- Konu Sahibi EstetikEditor
selam, rivana güzellik salonunu deneyen var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alexle 4 seanstan sonra en az yarısı gitmiş olurdu. O kadar sene uğrasıp hiç bir sonuç almamak kötü. Eğer alexte de ilk üc seanstan sonra bir değişiklik olmadıysa bırakmak lazım. Boşa para akıtmayın gereksiz uygulamalara. Ben alexle koltuk altımı ve dizden aşağı bitirdim. Genital bölgede ise %60 azaldı ama gerisine etki etmedi kökleri sarı olduğu için sanırım. Yüz için hiç uygun degil alex onu da iğneli ile bitirdim. Genital için şimdi diode deneyeceğim bakalım sonuç kısmet.
ipl e giden parasini sokaga atmis olur bence, onu da denemis biri olarak soyluyorum
alexe gıdıp de ıpl e neden gıdıyosun anlamadımen bukadar pahali ki ben de ipl ile devam etmeyi düsünüyorum ama olumsuz yorumlar kararsiz birakiyor.daha önce alex ve diod ütüleme ile seanslar almistim o bile bukadar pahali degildi
e-light ıpl lazer i yaptıran var mı? ıpl in çeşidi fakat daha gelişmişiymiş bana söylenene göre. bana uygun mudur sizce? koyu tenliyim kıllarım da koyudur
aynen tatlım bende gıttım genıtal ve koltuk altıma sıfır sonuc
ben kampanyalı yere gıttım cunku seans bası gıttıgın zaman enerjıyı dusuk tutuyorlar kampanyalı yerlerın ıs nekadar cabuk bıterse okadar ıyı paket almıstım 6 seansta bıttıvalla benim arkadaş hastaneyede gitti ordanda memnun kalmadı çünkü muhatap doktor blamadı gene karşısına hastanede estetisyen çıktı.yani doktorlar bu işi yapmıyor....ama ben güzellik salonuna gittim ve çok memnun kaldım bence çok iyi araştırıp gitmek lazım.kesinlikle kampanyalı yerlere gitmemek lazım.bu işte uzmanlaşmış kişilere gitmek lazım tabi cihazda çok önemli bence.
ıpl cilt lekeleri için uygulanan lazer diye biliorum epilasyonda fazla etkili olmadığını duymustum.
mutluolmak ben de sadece ıpl olduğunu biliyorum canım sordum çünkü kadına ama çeşitleri varmıdır modelleri falan o kadarını bilmiyorum canım sorsamda anlamayacağım için hiç sormak aklıma gelmedi..acıma konusuna gelince benim sadece alt bacağıma yapıldı deneme acıdı baya tabi