İp Atlamak Zayıflatır mı?

zayıflayacağını sanmıyorum sadece alt katta oturan komşuları kızdırırsın
hoplayıp zıplamadan da zayıflayan var bence işkence ki birde yaşın genç değilse zararlı

kızlar daha önce atlamış ve faydasını görmüş biri olarak size tavsiyem azdan başlayıp çoğaltmanız...
yoksa gerçekten ağrısı fena oluyor......
ve mutlaka öncesinde ısınmanız lazım....
ısınma hareketleri sıkıcı geliyorsa dans edin açın güzel bir müzik.......
hem ısınınca daha rahat atladığınızı göreceksiniz.....
bende bu ara spor programı yaptım kendime henüz ip atlama yok içinde mesela çünkü kasları çok yoruyor.....
inş size katılırım yakında....

Yarın ip atlamaya başlayacağım. 170 boyunda ve 56 kiloyum. kilo vermek çok sıkıntı değil versem de vermesem de fazla umursamam ama bacaklarım ve kalçam sıkılaşsın istiyorum. işe yarayacağına dair yorumlar var. Buraya sonuçları yazacağım Bir de başlığı bulamadım belki yardımcı olursunuz. Mezuniyet günü bacağım çok beyaz görünsün istemiyorum bunun için nasıl bir krem sürmeliyim ya da nasıl bir sprey?

Ben de sabah ve akşam ısınma olarak 500'er bisiklet hareketi yapiyorum peşine 1000'er ip atliyorum daha baslayali iki gun oldu ama karnimin yandigini hissediyorum bi de asiri su icme istegi oluyo cok yorucu ama deger dogrusu

Merhaba;
İp atlayan arkadaşlar büyük ihtimal halının üzerinde atlıyorsunuzdur. Hiç ses çıkmıyor mu? Apartmanda en üst katta oturuyorum ip atlamaya biraz çekiniyorum doğrusu. İpsiz o hareketleri yapmakta sıkıcı olur gibi.

Merhaba ben aslında o kadar kilolu değilim ama boyum uzun olmadığından daha şişman görünüyorum ve göbek de var yani ben de bugün ip atlamaya başladım aslında ip atlamanın çok etkili olduğunu bir kore dizisinde görmüştüm. :)) O günden beri hep ip atlamaya başlamayı düşündüm ve nihayetinde bugün başladım inşallah etkili olur. Ben saymadım kaç tane atladığımı ama 45 dk boyunca atladım saymadan en az kaç dk ip atlamalıyız kilo vermek için ?

Ayrıca ben iki sene önce 65 kiloydum şu anda 57 sanırım ama iki sene önce yazın 65 kilodan 50 kiloya sırf dans ederek düştüm 2 ayda dans ederek 15 kilo verdim. Ama aşırı dans ediyordum. zaten dans etmeyi de çok seviyorum. Hip hop tarzı dans ediyorum ve gerçekten kilo verme konusunda çok işe yarıyor. Ben günde en az 3 saat en fazla 5 saatimi dansa harcıyordum. Şu anda hala ediyorum ama eskisi kadar değil. Ama çok fazla edemeyince dersler dolayısıyla 7 kilo aldım tekrar ve bu yaz tekrar başladım dansa inşallah başarıcam tekrar 50 olmak istiyorum hatta daha düşük bile olabilir. Basketbola da başladım. ip yöntemini de denicem. İnşallah sizler de başarırsınız. Fighting

Canım ben de apartmanda oturuyorum ve ip atlamak cidden sıkıntılı olabilir bunun gibi durumlarda ama halının üstünde atlıyorum ben ve yere de fazla sert vurmamaya dikkat ediyorum fazla bi sıkıntı çıkmıyor yada iki ayağınla birlikte çok ses çıkarsa tekli atlamayı dene sekerek o da etkili olur

Çok teşekkür ederim Stilinski :) ben de halının üzerinde atlama çalışmaları yapayım o zaman tekli olarak dediğin gibi daha iyi olur :)

ya bizim evin tavaları alçak evde ip atlamaya kalktığımda tavana değermiş gibi geliyor
ipsiz ip atlar gibi yapsam yine aynı şekilde faydasını görür müyüm acaba

arkadaşlar bende dün başladım. daha öncede yapmıştım. gercekten cok etkili. 2 bin tane atladım. dün ilk günümdü. her gün 3 bin tane atlamayı düşünüyorum. 2.5 ayda 10 kilo vermeliyim.

arkadaşlar bende dün başladım. daha öncede yapmıştım. gercekten cok etkili. 2 bin tane atladım. dün ilk günümdü. her gün 3 bin tane atlamayı düşünüyorum. 2.5 ayda 10 kilo vermeliyim.
2000 Tane mi atladın
çok zorlanmadın mı
kaç dk sürdü
peşpeşe mi atladın bi de
çok soru sordum ama ben hala başlayamadım seni okuyunca bi gaza geldim sabah biraz erken uyanıp yapabilsem süper olur ama ne kadar erken uyanmam gerek bilemiyorum

evet 2 bintane atladım. daha önce de atlardım. cok işe yarıyor. bugun yine 2 bin atlayacagım. tabiki hepsini 1 saferde atlamıyorum. ama 2 bin kere atlamak yarım saatimi alıyor.atlıyorum. ortalama 70 kere atlayınca yoruluyorum. bir kaç saniye dinlenip tekrar devam ediyorum. böyle böyle 2 bini buluyor. yarım saat içinde. umarım yardımcı olabilmişimdir.

evet çok yardımcı oldun çok teşekkür ederim :)
ben belki 1000 sabah 1000 akşam atlarım sabahları 15 dk erken kalkmak zorlamaz hem beni

dün hava yağmurluydu ve dün atlayamadım. aslında yağmur az olsa yine atlardım. imkanım olmadıgı için parkta atlıyorum. bugün güneşli bir hava ve atlayacagım:)) durmak yok yola devam:)

canim sabah erken yapilan spor etkili olmuyor aksama dogru ac yapman lazim ogle ile aksam arasinda diyetisyenim bole dedi bana sabah sistem tam uyanmadan spoea baslarsan sikinti ilur dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…