle ınmez

ben şuan çek memnunum arkadaşlar dökülmelerim gayet iyi koltuk altımda nerdeyse hıc cıkmıyor bacaklarımdaa dökülmeler gayet iyi.

mearaba arkadaşlarr.ben buraya yeni katıldımm.annem ablam ve ben ıpl yaptrdık.annem yıllar öncesinden yaptrmıştı.ve şimdi emekli hiç bir şekilde tüy sıkıntısı yok.ablamda çok memnun kaldı.alex ablamda ve ben de yayılma yaptı çok feci şekilde.ablamın ki bitti ıpl ile 3 yıl önce.benimde çok az kaldııı...yorumları görünce şoke oldum..çok iii sonuç almış bi bayan olarakk.ben şunu anlamadım alexle 2 yıl sürenler ses etmio fakat ıpl 2 yıl sürünce sıkıntı oluyoo..obektif olalım arkadaşlar..her iki cihazdada yapan estetisyenin işininm ehli olması şart.

ben 3. seansımı geçen hafta oldum mükemmel mi döküldü belki değil ama 6seans alan kızın yüzünü görünce acayip mutlu oldum belki uzun vadeli olcak ama ben sonuç alcağıma eminim suan koltuk altımda 3-5 tane kaldı bacaklarım yuzde 50 azaldı göbek ve kollarımda %40 gibi cihazım ıpl yeni modeli jelli hd 2012 e-lihgt başlıklı olarak geçiyor.bakalım tüm vucut 1800 anlaşmıstım bitene kadar ilerleyen zamanlarda sonuctan haberdar ediceğim sizleri.

canım sen tam olarak kaç seansta sonuç aldın

Birde Kelebekmail yüz bölgene ve kollarına yaptırmışmıydın benim için bu ıkı bölge önemli cvplarsan çok sevinirim.

alexe gıdıp de ıpl e neden gıdıyosun anlamadım

cünkü alexandrite ile devam edemiyorum su an bulundugum yerde yok...incelmis tüylerime acaba ipl ile devam etsem en azindan batiklarim olmaz tekrardan ve cogalmazlar diye düsündügümden ipl ile devam edeyim dedim.cünkü su anda bir tek ipl ye gitme sansim var.

merhaba arkadaşlar, ipl ile ilgili şikayetleri gördüm ama benim tüm tüy problemimi ipl çözdü. uzman arkadaşların söylediğine göre piyasada çok çin malı ipl kullanan yer varmış, bu yüzden ipl'lerden sonuç alınmaz gibi bir önyargı oluşmuş. Benim gittiğim yer İzmir Alsancak'ta hem ipl hem diyot lazer kullanan bir yerdi ama benim cilt ve kıl tipim ipl için daha uygun diye ipl epilasyon uyguladılar, sonuçlar harika ve 1 yıl oldu hiçbir artış yok. yapılan cihazın ismi Xlight, marka Biotec italia diye bir markaydı. uzmanın anlattığına göre İtalyan, Amerikan ve İsrail cihazları çok iyiymiş. alex her kıl tipinde en iyisi değildir bu arada, benle aynı anda alexe başlayan arkadaşımın bitimi 9 seans aldı, benimki ipl ile 6 seansta bitti :) belki bünyeyle ilgilidir ama şahsen ben iplden çok memnun kaldım.

inş bizimkilerde biter.bişey soracagım kol bölgene ve yüz bölgene uygulattın mı bu bölgede sonuclar nasıl

Arkadaşlar selam, ben de sizinle ipl tecrübemi paylaşmak istiyorum. 6 ay boyunca ayda bir defa sonraki bir buçuk sene kadar da iki üç ayda bir ipl'e girdim genital koltuk altı bacak. birincisi çok ciddi kıl dönmesi problemim vardı, ipl'e girdiğim süre boyunca bu problemim ortadan kalktı, kıllarım genital dahil çok çok azaldı, genitalde dudak çevresinde ince kıllar çıkmaya başladı.. bırakalı bir yıl oldu. sonuçlar şöyle, bacaklarımda hala yok denecek kadar az kıl var yani mesela bir bacağımda dört tel kıl çıkmış (bunlar da siyah nasıl oluyorsa) ama çok az olduğu için beni rahatsız etmiyor. beni rahatsız eden genital çünkü eski haline göre daha zayıf da olsa siyah kıllar geri geldi koltuk altımda da aynı şekilde.. ilk halimle şimdiyi kıyasladığımda kıllarımda yüzde otuz kadar az. bacaklar için duacıyım o ayrı ama genitalde çektirdiği onca acıya değmedi maalesef.. demek ki sürekli yenilemek gerekiyor vardığım sonuç bu hangi yöntemin sizde işe yaradığını tespit edip kılları bitirdikten sonra yılda bir veya iki seans gitmek çok mantıklı geliyor bana..
şu an soprano xl araştırmasındayım ama onunla ilgili de 8-10 seans tamamlamış kıllar bitti bitmedi diyen bir yorum bulamadım yorumlar çok karışık

