ince bir halı üzerinde atlayabilirsiniz belkipeki bunu evde nasıl yapacağım? alt komşulara ses gitmemesi lazım önerisi olan var mı?
Akşamüstü park okabilirpeki bunu evde nasıl yapacağım? alt komşulara ses gitmemesi lazım önerisi olan var mı?
Yatmadan önce çok güzel bir zaman..yavaş yavaş çoğalt sayıyı,birde ısınma çok önemli,ben birkaç aydır ayak ağrılarıyla uğraşıyorum. ..doktor doktor gezdim,yok tendon yok kas yok iltihap derken,eklem romatizması tanısı koyuldu son olarak...demek istediğim şu ki,doktora sormaya bile cekiniyorum spora çok yüklenmekten olabilirmi bu rahatsızlık diye.ben ısınmadan başladığımı biliyorum,ve 1000le başlayıp daha 3 ncü gün 1saate yükselttiğimi biliyorum...spor benim her zaman hayatımda var bir şekilde ama ben ip atlamaya başladığımda daha 2ay önce falan doğum yapmıştım. .yani hassas bir dönemdiArkadaslar ben de ip atlamak istiyorum ama simdiye kadar hiç spor yapmadım nasıl ısınacagımı bilmiyorum bide calisiyorum aksam 8.00 de eve geliyorum hangi saatte yapayım yatmadan önce olur mu gelir gelmez yemek yiyorum bana da destek olur musunuz su gobegimden kurtulayim
Yatmadan önce çok güzel bir zaman..yavaş yavaş çoğalt sayıyı,birde ısınma çok önemli,ben birkaç aydır ayak ağrılarıyla uğraşıyorum. ..doktor doktor gezdim,yok tendon yok kas yok iltihap derken,eklem romatizması tanısı koyuldu son olarak...demek istediğim şu ki,doktora sormaya bile cekiniyorum spora çok yüklenmekten olabilirmi bu rahatsızlık diye.ben ısınmadan başladığımı biliyorum,ve 1000le başlayıp daha 3 ncü gün 1saate yükselttiğimi biliyorum...spor benim her zaman hayatımda var bir şekilde ama ben ip atlamaya başladığımda daha 2ay önce falan doğum yapmıştım. .yani hassas bir dönemdibelki sebep bu değildir ama ben aceba diyorum yinede...
bir 5 dakika yerinde hareketler yap,nefes al ver derin derin,sonra 25 atla 1dakika yerinde esneme hareketleri yap,tempoyu çok düşürmeden.25er 25er atla..atıyorum ilk gün 300yap ve mutlaka duş al. 3 gün sonra 30ar yap ..40,50,100ilerle ama 4er 5er gün arayla.
zamanla çok rahat atlarsın...çok zevkli bu arada,malesef ben yapamıyorum..bikaç kişiye başlattım ve hepsi hala hergün ip atlamadan rahat edemiyor:)
Çok iyi canim peki ağrı yapmadimi4 gündür 500 tane atlıyorum sizce böyle giderse 1 ayda kaç kilo veiririm
azcık ağrı yaptıÇok iyi canim peki ağrı yapmadimi
Selam kızlar, bende bugünden başlicam, sonuç alan varsa iletebilir mi?
birlikte başlayıp gün gün ne kadar ip atladığımızı ve 1 hafta sonunda giden kiloyu yazıp birbirimizi motive edelim mi
1.5 ay sonra kardeşimin düğünü var ve bu kiloyu atmak zorundayım
daha önce başka internet sitelerinden araştırdığıma göre ip atlayarak kilo veren kişiler biliyorum..
bir kaç gündür günde 5 -6 defa 100 ' er defa (ipsiz , ip atlıyormuş gibi zıplamak) ip atladım..
ilk günler bir defada 100 tane bile yapamzken şimdi bir defada 100 rahatlıkla atlıyorum..
bir önerim var diz ve bilek problemi yaşamak istemiyorsanız bir kırlentin üzerinde zıplayabilirsiniz...