Ayyy gercekten mi ne kadar surede sonuc aldin canimYağ atlamak çok güzel zayıflatıyor arkadaşlar denedim bizzat
Ben öyle bahsettiğiniz gibi 1500 -2000 falanda atlamadım günde en fazla 500 olmuştur ama diyetime çok dikkat etmiştim. 3 Ayda 10 kilo verdimAyyy gercekten mi ne kadar surede sonuc aldin canim
Yağ atlamak çok güzel zayıflatıyor arkadaşlar denedim bizzat
Ben hani küçükken koşarken atlanırdı ya önce bi ayak sonra bi ayak öle atlıyorum. Böylece bacaklarımıda karnıma çekmiş oluyorum yani ikisini aynı anda kaldırıp aynı anda indirmiyorumAğırlığın sağa sonra sola verilere atlanması tekniğiyle mı atlıyorsunuz ?
Ben hani küçükken koşarken atlanırdı ya önce bi ayak sonra bi ayak öle atlıyorum. Böylece bacaklarımıda karnıma çekmiş oluyorum yani ikisini aynı anda kaldırıp aynı anda indirmiyorum
Evet cok etkili olmali ki dun 400 yapmama ragmen her tarafim agriyo cok hamlamissam demek ki. 3 ayda 10 kilo cok iyimis ben de verebilsem bi on kilo cok iyi olacak :)Ben öyle bahsettiğiniz gibi 1500 -2000 falanda atlamadım günde en fazla 500 olmuştur ama diyetime çok dikkat etmiştim. 3 Ayda 10 kilo verdim
Bu teknigi uygulasam heralde ipi boynuma dolastirip bogulurum masallah bi an hizlandirilmis video zannettimBen su tekniği yapmaya çalışıyorum fazla yormuyormus ama iple tam olarak yapamadım bir türlü bu tekniği zorlanıyorum .
O sekilde alışıp kilo veriyorsan sorun yok o zaman ,Bu teknigi uygulasam heralde ipi boynuma dolastirip bogulurum masallah bi an hizlandirilmis video zannettimBen de genel de iki ayak uzerinde zipliyorum ama iki defa sekmeden.
Insallah gidecek kilolar :)
O sekilde alışıp kilo veriyorsan sorun yok o zaman ,önemli olan forma girmek nasılsa
vurmak gerçekten zayıflatıyor mubende günde sabah 200 akşam 200 toplam 400 ip atlıyorum inşlh işe yarar. bide popomu sağdan sola soldan sağa duvara vuruyorum biryerde okumuştum zayıfatıyormuş gerçekten.
çok yüklenmişsiniz siz ama büyük başarı 600 atlayışben dün sabah 300 akşam 300 olmak üzere toplam 600 ip atladım ve sabah yerimden kalkamadım.Yürüyemiyorum resmen baldırlarım çok feci acıyor.İp atlamak isteyenlere tavsiye,ya az sayıyla başlayın ya da atlamadan önce esneme hareketleri yapın benim durumuma düşmeyin