ben yaklaşık 30 seans tüm vücuda gittim ıple ama anca alt bacağım bitti gibi kolaltı ve genital anca bu kadar gitmeye %30 azaldı bende bü sürü acı çektim değmezmiş ne vakite ne acıya ne de verilen paraya

ben cok cok ucuz bir yer buldum kampanya vardı atladım resmen sazan gibi ama arkadasım ıpl sayesınde kurtuldı ve cıkmıyor artık onda.bu düşünceyle parayı verdim basladım.ekimde basladım nisan ayına girdik işte 3 gun sonra yaptırıcam.5.seansıma gidicem.10 seanslık paket almıstım.koltukaltı ve genıtalı bır merkezde tum bacagı baska bır merkezde yaptırıyorum.koltukaltı ve genıtalde 50 dereceye kadar yapıyo kadın ama bana en fazla 36 uyguladı ışını cildini alıstıra alıstıra derece artcak yoksa yakarım seni dedi.dökülme boyutuna gelirse hala yuzde 30 gibi bişey.dökülmeyenlerle diğer seansa kalıyom öyle allahtan bekarımda şimdilik sorun olmuyo ama evli olsam napardım bilmiyorum.yinede ordan umutluyum neyse bacak ıcın gittigim yerden hiç memnun degılım hijyen acısından her gttigimde söyleniyorum yınede hijyen sıfır bide yaptırırken pat dıye kapıyı acıyolar içeri giriyolar telefon geldı sıze dıe yapan kısıye telefonu verıyolar oda tek elle atıs yapıyo bı elde telefon konusuyo allahtan tum bacak yanı genıtalı iyiki orda yaptırmıyorum yinede rahatsız oluyorum.ve ordan mikrop kapcam diye korkuyorm eve gelir gelmez dusa giriyorum hemen belkide bu yüzden etkisi az oluyo bilmiyorum.bacakta dökülmüyo ya 15 dereceyle yapıyo bacagımı daha cok ısın versem leke olur deyınce bıseyde dıyemıyorum bende leke olsun istemem.sadece kıllar inceliyo bacakta dökülmeyse yuzde 10 gibi bişey .5 seansta böyle 10 seans sonra kız bıtcek dıyo ama hiç sanmıyorum.alex yaptırmak istediğimde alex için nette genitale sakıncası oldugunu okumustum arastırırken güvenemedim en azından evleneyım bi cocugum olsun öyle alex yaptırırım die dşünüyorum.şimdilik ıpl yaptırıyorumevlenene kadar dökebildiğimi dökeyim bari dedim ama memnunda degılım yaz gelıyo bu bacaklarla nasıl rahat etcem bılmıyorum.şimdilik kimseye tavsiye etmiyorum 10 seans sonrası nolcak diye merakla beklıyorum acıkcası cunku cıldın alısıyo daha yuksek ısınla seans yapcaz bırden dökülcek diyolar ama görcez bakalım.bu arada bacak ıcın gittigim yerdekı makıne adı yasemen photo jet .genital için gittigim yerde makıne adı e light blue.

bilmiyorum ama ben şimdilik çok memnunum 3. senasım bitti. salı 4.seansa gidicem bacaklarım koltuk altım özellikle gayet iyi genitalde henüz 2.seansım ondada .4.seans alınca iyi kötü belli olur bakalım.gittiğim yerdeki kadına dedımiştim ki ıpl için modern ağda diyolar ben makınama çok güveniyorum bende gidip alex. alabilirdim ama bu ondan daha iyi demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…