- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
bende baslicam ipvatlayarak 12 kilo vermistim hamile olunca birakmistim simdi tekrar basladimarkadaşlar sizden de destek bekliyorum. ip atlayanlar yorumlarını esirgemesin lütfen.
yaa gerçekten mi?canim sabah erken yapilan spor etkili olmuyor aksama dogru ac yapman lazim ogle ile aksam arasinda diyetisyenim bole dedi bana sabah sistem tam uyanmadan spoea baslarsan sikinti ilur dedi
ya ben hala başlayamadım ya ne kadar üşengeç bi kızım ben yaaabugünde 2000 tane atlayacağım önümüzdeki hafta 3000 olacak bu rakam.
Canım merhabaMerhabalar ben daha dün üye oldum buraya. 18 yaşındayım 169 boyum. kilom ise 73 gibi birşeydi en son. ben 48 kilo falandım. Astım hastası olduğum için ağır tedavi gördüm kortizon kullandım şiştim kilo aldım. Ve polikistik overim çıktı onların ilaçlar falan migren için ilaç kullandım bi de 3 yıl içinde 73 kiloya çıktım. yine iyi az kilo aldığımı düşünüyorum o kadar ilacaben her gün ne kadar ip atlarsam 1 ayda 10 kilo kadar verebilirim acaba? sabah ve akşama ayırarak atlayacağım? sizler daha tecrübelisiniz bilginiz vardır diye soruyorum
Canım merhaba1 ayda 10 kilo vermek bence çok da sağlıklı değil canım. Uzmanlar bile 1 haftada en ideal 1 - 1.5 kilo verilmesi gerektiğini söylüyor. Sen yavaş yavaş ipe başla istersen böylece kilolarını da daha sağlıklı verirsin bence.
Kızlar merhabalarBen yarından itibaren düzenli şekilde ip atlamayı düşünüyorum Benimle birlikte her gün bildirim verecek var mı ?
Benim araştırdığım kadarıyla öyle canıımyani 5-6 kilo idealdir o zaman öyle değil mi?
Ben
Benim araştırdığım kadarıyla öyle canıımO zaman yarından itibaren bildirim de bulunalım yol arkadaşı olalım ne dersiin ?
Tamam o zaman canım yarından itibaren bildirimlere başlıyoruz belki daha sonra başka kızlar da katılır aramızaMükemmel derim!
Tamam o zaman canım yarından itibaren bildirimlere başlıyoruz belki daha sonra başka kızlar da katılır aramızaBen de kendimi tanıtayım. 1.70 boyunda 62 kiloyum. Şuan diyete devam ediyorum şubattan beri 7 kilo verdim. Bir aralar ip atlıyodum ama sonra tatil vs. derken bıraktım Ama yarından itibaren her gün düzenli bir şekilde atlayacağım
Canım uyguladığım özel bir diyet yok sadece elimden geldiğince tatlı yemiyorum,öğün saatlerimi düzenlemeye çalışıyorum bir de bol su içip spor yapıyorum. Tatlıyı kesip günde 3 litre vs su içersen kilo vermen kolaylaşır. İp atlamanın dışında ek sporlar yapabilirsin canıım :))Yalnız senin kilon çok iyimiş. bende bu yılın başı öyleydim. birden hızlıca kilo aldım. ben diyet yapamam ama şekerim düşüyor ama nasıl verirmiyim sadece ip atlamakla kiseni diyeti nasıl yapıyorsun?
Canım uyguladığım özel bir diyet yok sadece elimden geldiğince tatlı yemiyorum,öğün saatlerimi düzenlemeye çalışıyorum bir de bol su içip spor yapıyorum. Tatlıyı kesip günde 3 litre vs su içersen kilo vermen kolaylaşır. İp atlamanın dışında ek sporlar yapabilirsin canıım :))
Geçmiş olsun canıım astımın varsa dikkat et çok zorlama kendinii önce sağlık sonuçta :)) Mesela evet yürüyüş yapabilirsin canıım. Ya da dışarda yürüyemediğin zamanlarda leslie var evde yürüyüş onu yapabilirsin ::))Ne gibi mesela kilo vermemi ne kolaylaştırabilir? astımımdan dolayı aslında öyle eforlu şeyler pek yapamıyorum aşırı daha doğrusu. ip atlamayıda aralıklı aralıklı yapıcam mesela. neyse olmadı sabahları yürüyüş ffalan yaparım canımm:))
Geçmiş olsun canıım astımın varsa dikkat et çok zorlama kendinii önce sağlık sonuçta :)) Mesela evet yürüyüş yapabilirsin canıım. Ya da dışarda yürüyemediğin zamanlarda leslie var evde yürüyüş onu yapabilirsin ::))