• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon IPL (Intense Pulsed Light Source) Lazer Epilasyon Cihazı

Olumsuz yorum yapan ne kadar çok olsada ben 6 seanstır gidiyorum (komple heryer) sonuçtan gayet memnunum. Özellikle koltukaltı bitti diyebilirim. Ben kuzenimin gittiği yere başladım direk bakırköyde bi yer. O yüzden çok araştırmadım gitmeden önce ama pişmanda değilim. 6 seansım daha var bu 9 seansada çıkabilir kılların durumuna bağlı. Özellikle genital ve koltukaltı çok memnun kaldım. Kol ve bacakta da baya fark var yarısı gitti diyebilirim. Çene ve bıyık bölgesi bitmek üzere. Zaten çok yoğun kıl yapısı olan biri değilim bazı bölgeler hariç tabi beni en çok rahatsız eden genital ve koltukaltı diğer bölgelere çokta takılmıyorum doğrusu tamamen pırıl pırıl olmasada çok sorun değil :16:

evet kesinlikle öyle oldğnu 5 ay sonra anladım diğer ay alexe başlıcam

Ben şimdilik memnunum ama seanslarım tamamlandığında olucakları merak ediyorum doğrusu. umarım aksi bi durumla karşılaşmam :/ ayrıca ben ilk gittiğimde saf gibi senet imzaladım. Sonradan iptal etmek istedim para açısından fakat gelmesenizde seanslara ödeme yapmak zorundasınız senet var dediler. Bende uğraşmadım devam ettim böylelikle. İnşallah sonu hüsran olmaz. Şuanlık baya bi azalma var. bu şekilde devam eder mi bilemem tabi daha erken ama inşallah eder ve biter.

ben geçen sene bir yıl boyunca şişlide bir güzellik merkezine gittim ilp kullanıyolar.koltuk altı genital yaptırdım.şimdi öyle pişmanımki paramamı yanıyım yoksa onca zamana mı acıya mı her yerimde kalan izleremi bilmiyorum.belki benim yaptığım salaklığı yapmayıp önce burdaki yorumları okuyan olursa en azından bi işe yarar.arkadaşlar ipl kalıcı epilasyon değil.size ne derlerse desinler yok öyle bişey.inanmayın.hala ıpl ye giden varsa yol yakınken bıraksın kesin.ben bi kaç seans gidince bu siteyi farketmiştim gitmeyin diye uyaranlar olmuştu ama toz konduramamıştım belki işe yarar bende demiştim ama inanın olmuyo.benim seanslar bitti iki ay önce.yüzde yetmişi gitmişti.kalanlar azıcıktı iki ay gitmedim şimdi hepsi döndü.önce çok inceydi şimdi kalınlaşmaya başladı.

ben geçen sene bir yıl boyunca şişlide bir güzellik merkezine gittim ilp kullanıyolar.koltuk altı genital yaptırdım.şimdi öyle pişmanımki paramamı yanıyım yoksa onca zamana mı acıya mı her yerimde kalan izleremi bilmiyorum.belki benim yaptığım salaklığı yapmayıp önce burdaki yorumları okuyan olursa en azından bi işe yarar.arkadaşlar ipl kalıcı epilasyon değil.size ne derlerse desinler yok öyle bişey.inanmayın.hala ıpl ye giden varsa yol yakınken bıraksın kesin.ben bi kaç seans gidince bu siteyi farketmiştim gitmeyin diye uyaranlar olmuştu ama toz konduramamıştım belki işe yarar bende demiştim ama inanın olmuyo.benim seanslar bitti iki ay önce.yüzde yetmişi gitmişti.kalanlar azıcıktı iki ay gitmedim şimdi hepsi döndü.önce çok inceydi şimdi kalınlaşmaya başladı.

yazdığınız çoğu şeye katılıyorum ama çok iyi sonuç veren IPL lerde var.Lakin piyasada çok ucuz makinalarda dönüyor.Herhalde siz öyle bir yere denk geldiniz.

