Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün 300 ipsiz atlama ama en kısa zaman da ip alacağım ins
Canim ben sana yardimci olayim elimden geldigince. Gunluk bildirimleri ben de kaydederim, gozden kacirdigimiz olmasin diye
Ben o zaman tek dumbelli iki elimle tutayim alisana kadar
Dahlia_ ben cumadan cumaya tartiliyorum canım bnm.yazdığım.geçen haftaki kilomdu yarinntartigunum yeni kilomu yazarim
Tamam canım merak etme, benden sana tam destek Baska bir sey olursa da söyle lütfenÇok sağol canım
İnan ki ben de senden onu isteyecektim :)
Bu kadar kişiyi topladık kimsenin hakkına girmeyelim, kaçırdığım birşey olmasın..
Tamam canım merak etme, benden sana tam destek Baska bir sey olursa da söyle lütfen
Dahlia_ ewet benim veletler ama geçen seneki halleri
1000 iple birinciligi alırdın canım ya, keske katılsaydın :) Neyse artık başka yarışmalarda görüşürüz umarım :)Selam kızlar, ben bir gaza geldim yarışma olunca ama takımımla bile ilgilenemiyorum bu ara işim fazla yoğun bir jillian 6 week 6 pack serisini yapıyorum sonrasından 1000 ip falan atlıyorum. O yüzden yarışmaya katılmak için vazgeçtim. Herkese başarılar diliyorum
Canim şu aşağıdaki linkte olculerin nasil alinacagini fotograflarla aciklamislar, ordan yararlanabilirsinKızlar beni de yazın, o değirmen taşı küçülecek
Yalnız kalça ve basen ölçüsü alma farkını bilen biri anlata bilir mi? Yanlış bilgi vermek istemiyorum.
Valla iddialıyım sanırım ben kazanıcam öyle hissediyorum :)
(böyle büyük konuşuyorum ki sonra gurur yapıp kendimi zorliyim eheheh)
Teşekkür ederim :) göbüşümü sabah aç karna almam daha iyi olurmuş. Yarın sabah yazıcam ölçülerimi inşallah :)Canim şu aşağıdaki linkte olculerin nasil alinacagini fotograflarla aciklamislar, ordan yararlanabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...els-30day-kursuna-katilmak-isteyenler.781557/
Selam kızlar, ben bir gaza geldim yarışma olunca ama takımımla bile ilgilenemiyorum bu ara işim fazla yoğun bir jillian 6 week 6 pack serisini yapıyorum sonrasından 1000 ip falan atlıyorum. O yüzden yarışmaya katılmak için vazgeçtim. Herkese başarılar diliyorum
Selam kizlar kilomu yarin yazarim malum cuma tarti gunumuz olculerimgogus 98
Bel86 kalca 107
Kızlar beni de yazın, o değirmen taşı küçülecek
Yalnız kalça ve basen ölçüsü alma farkını bilen biri anlata bilir mi? Yanlış bilgi vermek istemiyorum.
Valla iddialıyım sanırım ben kazanıcam öyle hissediyorum :)
(böyle büyük konuşuyorum ki sonra gurur yapıp kendimi zorliyim eheheh)
Günaydın kızlar pazartesine bomba gibi başlamayı düşünüyorum :) İnşallah
Dahlia_ canım yeni kilomu yazıyorum 51.4 )))
Beni de yazın bayanlar kilo 66 boy 1.63 basen 100 kalça99 kol 27 sağ bacak 59 sol bacak 58 bel77 bu arada 1 aylık squat programına da dün başladım ip alamayacak başlıcam bakalım gelişmeler nasıl olcak asıl hedefim basen ve bacakların incelmesi
Canim şu aşağıdaki linkte olculerin nasil alinacagini fotograflarla aciklamislar, ordan yararlanabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...els-30day-kursuna-katilmak-isteyenler.781557/