Lazer Epilasyon IPL (Intense Pulsed Light Source) Lazer Epilasyon Cihazı

eee ıpl yaptırıp gelişmleri söleyecek kimse yok mu 1. senasım olmasına rağmen dökülmlerin çok ii koltulkaltım %90 döküldü yüzümde göbek bölgemede bacaklarımda ara ara ama fena değil yineden sizde gelişmeler nasıl?

kızlar tüm bacak 150 tl 10 seans seklınde bi kampanya buldum.ben katıldım düşünenlere izmirde adresi söyleyebilirim :) pazartesi ilk seansımı yaptırıcam bende.

arkadaşlar ben 16 seanstır gidiyorum ipl lazere ve ilk bir aydaki bitişine asla kanmayın 2.ayda çok daha fazla bi şekilde çıkıyo kesinlikle gitmeyin.ben yaklaşık 2 senedir gidiyorum ve sizce bunun zararı nedir bana yardımcı olursanızı çok sevinirim ne yapmam lazım alexsandıra geçsem o ne kadar sürer acaba benim hiç birine güvenim kalmadı zarar verir diye gitmek istemiyorum artık yardımcı olursanız çok sevinirim.

2 senedir düzenli olarak gidiyosunuz ve hiç azalmadımı yani?hangi makine bu acaba jelli olan mı?
horman probleminiz falan var mı

Alexle 4 seanstan sonra en az yarısı gitmiş olurdu. O kadar sene uğrasıp hiç bir sonuç almamak kötü. Eğer alexte de ilk üc seanstan sonra bir değişiklik olmadıysa bırakmak lazım. Boşa para akıtmayın gereksiz uygulamalara. Ben alexle koltuk altımı ve dizden aşağı bitirdim. Genital bölgede ise %60 azaldı ama gerisine etki etmedi kökleri sarı olduğu için sanırım. Yüz için hiç uygun degil alex onu da iğneli ile bitirdim. Genital için şimdi diode deneyeceğim bakalım sonuç kısmet.

merhabalar,
Araştırdığıma göre son çıkan ıpl cihazlar daha işe yarar görünüyor.Ince acık renk tuylerde bu sistem daha ıyı cunku hepsını goruyor.Yüz bolgesınde nispeten acık renk olan tuylere kesınlıkle alex onermıyorum.kızkardesimde cok fena kıllanma yaptı.Çünkü bu cihazın amacı tuyu gorunebılır kıvama getırıp yakmak kı herkez de aynı sonuc vermıyor.Ben tek seansa alexle genıtal ve koltukaltıma gıttım.tn rengım acık tuy rengım cok koyu ve sert.Mükemmel sonuç verdı.2,5 ay oldu sayılı 5 10 tane o da genıtal bölgemde.Koltukaltımda benım bıle farkedemeyecegım tuycukler kaldı.Şimdi bir yer ile anlaştım ıpl ye basladım.çok para vermedım genıtal tum bacak tum kol kolaltı ve bıyık bolgesı 400 tl.12 seans .ödememı yaptım.ayda bır gıdecek sekılde randevularım verıldı.1 hafta oldu seansa gıdelı tuyler dokulmeye başladı.sonucları gordukce buraya yazacagım.Gittigim merkez cok hıjyenık cok kıbar ınsanlar vardı.Fakat çok canımın yandıgını soyleyebılırım.jlel ile uygulama yapıldı.ve uyuglamayı yapan bayan bu cihazın özellikle benım gıbı tuyu sert ve koyu, tenı acık bayanlarda cok işe yaradıgını 4 5 seansa bitebilecegini soyledı yanı yaza tertemız olursun dedı inşallah. bakalım nasıl sonuc verecek.

merhaba,
bende bunu anlatmaya çalıştım dilim döndükçe.Her bölgeye her kıla aynı cihazla sonuç almak çok iyimser bir yaklasım.sonuıçta insanların değişim gösterdiği gibi vucuttakı kıl bölgeleride değişim gösterir.Her bölge için denemeler yapmalı ve doğru cihazi bulmalı.tek seans size yol göstermeye yetecektır.sabırlı olun yakılan tuy 3 haftaya kadar ancak düşebiliyor.ve yenı cıkanlar azalmışsa gözle görülür büçümde anlayın kı bölgenize uygun cihazı bulmuşsunuz.sonuç almayacagınız yerde sısrar etmeyın paranız da zamnınızda boşuna gıtmesın:)

ben alexandrite ve diod ütüleme lazer yaptirdim 5 seans yaklasik 2 aydir gidemiyorum acaba cikanlar icin IPL ile devam etsem tetikleme yaparmi ölmüs tüylerde.yani yeniden cikar mi? simdi cikanlar bayagi incelmis seyrelmis ve sararmis durumda.bunlar IPL ile daha da incelir mi yoksa tetikleyip kalinlastirir mi?bu konuda bilgisi olan arkadaslar cevaplarsa sevinecem

bende 2 yıldır IPL lazere gidiyorum kızlar.. bu sene bıtecek gibi inşallah :) tüm vücut için gidiyorum birde

Arkadaşlar merhaba...Antalyadayım. 18 ocak ta ellipse light isimli makinayla ilk seansımı yaptırdım genital yüz ve koltukaltı için...yapan kadına sordum ipl olduğunu söyledi.internetten makinayı araştırdım danimarka üretimi iyi de bi ürün gibi...bugün itibariyle koltukaltımda çok çıkmadı genitalde dökülmeyenlere rötuş yapıldı dökülenler hala çıkmadı..gittiğim yerdeki bayan gayet güven verici...ilk 3 seansı 1 1,5 ayda gideceğimi sonra 3 ayda 1 sonra 6 ayda 1 gideceğimi söyledi tabi bu biraz da kıl yapıma bağlı...yalnız benden önce işyerinde bi erkek arkadaş elmacık kemiklerindeki kıllar için gitti aynı cihaz kullanılmış 11 ocak gibi gitti en son...ondan önce ne zaman gittin die sordum 6 ay önce dedi...artık gitmicem çıkarsa giderim dedi...yani düşününce modern ağda bile olsa 6 ay boyunca kafanızın rahat olması harika bişi...ben normalde ağda yaptığımda bile 2 hafta sonra tekrar çıkıyordu...şimdi 1,5 ay oldu eski halinden eser yok....bütün lazerlerle ilgili farklı yorumlar mevcut...bnmde kafam çok karıştı ama giden arkadaşı düşününce yüreğimi ferah tutuyorum.evrene mesaj gönderiyorum iyi düşünüyorum iyi olsun =) başlamış bulundum bi kere ve benim o kadar da ucuz değil tüm vücut(genital,yüz,koltukaltı,yarım kol,tüm bacak) tek seansı 750 tl

en bukadar pahali ki ben de ipl ile devam etmeyi düsünüyorum ama olumsuz yorumlar kararsiz birakiyor.daha önce alex ve diod ütüleme ile seanslar almistim o bile bukadar pahali degildi

ıpl e bende gittim. ama kesinlikle tavsiye etmiyorum. sonuçta hiç bir değişiklik yok boşuna para verdim diyebilirim.

ben kampanyalı yere gıttım cunku seans bası gıttıgın zaman enerjıyı dusuk tutuyorlar kampanyalı yerlerın ıs nekadar cabuk bıterse okadar ıyı paket almıstım 6 seansta bıttı

bır suru ıpl cesıdı var ama hepsının dalga boyu aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…