Anladım canıım gider göbeğindeOlsun bugün başlarsıın
Bugünde 1000 tane atladım ama tabi setler haline aralık vererek :)) duş almış gibi terliyorsun inanılmaz birşey!!
tecrübelerinden yararlanmak isteriz :) günde kac tane atliyordun? diyet ya da başka bir spor yaptin mi? kaç kilo verdin ? ve en onemlisi ne kadar inceldin ? çok sordum :)))
Diyet yaptınız mı?
Bugünde 1000 tane atladım ama tabi setler haline aralık vererek :)) duş almış gibi terliyorsun inanılmaz birşey!!
benim istediğim tam olarak o zaten canım yaa. kilo kısmına cok takık değilim ama beden düşmek istiyorum. yaklasık 1 haftadır yapıyorum çalıştıgım için eve dönünce yapabiliyorum ama ter su içinde kalıyorum yapınca. 500 tane de zaten 15 dk falan sürüyo.Benim ipim sizinki gibi sayaclida degildi ama nefes nefese kalana kadar ip atliyordum 20 dakika fln suruyordu heralde snr dinlenip tekrarliyordum sabah 2 defa aksam 2 defa gibi. Subat ayinda baslamistim ipe mayis sonuna kadar devam ettim yaza incelmis girdim ama soyle benim kilolarim gitmiyordu yapismisti bana "L" bedeni tamamen dolduruyorken "M" ye dusmustum cok kilo verememistim 6 kilo gitmisti ama bakildiginda baya bi degisiklik vardi bakkal amca bile eridin gittin der olmustu. Mart ayinda boyunca haftada 2 gun 1 saatten yuzmeye gittim ek olarak 3 litfe su iciyordum hergun
bazen 3 lt yi asabiliyordum
Yemeklere hic Dikkat etmedim buldugumu yedim belki normalden daha da fazla yedim ama bir sekilde gitti o kilolar ve vicudum sekillendi bacaklarimdaki kaslar hala ip atladigim gunlerden kalma ..
benim istediğim tam olarak o zaten canım yaa. kilo kısmına cok takık değilim ama beden düşmek istiyorum. yaklasık 1 haftadır yapıyorum çalıştıgım için eve dönünce yapabiliyorum ama ter su içinde kalıyorum yapınca. 500 tane de zaten 15 dk falan sürüyo.
ip atlamayı bıraktıktan sonra su içtim hemen, dusa girmeden önce baktım tişortün önü sırılsıklam, yanlıslıkla su döktüm sandımm, öyle hafif terlemiş nemlenmiş değil bildiğin su dökmüş gibi :) tişörtü cıkardım arka tarafı da öyle olunca anladım su dökmediğimi :))
şimdilik 500 e sabitledim ben, iş cıkısı eve gider gitmez yapıyorum.
Canım birşey sorabilir miyim ? İp atlama sayesinde kalçanda ve basenlerinde bir değişim oldu muDevam et ise yarayacak goreceksin
Bende dogumdan snr yine atlaya ziplaya zayiflayacagim ins
Canım birşey sorabilir miyim ? İp atlama sayesinde kalçanda ve basenlerinde bir değişim oldu mu
Basenlerim benim de sıkılaşır umarıım. Peki günde ne kadar atlıyodun canıımBasenlerim sıkılaştı tabi ki ama çok yordum cok agrıyordu yınede ip atlıyordum kollarım bile toparladı ki kol bnm için en zor yer