- 30 Haziran 2011
- 1.808
- 34
- 358
aklınıza soru işaretleri gelmesi gayet doğal,tek tek yanıtlayayım çünkü yaşanılanlar gerçekten inanılamayacak kadar yoğun. Evet birşey yaşamamıştım ama daha öncede yazdığım gibi 19 yaşındaydım tecrübesiz ve çok korkmuştum.Babam beni dinlemeyebilir,inanmayabilir,inandırmak için geçecek sürede belki zarar verebilirdi. O an aklıma bunlar geldi. Para vermedim talep edildi tak edip vermeyince babam arandı dedim kefil olduğum borcun ödemesi yapıldı. Keşke daha dikkatli okusaydınız Şuanki ben olsam asla korkmaz aileme ben anlatırdım iftira atılıyor,tehdit ediliyorum diye. Akrabalar arasında duyuldu diye yazmış olmalıyım daha önce onlara ulaştı dediğimi inanın hatırlamıyorum. Gideceğim son kez konuşalım dediğinde kurtulma umuduyla gittim,sanırım son hatam bu oldu.
Arkadaşımın kabul etmesine gelince daha önce başka bir üyeye cevap vermiştim başka sahte bir isimle eklemiş diye dikkatinizi çekmemiş sanırım. İkinci üyelik meselesine gelince bu konuyla çakışacak ne yorumum ne bir tarafımdan açılmış konum var. Tek sebebi diğer üyeliğimi eşimin biliyor olması,çünkü gebelik döneminde bazı konulara birlikte göz atmışlığımız var yada bilgilendirici bir yorumu okutmuşluğum. Dilerseniz özelden diğer üyeliğimi verebilirim istediğiniz kadar inceleme yapabilirsiniz. İyi günler dilerim
Canım ne kadar da uzun uzun açıklama yapmışsın.
İlk yoruma bakıp araları okumadan pat diye yorum yapanlar enterasan
bu üye ayrı bir enterasan.Ne zaman rastlasam hep aynı gidişat,neden niye nasıl?
Okumuyor mu okuduğunu anlamıyor mu bilemedim.Zaten ayrıntılar yazılmış yok niye böyle
yok niye şöyle ee bir zahmet oku be anacığım.
Bir de konu sahibinin açığını yakalamaya çalışan zehir hafiye durumları falan filan.
Yıllardır buradayım hep aynı tarz yorum yapıyor hiç mi bıkmadın?