- 2 Ocak 2017
- 538
- 553
- 103
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar herkese,bu benim ikinci üyeliğim diğer üyeliğimden deşifre olmamak adına admin onaylı olarak aldım.
Derdime gelecek olursak üniversite yıllarında tanıştığım,bir süre ilişki yaşadığım biri vardı. O zamanki cahillikle kefil olmuştum bazı alışverişlerine vs. Neyse bu insanın tutarsız tavırlarının üzerine birde beni aldatması eklenince ayrıldım ve kabus başladı. Tam 2 sene devam eden bir işkence yaşadım resmen. Kefillik sebebiyle icralık olmam,yaşadığım şehire gelip gecenin bir vakti ailemin kapısına dayanması,aramızda cinsellik namına bişey yaşanmadığı halde evimi arayarak babama benimle birlikte olduğunu söylemekle tehdit ederek sürekli para istemesi,en sonunda tak edip vermeyince babamı gerçekten araması,sokaklarda darp etmeye kalkması,bir gün tamam bırakıcam peşini son kez görüşelim diye kandırarak yaşadığı eve çağırarak kapıyı üzerime kilitleyip zorla boş senet imzalatmaya çalışması defalarca karakolluk olmamız,ulaşabildiği bütün akrabalarıma benim hakkımda olmayacak sözler söylemesi ve daha niceleri Zorla zihnimin en derinlerine ittiğim hatırlaması bile şimdi acı veren daha nice olaylar. Bunları yaşadığımda 19 yaşındaydım daha ve o insana inanıp bir süre görüşmek dışında hiçbir hatam yoktu.
Böyle geçen 2 senenin sonunda bir şekilde kurtuldum,sonrasında eşim karşıma çıktı evlendim ve şükürler olsun çok mutluyum. O insanada izimi kaybettirdim.
Şimdi kucağıma öyle bir fırsat düştüki günlerdir kendimle savaşıyorum. Sosyal medyadan ünv. ortak bir arkadaşımızı eklemiş bu insan,kısa bir konuşmanın ardından arkadaşımı okuldan beri sevdiğini,unutamadığını falan yazmış. Arkadaşım ısrarla evliyim çocuğum var demesine rağmen devam etmiş,senin çocuğun benim çocuğum olur seni sonsuza kadar severim falan yazmış. Görüşmek istemiş,cinsellikle ilgili bir sürü yazışması olmuş Asıldığı kız arkadaşımda yaşadığım zor süreçte hep yanımda olan,yaşadıklarıma bire bir şahit,karakolda bana şahitlik yapmış bir arkadaşım.
Sonrasında arkadaşım konuşmanın ekran görüntüsünü alıp bana gönderdi al ne yaparsan yap dedi. O ş....siz evlenmiş yabancı bir kadınla birde bebekleri varmış,kadın doğumdan önce ülkesine gidip bebeğini orada doğurmuş. Türkiyeye dönmeye,çocuğu babasına göstermeye niyeti yok sanırım,eşiyle kavgalılar bunlarıda ben arkadaşımın verdiği isim doğrultusunda kadının profiline girerek yazılan yorumlardan öğrendim.
Belliki bu adam değişmemiş,şimdi o konuşma görüntülerini eşine gönderdiğim taktirde adama karşı bir koz olacak elinde,hemde herşeyi detaylı yazıp aslında nasıl bir canavarla evlendiğini göstererek bir şekilde yardım edeceğim kadına. Kendi fotoğraflarını falanda göndermiş konuşmada. Bir yanım sana yaptıkları yanına kalmasın al intikamını diyor çünkü hala nefret doluyum. Diğer yanım ortada bir çocuk var karışma diyor (şuan ayrıda olsalar) sahte bir adresten atarım görüşmeleri ama yinede zor kurtuldun sıçratma üstüne diyorum zaman zaman kendime
Uzun oldu farkındayım ama lütfen akıl verin ne yapayım
Aranmak değil bu,öyle olsa fikir istemezdim ama neticede insanız ermiş evliyada değiliz. Bu kadar canı yanınca karşısındaki güllük gülistanlık hayatına devam edince hazmedemiyor. Empati yaparsanız Allaha havale edip,unutmanın o kadar kolay olmadığını tahmin edersiniz.