eeee napcammm şimdi bennnnn kafam iyice karıştı benim.tüm vucut için ilki 350 tl ile başlayan makinesi IPL olan lazer epilasyon seanslarıma 2 gün önce başladım.çokta mutluydum yahuuu...olmadımı yaniii.bu makina işe yaramazmı şimdi ülen refa ülen refaaaaaa!!!!!!

ya ben anlamıyorum burda yazılanları..ya ben 3 yıl önce yüzüme ıpl yaptırdım..yüzümdeki tüylerin yüzde 80 ni gitti..üstünden de 2 yıl geçti..tüylerim ne geri geli ne de incelen tüylerim kalınlaştı..sonuc alex ve diodun yarattıgı etkiden cok daha güzel oldu..en ufak bir yanma iz falan da olmadı...acaba farklı bir ıpl markasımıydı benimkisi...sanırım makineden makineye farkediyo..

Bende dün senet imzaladım ama bugün burda yorumları okuyunca çok pişman oldum. Sözleşmeyi iptal edebilme şansım varmıdır ki acaba :(

Bence IPL konusunda bu kadar ön yargı oluşması çok garip. Her uygulamada kişinin ten ve kıl yapısına göre verdiği tepki değişir. Bundan 4-5 sene kadar önce göbek bölgeme IPL lazer yaptırmıştım. Lazer yaptırmadan önce baya çoktu, üstelik siyah siyahtı :( Tenimde beyaz olduğu için çok kötü görünüyordu :( 4 seanslık paket almıştım. 4 seans bittikten sonra bana tam çözüm olsun diye 1-2 seans daha tavsiye etmişler ama ben gitmedim tabiki :) çünkü o zaman hiç bişey kalmamıştı. Aradan geçen 5 sene sonra tek tük çıkanlar tabiki oldu. Ama ilkiyle kıyaslanamaz bile :) Belki dedikleri gibi 1-2 seans daha alsaydım bunlarda kalmazdı. Bir beş sene daha geçse eski haline döneceğini hiiiiçççç sanmıyorum. Bu yüzden paketi tamamladım ama eski haline döndü diyenlerede pek inanamıyorum açıkçası.

Şimdi tekrar başka bir merkezde IPL epilasyona gidiyorum. Apollo cihazı ile yapıyorlar. Alt bacak ve özel bölge için 5 seanslık paket almıştım. 4. seansın sonunda her iki bölgede de %50 civarında azalma oldu. Benim inancım var bu cihaza :) 5 . seansımda bittikten sonra devam edicem. Bakalım göbek bölgesinde elde ettiğim başarıyı yakalarsa benim için gayet iyi.

slm arkdslar dıode lazer de jel sürülüyormu bılıyomusunuz??? ben ıpl oldugundan suphelenıyordum cıhazın ama dıode demıslerdı ama jel sürüyolar benm bıldıgım ıpl de jel sürülür ne dusunuyosnz?

ıpl ye başlayalı bir yıl oldu 7 defa gittim bacaklarımda baya azaldı fakat son seansta tamamen dökülmedi cansız olanlar kaldı ve bir seansım daha var. Burda yazanları okuyunca moralim çok bozuldu ben bitecek diye hayal ediyordum:43: tüylerim bölge bölge azaldı şimdi bu seanslarım bitince gerçek bir lazere gitsem sonuç alırmıyım acaba. Yoksa tüylerim cansızlaştığı için böylemi kalacak.Resmen kandırdılar. bunu bilseydim hayatta gitmezdim.çok kızgınım.:20:

bu IPL konusunda ben sizi biraz bilgilendireyim. Cogu yazilar buram buram Laser reklami kokuyor ve IPL üzerine verilen bazi bilgiler yanlis, kimisi de galiba kasitli.

