İp Atlamak Zayıflatır mı?

Kızlar bildirimler çook güzel devam Ben hala reglyim ve sizlere de önerim regly ken ip atlamayıın deriim bir kere yaptım pişman oldum Regl im bitsiin ben de bildirim vericem

Slm kızlar Dün akşam 500 atladım 15 dk sürdü yarım saat sonra yattım
Bu sabah kahvaltı hazırlarken 200 atladım gün içinde 100 er setler halinde atlamayı düşünüyorum
Kolay gelsin

Ben dün dışarı çıktım malesef 200 de kaldım bugün İsveç diyetine başladım halsizliğime göre atlayacam sayısı net değil şimdilik

meraba ben 16 yaşındayım boyum 1.67 kilom 52.1 ip atlayarak zayıflayabilir miyim
Merhaba öncelikle yaşıt buldum ben de 16 yaşındayım Boyun ve kilon fazlasıyla normal bence ne kadar daha kilo vermek istiyosun ki? 1.67 boya 52 gayet iyi. Ama ip atlayarak zayıflayabilirsin tabikide.

Merhaba öncelikle yaşıt buldum ben de 16 yaşındayım Boyun ve kilon fazlasıyla normal bence ne kadar daha kilo vermek istiyosun ki? 1.67 boya 52 gayet iyi. Ama ip atlayarak zayıflayabilirsin tabikide.
Aslında sadece biraz göbek var o gitse rahatlayacağım :) sen günde kaç atlıyorsun?

Aslında sadece biraz göbek var o gitse rahatlayacağım :) sen günde kaç atlıyorsun?
Canım karın için uygulanacak birçok egzersiz var bence onlara da bir bak daha kesin sonuç alırsın Özellikle belirlediğim bir rakam yok farklı sporlarda yaptığım için ama artık en 500 atlamayı düşünüyorum.

Merhaba Arkadaşlar....
İp atlayarak Kilo veren var mı aranızda?

Ben de birkaç gündür atlıyorum. Ama işe yarayıp yaramadığını merak ediyorum..

ben dün atlayamadım ama daha yorucu bi iş yaptım annemle çeyiz alısverişine cıktıkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…