- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
GünaydınnGünaydınnnn enerjiniz bol olsun alisgulus süpersinbana da 500 ipli yazarmısınız ben daha tam öğrenemedim siteyi kullanmayı
canım çok sağol cevabın için ama ben telefondan giriyorum o zaman nasıl listeye yazıcamGünaydınn
Canım ben kopyala yapıştır yapıyorum sonrada düzenliyorum. Sende öyle dene istersen.
Sorma ya sözde ikimiz bi hevesle açtık yarışmayı ama bizden başka herkes çatır çatır atlarken biz döküldükÇok şükür.. Valla gerçekten o kadar hevesle başlamak istedim yarışmaya şu halime bak3 gün oldu ben hala dökülüyorum, ama kızların yaptıklarını görünce motive oluyorummm
Vallahi kaptırmam sonunculuguBak yaaa, bari ortalara bir yere gelmek için çabalayınn, nedir bu sonunculuk sevdasıııı
Ben telefondan da öyleyapıyom ama belki telefondan telefona fark ediyordur.canım çok sağol cevabın için ama ben telefondan giriyorum o zaman nasıl listeye yazıcam
tamam canım çok sağol bi dahakine bende öyle yapıcam şimdi anladımBen telefondan da öyleyapıyom ama belki telefondan telefona fark ediyordur.
canım ben uzun suredir agırlıkla calısan kondusyonu yuksek biriyim bugun ilk defa 1000 atlıyorum, 600 atlamıstım daha once, ama 1000 de zorlamıyo 50 de 1 mola veriyorum 1 anda atlamak benim acımdan mumkun degil :)Ben daha 100 tane iple atladim nefes nefese kaldim 1000 atlayan arkadasi tebrik ediyorum ne zamandir atliyorsunuz acaba birde tek seferdemi 1000 atliyorsunuz yoksa bolerekmi atliyorsunuz benim 7 kilo fazlam var ip atlamak kilo vermeme yardimci olur insallah
Anladim cnm tesekkurlercanım ben uzun suredir agırlıkla calısan kondusyonu yuksek biriyim bugun ilk defa 1000 atlıyorum, 600 atlamıstım daha once, ama 1000 de zorlamıyo 50 de 1 mola veriyorum 1 anda atlamak benim acımdan mumkun degil :)
Ben daha 100 tane iple atladim nefes nefese kaldim 1000 atlayan arkadasi tebrik ediyorum ne zamandir atliyorsunuz acaba birde tek seferdemi 1000 atliyorsunuz yoksa bolerekmi atliyorsunuz benim 7 kilo fazlam var ip atlamak kilo vermeme yardimci olur insallah