IPL gerceten saclari döker, AMA si var ve bu yazdiklarimi uygularsaniz, kazik yemeden kurtulursunuz:
Cin de 1000 - 2000 $ satilan makina baska yerlerde büyük kazikla 15 000 20000 $ satiliyor ==> kac kat kazik.
En Modern IPL ler USA da ve Isvicrede üretiliyor, fiyatlari, en pahallisi 30 000 Euro.
IPL ile Laser arasinda ki fark, Laser daha uzun sürüyor IPL bir isikta daha genis bölgeye ulasabiliyor isigi genis.
IPL in basina takilan 2-3 degisik Filter var. O filter kimisi teni düzeltmek icin kimisi belirli farkli özellikleri var, bazilari da sac dökmek icin. Bu filter yanlis takilirsa, cogu kosmetik yerleri bilmiyorlar hangi filter takilacagini yanlisini takiyorlar, 100 kere de gitseniz saclar dökülmez. Saclarin dökülmesi icin dogru filter dogru enerjiyi saglayan Makina gerekli.
IPL in el le tutulan yeri makinasina göre her 20-40 bin isikta degismesi gerek. Pahalli oldugu icin o elle tutulan yerin isigini degistirmiyorlar buda saclari dökemiyor.

IPL anlasmasi yapmak isteyenlere önerim
sadece 3 oturum icin anlasma yapin. Eger 3 oturumdan sonra saclar dökülürse devam ki anlasmayi yaparim deyin ama dökülmüyorsa bilinki o kisi ya makinasini kullanmasini bilmiyor yada makinasi adi. Iyi makinalar dogru kullanildiginda 1 veya 2. defada hemen döküyor uygulanan bölgedeki saclari. Sadece 3 oturmda saclari dökme garantisi veremiyorlarsa oradan sakin IPL icin bisey imzalamayin. Makinasina, isine güvenen makinasini kullanmasini bilen 2 veya 3 oturumda saclar dökülür garantisi verir. Vereyemeyen para yapan birisi uzak durun.

kızlar yıkıldım: ((
geçen yaz lkampanya ile izmirde satın almışltım lazer 10 seans tüm bacak 1100 tl geçen yıldan beri hem ddoorudüzgun randevu vermiyolar 6. seansıma gittim
üst bacağım hiç bitmedi
alt bacağım %40 bitti hep 1.5 ay aralıkla gittim oyuzden yeniden cıkıp cıkmayacağını bilmiyorum :Ç(
yazık olmuş parama
izmirde yaptırılacak kesin sonuç veren lazer için(uygun fiyat) önerebileceğiniz yer varmı? yada yönlendireceğiniz bir sayfa??:2:

bu IPL konusunda ben sizi biraz bilgilendireyim. Cogu yazilar buram buram Laser reklami kokuyor ve IPL üzerine verilen bazi bilgiler yanlis, kimisi de galiba kasitli.

IPL gerceten saclari döker, AMA si var ve bu yazdiklarimi uygularsaniz, kazik yemeden kurtulursunuz:
Cin de 1000 - 2000 $ satilan makina baska yerlerde büyük kazikla 15 000 20000 $ satiliyor ==> kac kat kazik.
En Modern IPL ler USA da ve Isvicrede üretiliyor, fiyatlari, en pahallisi 30 000 Euro.
IPL ile Laser arasinda ki fark, Laser daha uzun sürüyor IPL bir isikta daha genis bölgeye ulasabiliyor isigi genis.
IPL in basina takilan 2-3 degisik Filter var. O filter kimisi teni düzeltmek icin kimisi belirli farkli özellikleri var, bazilari da sac dökmek icin. Bu filter yanlis takilirsa, cogu kosmetik yerleri bilmiyorlar hangi filter takilacagini yanlisini takiyorlar, 100 kere de gitseniz saclar dökülmez. Saclarin dökülmesi icin dogru filter dogru enerjiyi saglayan Makina gerekli.
IPL in el le tutulan yeri makinasina göre her 20-40 bin isikta degismesi gerek. Pahalli oldugu icin o elle tutulan yerin isigini degistirmiyorlar buda saclari dökemiyor.

