Merhaba yazdıklarınızı okuyunca çok sinirlendim Allah çok şükür kurtarmış sizi çok güzel bir yuva kurmuşsunuz. Böyle bir şey yaşamadım birebir ama insanın hayatını zehir eden anlar ve anılar vardır çok acıtan. İntikam almak istemeniz çok çok doğal ancak bence hiç bulaşmayın derim . Demişsiniz ya allah belki çektiğiniz sıkıntıya karşı size iyi bir eş ve yuva verdi karşınıza çıkan intikam fırsatı sandığınız şey belki de sizin için imtihanın ta kendisi. O zamanlar daha toydunuz, babanızın güvenini kaybettiniz bu büyük bir kayıp ama bugün size yeniden musallat olsa -dünyanın bin türlü hali var zaten zor kurtulmusunuz- kaybedecek çok daha fazla şeyiniz var. Siz bu dünyada kendi intikamınızi almaya kalkarsanız ahirette bu hakkınızdan vazgeçmiş olacaksınız belki de. Allahın adaleti sağlamdır, belki başınıza bela olmayacak ama ortada çocuk olayları vs varmış adamın neyin ne olduğunu gayri en iyi allah bilir adam istediği kadar kötü olsun o korkmamiş siz başkasının hakkına girmekten korkun. İnşallah yaşadığınız kötü şeyleri hiç hatırlamaz ailenize çok mutlu olursunuz.
Bir de sizi taktir ettim ben Onca şeye katlanmak şöyle dursun eşinize herşeyi anlatmanız onun da sizin yaralarınizi sarması öyle büyük bir nimet ki