Arkadaşımı farklı bir isimle eklemiş,daha sonra konuşma sırasında kendini tanıtmış. Benim hakkımdada konuşmaktan hiç geri durmamış. Karısı değil sanırım ama çocuğu umurunda onu görememekten korktuğunu falan yazmış.
aklınıza soru işaretleri gelmesi gayet doğal,tek tek yanıtlayayım çünkü yaşanılanlar gerçekten inanılamayacak kadar yoğun. Evet birşey yaşamamıştım ama daha öncede yazdığım gibi 19 yaşındaydım tecrübesiz ve çok korkmuştum.Babam beni dinlemeyebilir,inanmayabilir,inandırmak için geçecek sürede belki zarar verebilirdi. O an aklıma bunlar geldi. Para vermedim talep edildi tak edip vermeyince babam arandı dedim kefil olduğum borcun ödemesi yapıldı. Keşke daha dikkatli okusaydınız Şuanki ben olsam asla korkmaz aileme ben anlatırdım iftira atılıyor,tehdit ediliyorum diye. Akrabalar arasında duyuldu diye yazmış olmalıyım daha önce onlara ulaştı dediğimi inanın hatırlamıyorum. Gideceğim son kez konuşalım dediğinde kurtulma umuduyla gittim,sanırım son hatam bu oldu.O kadar şey yaşamışsınız ve hala intikam peşinde misiniz kurtulduğunuza sevineceğinize. Sizin yaptığınızı anlayabilir eşinle irtibat kurabilir. Ayrıca anlattıklarınız da çok saçma geldi bana hem bir şey yaşamadım diyorsunuz hem de tehditlerine boyun eğip para vermişsiniz, akrabalarıma ulaştı diyorsunuz her yerden engelleseydiniz nasıl ulaşacaktı akrabalarınıza? hem onca şey yapmış hem de son kez görüşmeye evine gitmişsiniz boş senet imzalatmış bu işler böyle kolay mı yani.
Ayrıca madem o kız en yakın arkadaşınız ve yaşadığınız olayları da biliyor neden eklemiş neden isteğini kabul etmiş o kaadr şey yazmasına nasıl müsaade etmiş. Ben evliyim demiş adam yazmaya bir sürü şey anlatmaya devam etmiş evli birinin o kadar konuşması hata. Engellesin gitsin. Adam ne kaybedecek ki o kadın umrunda mı hayır. Bence hiç bulaşmayın zor kurtulmuşsunuz zaten. Ayrıca 2. üyelik alıp yazmanız da bana enteresan geldi eski konularınızla bunun bir araya gelmesini neden istemediniz ilginç.
çok teşekkür ederim yorumunuz için. Herhangi birşey yapmayacağım. Birçok yorumdada söylendiği gibi tekrar geçmişe dönmenin,bu tarz bir pisliği dolaylıda olsa hayatıma sokmanın bir anlamı yok. Sadece biran tereddüt ettim acaba? dedim. Şuan yazılanlar doğrultusunda anlamsız olduğunu görüyorumGüllük gülistanlık hayat yasadıgını ne bılıyorsunuz? Mutlu evlılıgı olsa karısı gıder mıydı? O adam arkadaşınıza yazar mıydı? Karman çorman hayatı var muhtemelen. Kaybedecek birşey olmayan insanlar çok tehlikeli olabilirler. Anlattıgınız kadarıyla sizinse kaybedecek şeylerınız var. Gecmıştede babanızı kaybetmişsiniz. Eğer bu işe bulaşırsanız, sizin olduğunuzu anlaması çok zor olmayacak bence. O konuşmaları arkadasınızla yapmış sonuçta kim yollayabılır????