IPL anlasmasi yapmak isteyenlere önerim
sadece 3 oturum icin anlasma yapin. Eger 3 oturumdan sonra saclar dökülürse devam ki anlasmayi yaparim deyin ama dökülmüyorsa bilinki o kisi ya makinasini kullanmasini bilmiyor yada makinasi adi. Iyi makinalar dogru kullanildiginda 1 veya 2. defada hemen döküyor uygulanan bölgedeki saclari. Sadece 3 oturmda saclari dökme garantisi veremiyorlarsa oradan sakin IPL icin bisey imzalamayin. Makinasina, isine güvenen makinasini kullanmasini bilen 2 veya 3 oturumda saclar dökülür garantisi verir. Vereyemeyen para yapan birisi uzak durun.

Bu yazıyı nerden aldınız ...Biz saçlara ,tüy yada kıl diyoruz.Oturuma da seans diyoruz.

Size katıldığım noktalar ;Evet piyasada çok iyi IPL ler var.Ama dediğiniz gibi çok kötü uzak doğu cihazları da mevcut.

Gideceğiniz yeri,uygulama yapacak kişiyi ve cihazı iyi seçmelisiniz.IPL, DİOD yada ALEX fark etmez.Bu önemli.

3 seansda IPL tüy bitirmez.İlk seansdan itibaren tüylerde dökülme olur. El ile çekersiniz ,çok basit ve kendiliğinden ele elir.Bunlar efekt sonuçlardır.
Diğer seanslarda ki sonuçlarına bakmanız lazım.

Dünyada Lazer üreten belli firmalar var! Bu firmaların IPL leri de var.Bunlar da İtalya,İsrail,Amerika,Almanya gibi ülkelerdir.
IPL başlıklarının belli bir atışdan sonra değişmesi gerekir evet doğru.Değişmediğini müşteri yada hasta anlarmı hayır anlamaz.Sadece ışık görürsünüz.
Dolayısıyla kampanyalar-çok ucuz yerlere aldanmayın.

Bütün sistemleri kendimde denediğim için bu kadar emin olabiliyorum.

kızlar yıkıldım: ((
geçen yaz lkampanya ile izmirde satın almışltım lazer 10 seans tüm bacak 1100 tl geçen yıldan beri hem ddoorudüzgun randevu vermiyolar 6. seansıma gittim
üst bacağım hiç bitmedi
alt bacağım %40 bitti hep 1.5 ay aralıkla gittim oyuzden yeniden cıkıp cıkmayacağını bilmiyorum :Ç(
yazık olmuş parama
izmirde yaptırılacak kesin sonuç veren lazer için(uygun fiyat) önerebileceğiniz yer varmı? yada yönlendireceğiniz bir sayfa??:2:

Gittiğiniz yeri kötülemek istemiyorum ama %40 kötü bir oran.
Yinede genel anlamda kökleri zayıflatmıştır.

Diod yada Alex yapan bir merkeze gitmenizi tavsiye ederim.

merhaba
bende ıpl ve alex lazer yöntemlerini denediğim için edindiğim tecrübeyi sizinle paylaşmak istedim.2yıl önce ıpl lazere 4 defa için anlaşma yapmıştım 4 defasındada gittim 1 ay arayla sonuç alamadım yani yapıldığı anda döküyor ama ağda yapmış gibi tüylerin çıkma zamanında yine çıkıyordu neticesinde bıraktım tabi. 4 aydır alex yaptırıyorum koltuk altı 2 ayda bir yapılıyor benimki 2. seansımı yaptıralı 10 gün kadar oldu tek tük çıkıyor bilginiz olsun

Back