zayıflayacağını sanmıyorum sadece alt katta oturan komşuları kızdırırsın
hoplayıp zıplamadan da zayıflayan var bence işkence ki birde yaşın genç değilse zararlı[/QU
8. katta oturuyorum. alt komşum zıplamamdan dolayı kapıma gelmedi daha ( daha önce çocukların sesinden şikayet eden komşu)
Merhaba;
İp atlayan arkadaşlar büyük ihtimal halının üzerinde atlıyorsunuzdur. Hiç ses çıkmıyor mu? Apartmanda en üst katta oturuyorum ip atlamaya biraz çekiniyorum doğrusu. İpsiz o hareketleri yapmakta sıkıcı olur gibi.
Çok teşekkür ederim Stilinski :) ben de halının üzerinde atlama çalışmaları yapayım o zaman tekli olarak dediğin gibi daha iyi olur :)Canım ben de apartmanda oturuyorum ve ip atlamak cidden sıkıntılı olabilir bunun gibi durumlarda ama halının üstünde atlıyorum ben ve yere de fazla sert vurmamaya dikkat ediyorum fazla bi sıkıntı çıkmıyor yada iki ayağınla birlikte çok ses çıkarsa tekli atlamayı dene sekerek o da etkili olur
ya bizim evin tavaları alçak evde ip atlamaya kalktığımda tavana değermiş gibi geliyor
ipsiz ip atlar gibi yapsam yine aynı şekilde faydasını görür müyüm acaba
2000 Tane mi atladınarkadaşlar bende dün başladım. daha öncede yapmıştım. gercekten cok etkili. 2 bin tane atladım. dün ilk günümdü. her gün 3 bin tane atlamayı düşünüyorum. 2.5 ayda 10 kilo vermeliyim.
evet çok yardımcı oldun çok teşekkür ederim :)evet 2 bintane atladım. daha önce de atlardım. cok işe yarıyor. bugun yine 2 bin atlayacagım. tabiki hepsini 1 saferde atlamıyorum. ama 2 bin kere atlamak yarım saatimi alıyor.atlıyorum. ortalama 70 kere atlayınca yoruluyorum. bir kaç saniye dinlenip tekrar devam ediyorum. böyle böyle 2 bini buluyor. yarım saat içinde. umarım yardımcı olabilmişimdir.
canim sabah erken yapilan spor etkili olmuyor aksama dogru ac yapman lazim ogle ile aksam arasinda diyetisyenim bole dedi bana sabah sistem tam uyanmadan spoea baslarsan sikinti ilur dedi2000 Tane mi atladın
çok zorlanmadın mı
kaç dk sürdü
peşpeşe mi atladın bi de
çok soru sordum ama ben hala başlayamadım seni okuyunca bi gaza geldim sabah biraz erken uyanıp yapabilsem süper olur ama ne kadar erken uyanmam gerek bilemiyorum