❤ ❤ İp atlama yarışması ❤ ❤

Bende katilmak isterim 3.takimdayim bende sabah olculerimi yazarim yanliz nasil olcak hergun bir sayimi hedeflenecek oyle olsa daha iyi bence

Ay ne guzel bir suru kisi gelmis burayaa
Valla canim ben de gercek iple beceremiyorum o yuzden iple atliyormus gibi zipliyorum

hergun buraya mi yazicaz kac kere atladigimizi
Canim biz bir liste oluşturacağız sonra günlük kac kere atladiginizi burada belirtirseniz haftalık olarak derece aciklayalim dedik

Bende katilmak isterim 3.takimdayim bende sabah olculerimi yazarim yanliz nasil olcak hergun bir sayimi hedeflenecek oyle olsa daha iyi bence
Yani herkesi bir sayiya ulasmasi icin zorlamak pek dogru olmayabilir. Herkes yapabildigi kadar yapsin tatli bir rekabet olsun istedik :) sayıları gördükçe belki gaza geliriz hep birlikte amac spor yapip zayiflamak, sıkılasmak

ben bugun zaten kendi kendime balslamistim kizlar bugun 200 tane yaptim
bazisini iple yaptim fakat bende 5. katta oldugum icin komsulara ayip olmasin diye bide oglum ikide bir ayagimin altinda dolandigi icin digerlerini ipsiz yaptim

nasil yaparsaniz varim cnm hayirli Ugurlu olsun topigimiz :)

ben bugun zaten kendi kendime balslamistim kizlar bugun 200 tane yaptim
bazisini iple yaptim fakat bende 5. katta oldugum icin komsulara ayip olmasin diye bide oglum ikide bir ayagimin altinda dolandigi icin digerlerini ipsiz yaptim
Ooo supersin canim

nasil yaparsaniz varim cnm hayirli Ugurlu olsun topigimiz :)
Sagol canim insallah bu motivasyonla devam ederiz sonuna kadar

Ben de hamilelik oncesi fazlaliklarimi vermeye calisiyorum, spor şart vallahi
ay hadi insallah gonlune gore verir rabbim cnm
malesef spor sart ve hic spor yapmadan belli bir yasa gelince zor oluyor yapmasi
ailenin cok buyuk rolu var burada kucuklugunden beri tesvik etmesi gerek
ben cocuklarima ailemin bana yaptigini yapmicam

Ben de katılmak istiyorum

ben de 5. takımdayım arkadaslar katılmak istiyorum, yarın sabah olculerimi yazarım :)

Hoşgeldinizzzz

Aslında iple atlamak daha etkiliymiş, ama herkes kendine göre yapacak artık, iple ya ipsiz :))

bende varim Hazir bugun baslamisken ip atlamaya yarisayim dimi
simdi ayrintilari okuyayim :)

Kızlarr bende varım. Ölçülerimi yarın yazarımm.

Arkadaşlar bende 7. Takımdan katılıyorum 25 yaşıma yeni girdim

Bende katilmak istiyorumm.

Hoşgeldinizzzz

Senin reklamların sayesindeee
Sağol desteğin içinn, hep burda ol