Size bulaşırsa sadece kendiniz değil eşinizinde başını belaya sokmanız olası. Onun canını yakacağım derken kendi canını yakarsın.
Eğer hayatımı mahvetti, kaybedecek bişeyım yok, kimsem kalmadı desen tamam al intikamını ama şu durumda bulaşmanın bedeli dönüp dolaşıp seni bulur.
haklısınız bir önceki yorumdada yazdığım gibi biran acaba diye bir düşünceye kapıldım ve bu gayet normal sanıyorum. Herhangi birşey yapmadan sormak ihtiyacı hissettim ve doğru olanı yaptım sanıyorum. Hesabımı öbür aleme bıraktım ama dilerim yanına kalmaz yaptıklarıKaybetmekten korktuğu bir çocuğu varken bile adam başka bir kadına ilanı aşk edebiliyor peki sen kaybedecek bişey bırakmazsan ne olur? Kaybedecek bişeyi olmayandan kork ve düşün senin kaybedecek nelerin var,değer mi?
Eşin ne der mesela, aferim iyi yaptın mı?
Adam anlamayacak mı bu bilgiyi kim verdi? Önce arkadaşına saracak sonra sana
haklısınız bir önceki yorumdada yazdığım gibi biran acaba diye bir düşünceye kapıldım ve bu gayet normal sanıyorum. Herhangi birşey yapmadan sormak ihtiyacı hissettim ve doğru olanı yaptım sanıyorum. Hesabımı öbür aleme bıraktım ama dilerim yanına kalmaz yaptıkları
gayet mantıklı yazdıklarınız. Yargılamadan yaptığınız objektif yorumunuz için sağolun.böyle bi şey yaparsan her fırsatta aklına acaba anladı mı sorusu gelecek. sana bi şekilde ulaşırsa o şerefsiz, acaba yaptığımı biliyor mu diye düşüneceksin. tam aklından attığın/atmak üzere olduğun adamı, acaba benim yaptığımı anladı mı diye daha da fazla düşünmeye başlayacaksın... psikolojide böyle bişey vardır, neyden kurtulmak istiyosan, neyi yıkmak istiyosan onunla daha fazla mücadele verebilmek için onunla daha fazla birlikte olursun...
böyle fırsatlarda insan kendine gem vuramaz anlıyorum seni, yapınca rahatlıcam dersin ama tam tersi olacaktır yüzde yüz! böyle bişey yaparsan beynini daha çok kemirir bu sorun...
tercih senin...
Asla istemezdim değil 10 dk 1 dk bile düşünmeme gerek yok. Eşine ulaşmayacağım,göndermeyeceğim konuşmaları.Tek bir şey ; kendini o bebeğin yerine koy. Öyle bir baban olsun ister miydin. Annen öyle bir adamı çeksin ister miydin. Gözlerini kapat ve lütfen on dakika boyunca bunu düşün.
biraz önce yazdıklarımı okursanız,hiçbirşey yapmayacağımı yazılanları mantıklı bulduğumu uzak duracağımı yazmıştım. Teşekkür ederim yorumunuz içinb.ka bılaşmıssın snra kırtılmussun sımdı tekrar bulaşsam mı dıye sruyorsun? sence??
inşallah çok sağolunAllah büyük de geç emin ol yanına kalmaz
Inşallah.Asla istemezdim değil 10 dk 1 dk bile düşünmeme gerek yok. Eşine ulaşmayacağım,göndermeyeceğim konuşmaları.
Tek tesellim annesinin o yavruyu alıp ülkesine gitmiş olması,dilerim o adamdan uzakta mutlu bir yaşantısı olur
sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi,sağlıklı,mutlu,uzun bir ömrü olsun inşallahInşallah.
Yaa sen beni çok mutlu ettin. Sağol canım. Allah raZı olsun.sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi,sağlıklı,mutlu,uzun bir ömrü olsun inşallah