❤ ❤ İp atlama yarışması ❤ ❤

Günaydınlarrrrr:KK200::KK200::KK200::KK200:

Bugün 300 ipsiz atlama ama en kısa zaman da ip alacağım ins

Resimdekiler senin çocukların mı canım ? :)

Canim ben sana yardimci olayim elimden geldigince. Gunluk bildirimleri ben de kaydederim, gozden kacirdigimiz olmasin diye :KK66:

Ben o zaman tek dumbelli iki elimle tutayim alisana kadar :KK66:

Çok sağol canım
İnan ki ben de senden onu isteyecektim :)
Bu kadar kişiyi topladık kimsenin hakkına girmeyelim, kaçırdığım birşey olmasın..

Dahlia_ Dahlia_ ben cumadan cumaya tartiliyorum canım bnm.yazdığım.geçen haftaki kilomdu yarinntartigunum yeni kilomu yazarim

Gelenlerin çoğu cuma yarışmasından, tartı günü de cuma, ben de o yüzden dedim canım değiştirmek isteyen yazar diye :)

Selam kızlar, ben bir gaza geldim yarışma olunca ama takımımla bile ilgilenemiyorum bu ara işim fazla yoğun :KK43: bir jillian 6 week 6 pack serisini yapıyorum sonrasından 1000 ip falan atlıyorum. O yüzden yarışmaya katılmak için vazgeçtim. Herkese başarılar diliyorum :KK68:

Selam kızlar, ben bir gaza geldim yarışma olunca ama takımımla bile ilgilenemiyorum bu ara işim fazla yoğun :KK43: bir jillian 6 week 6 pack serisini yapıyorum sonrasından 1000 ip falan atlıyorum. O yüzden yarışmaya katılmak için vazgeçtim. Herkese başarılar diliyorum :KK68:
1000 iple birinciligi alırdın canım ya, keske katılsaydın :) Neyse artık başka yarışmalarda görüşürüz umarım :)

Kızlar beni de yazın, o değirmen taşı küçülecek :KK70:
Yalnız kalça ve basen ölçüsü alma farkını bilen biri anlata bilir mi? Yanlış bilgi vermek istemiyorum.
Valla iddialıyım sanırım ben kazanıcam öyle hissediyorum :)
(böyle büyük konuşuyorum ki sonra gurur yapıp kendimi zorliyim eheheh)

Yalnız kalça ve basen ölçüsü alma farkını bilen biri anlata bilir mi? Yanlış bilgi vermek istemiyorum.
Canim şu aşağıdaki linkte olculerin nasil alinacagini fotograflarla aciklamislar, ordan yararlanabilirsin :KK66:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...els-30day-kursuna-katilmak-isteyenler.781557/

Hayırlı cumalar kızlar...

Aleykum selam.. Sen bilirsin tabi canım, ama zaten burayla ilgilenmene gerek yok, gündü bir kez gelib ip atlama sayını yazsan yeter :) Ama yine de sen bilirsin, nasıl istersen:KK66:

Selam kizlar kilomu yarin yazarim malum cuma tarti gunumuz olculerimgogus 98
Bel86 kalca 107

Canım, basen, bacak ölçünü de yaz :KK66:

Hoşgeldin canım :KK54:

Günaydın kızlar pazartesine bomba gibi başlamayı düşünüyorum :) İnşallah

İnşaAllahh hepimizz öyle olucazz:21:

Dahlia_ Dahlia_ canım yeni kilomu yazıyorum 51.4 :KK66:)))

Tamamdır canım, kıskandım ama kilonuu :KK48:

Beni de yazın bayanlar:KK54: kilo 66 boy 1.63 basen 100 kalça99 kol 27 sağ bacak 59 sol bacak 58 bel77 bu arada 1 aylık squat programına da dün başladım ip alamayacak başlıcam bakalım gelişmeler nasıl olcak asıl hedefim basen ve bacakların incelmesi:KK17:

Beni de yazın bayanlar:KK54: kilo 66 boy 1.63 basen 100 kalça99 kol 27 sağ bacak 59 sol bacak 58 bel77 bu arada 1 aylık squat programına da dün başladım ip alamayacak başlıcam bakalım gelişmeler nasıl olcak asıl hedefim basen ve bacakların incelmesi:KK17:

Hoşgeldin canım.. :)
Göğüs ve göbek ölçünü de yaz canım :)

Canim şu aşağıdaki linkte olculerin nasil alinacagini fotograflarla aciklamislar, ordan yararlanabilirsin :KK66:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...els-30day-kursuna-katilmak-isteyenler.781557/

Canım biliyorsan bana da etraflı anlatabilirmisinn ?? :KK48:
Anlamamazlığım tutduuu, ben hep yalnış ölçmüşüm galiba:KK57: hatta resimlere bakarak ölçtüm ama yalnış ölçmüşümm..
Poponun en dik yerini basen diye ölçmüşüm benn, biraz üstünü de kalça diye.. Kalça doğru eğer onu da yalnış bilmiyorsamm:KK48: Basen popodan aşağısı mı? ya poponun alt kısmından mı ölçülüyorr?? iyice karıştırdımm:KK53::KK53::KK53: