Sagol canıım ben de gaza gelip atlıyorum da haftaya bırakmasam bariiiAyy tebrik ederim valla. Ben hala başlayamadım. Her gün aklıma geliyor nerdeyse ama totomu kaldıramadım henüz
Canım sonuçların çok güzel tebrik ederiimkalçam 106 cmden 99 a indi. belim 77 cmdi 74,5 olmuş. göbeğimi ölçmüştüm o da 84tü şimdi 79. sevinç içerisindeyim. ip atlamaya devam edin. bu arada ben arada bi yarım litre suyun içine limon sıkıyorum su ılık olucak onu içiyorum vücuttaki toksinleri atıyor
Canım sonuçların çok güzel tebrik ederiimGünde kaç tane ve kaç gün atladın acaba ?
kilo olarak ne kadar verdin peki?kalçam 106 cmden 99 a indi. belim 77 cmdi 74,5 olmuş. göbeğimi ölçmüştüm o da 84tü şimdi 79. sevinç içerisindeyim. ip atlamaya devam edin. bu arada ben arada bi yarım litre suyun içine limon sıkıyorum su ılık olucak onu içiyorum vücuttaki toksinleri atıyor
canimmmm supersin hayran kaldim tam benim de kalcam 106 cm 99a inse mutluluktan ucatimm heraldee :)) canim hangi stil atliyosun yani iki ayagini kaldirarak mi atliyosun hizin nasil hizli yavas? bi de canim baska bir sey etkili oldu mu kalcanin kuculmesinde yazarsan cook sevinirim umut oldun :))kalçam 106 cmden 99 a indi. belim 77 cmdi 74,5 olmuş. göbeğimi ölçmüştüm o da 84tü şimdi 79. sevinç içerisindeyim. ip atlamaya devam edin. bu arada ben arada bi yarım litre suyun içine limon sıkıyorum su ılık olucak onu içiyorum vücuttaki toksinleri atıyor
canimmm hayran kaldim supersin benim de kalcam 106 cm 99a insem havalara ucarim heraldee :)) canim iki ayagini kaldirarak mi atladin hangi stilde atladin bi de hizli miydin yavas miydin? kalcanin kuculmesinde baska bir sey etkili oldu mu ipten baska sanirim subattan beri atliyosun yazarsan cok sevinirim canim umut oldun :))kalçam 106 cmden 99 a indi. belim 77 cmdi 74,5 olmuş. göbeğimi ölçmüştüm o da 84tü şimdi 79. sevinç içerisindeyim. ip atlamaya devam edin. bu arada ben arada bi yarım litre suyun içine limon sıkıyorum su ılık olucak onu içiyorum vücuttaki toksinleri atıyor
kilo olarak ne kadar verdin peki?
canimmm hayran kaldim supersin benim de kalcam 106 cm 99a insem havalara ucarim heraldee :)) canim iki ayagini kaldirarak mi atladin hangi stilde atladin bi de hizli miydin yavas miydin? kalcanin kuculmesinde baska bir sey etkili oldu mu ipten baska sanirim subattan beri atliyosun yazarsan cok sevinirim canim umut oldun :))
canim 7 cm incelmissin kalcadan hem de daha 1 ay bile olmamis ne demek ise yaramiyomus gibi hissediyorum iyi misin :))) supersin bu gidisle 90i da bulursun senn sayende ben de baslayacagim galiba 99a insem bile yetet şimdilik :) ama bileklerime cok yuk binmesindeb korkuyorum sen zorlandigini hissediyo musunTeşekkür ederim canım:) iki ayağımı kaldırarak zıplıyorum ve ilkte yavaş zıplıyorum mesela 20 ye kadar sonra birden hızlanmaya başlıyorum tempolu atlıyorum ama setler halinde. canım ben şubattan beri atlamıyorum daha yeni başladım temmuzun sonları gibiydi sanırımipten başka birşey etkili olmadı hep ip atladım biraz bacağımda incelme var sanki böyle pantolon giydiğinde anlıyorsun tabi daha çok işim var 99 çok fazla bazen umudum gidiyor böyle kalıcakmışım gibi hissediyorum çünkü sık sık vücudum ödem tutuyo birden iniyo işe yaramıyomuş gibi hissediyorum ama devam kızlar ip atlamak etkili bi kere ter attığını görünce motivasyon oluyor insana :)
ben dün sabah 300 akşam 300 olmak üzere toplam 600 ip atladım ve sabah yerimden kalkamadım.Yürüyemiyorum resmen baldırlarım çok feci acıyor.İp atlamak isteyenlere tavsiye,ya az sayıyla başlayın ya da atlamadan önce esneme hareketleri yapın benim durumuma düşmeyin
valla canım pantolonla ölçtüğüm halde 100 çıkıyor anca gerçekten işe yaramış :) arkadaşımda zayıflamıssın dedi bi mutlu oldummmcanim 7 cm incelmissin kalcadan hem de daha 1 ay bile olmamis ne demek ise yaramiyomus gibi hissediyorum iyi misin :))) supersin bu gidisle 90i da bulursun senn sayende ben de baslayacagim galiba 99a insem bile yetet şimdilik :) ama bileklerime cok yuk binmesindeb korkuyorum sen zorlandigini hissediyo musun
mrb kızlar bende devam ediyorum ama 2küçük çocukla hergün atlayamıyorum 1güne 1gün atlıyorum diyet ve sporla birlikte 1haftada 800gr vermişim ama belimde 2cm kalçada 3cm incelme var
aranıza yeni katıldım ama kızlar ben bir şey zormak istiyorum.ip atlama şeklini zıplayarak mı yoksa koşar gibi oluyor ya hani tam ifade edemiyorum öyle mi yapıyorsunuz.benim acil kilo vermem lazım.bacaklarım çok ama çok şiş.86 kg ve 3 kez bebek kaybettim.anne olmak istiyorum ama bu kilo beni çok zorlar diye korkuyorum.gerçekten kısa zamanda etkili oluyor mu?bir acil cvp verirseniz sevinirim nasıl atlıyoruz.
Merhaba günde kac kere atliyorsunuz çok iyi incelmissiniz tebrik ederim. Kac tane ile başladınız ve ne kadar arttirdinizmrb kızlar bende devam ediyorum ama 2küçük çocukla hergün atlayamıyorum 1güne 1gün atlıyorum diyet ve sporla birlikte 1haftada 800gr vermişim ama belimde 2cm kalçada 3cm incelme var