Kim tutar seniiii, hadi bekliyorum 1000 ipliyii
Tabi ki deeee seve seveeee
Allah canımı alsın hala şu şekildeyim
10 Şubat Çarşamba
1. morordek
2. Alisgulus - 1.036 İpli (altın bulamadım altın gibi yazdım)
3. koza16
4. Rapunzell123
5. kollontai
6. ekhion
7. gel_pcpc
8. ebrusonmez
9. kelebek19 - 300 ipli
10. Burcak41
11. ikbal_01
12. zey zey
13. kernaz
14. Zerosima - 250 İpli
15. SELEF
16. fatima38
17. aycaf
18. keten prenses - 350 ipli 300 ipsiz
19. Ceylanhani
20. deadline
21. gulfuren
22. mlkgzgn
23. beren2930
24. berina
25. AKovser
Tamam canım kusura bakma, atlamısım hasta oldugunu, not düstüm simdi. Sıkıntı yokMorordek regl oluyorum dun yazmıştım aslında,daha öncede spor yapmadığım için esneklik açısından çekindim hastayken başlamaya,internette araştırdım yeterli bilgi bulamadım regl olurken bir sakıncası olur mu diye o yüzden başlayamadım ama bugun atlarım sanırım ilk günler olmadığı için..bir de olcylerimi eksik almışım ,yanlış almak istemiyorum,bacak ve kalça ölç tam olarak nasıl alınır? Bacak alt bacak mı ,tek tek mi vs?
İpli mi ipsiz mi atladın canım?50 tane anca atladım yine bunun yanında squata da başladım o yüzden atlamam çok zor oldu bacaklarım çok ağrıyor
Gecmis olsun canım ya, ben bugun daha iyiyim ama dısarı cıkmam gerekti cok yoruldum o yuzden ip atlama olarak bugunu de boş gectim maalesefCanım, eline emeğine sağlık.. Tam yalnış yazılanları düzelteyim diyecektim baktım listeyi düzenlemişsin :)
Ben rahatsızdım biraz, psikolojik olarak çökmüş vaziyetteydim, o da yarışmanın başlamasına denk geldi şansımaa :)))
Çok şükür Allaha bugünden iyiyim..
Sen nasıl oldunn? iyileştin mii??
Ekledim canımmorordek cnm dün giremedim dünkü listeyi de yanlisolmasin diye alıntı yapmadım
beni ekler misin 9 Şubat 300 ipsiz diye
bebegim huysuz bugünlerde az da olsa atlamaya clisiyorum:)
Cnm cevabini yeni gordum yarin olcer araniza katilirim tesekkurlerMerhaba kızlar :)
Emeğine sağlık canım.. Başım çok kötü ağrıyordu hala da ağrıyor aslında, dün hiç takip edecek halim yoktu..
Hoşgeldin canım.. Ölçülerini de yazarsan hemen listeye eklerim..
Ben şu ana kadar 0 atladım kız, lütfen ne sonunculuguSonunculuk bende kimseye kaptırmam
Tamam canım kusura bakma, atlamısım hasta oldugunu, not düstüm simdi. Sıkıntı yok
İpli mi ipsiz mi atladın canım?
Gecmis olsun canım ya, ben bugun daha iyiyim ama dısarı cıkmam gerekti cok yoruldum o yuzden ip atlama olarak bugunu de boş gectim maalesefArtık yarına kaldı benim. Buradaki arkadaslar cok iddialı ama, sonunculardan biri olacagım kesin
Ekledim canım
Cnm cevabini yeni gordum yarin olcer araniza katilirim tesekkurler
Sonunculuk bende kimseye kaptırmam
Ben şu ana kadar 0 atladım kız, lütfen ne sonunculugu