• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntikam zamanı geldi mi?

aklınıza soru işaretleri gelmesi gayet doğal,tek tek yanıtlayayım çünkü yaşanılanlar gerçekten inanılamayacak kadar yoğun. Evet birşey yaşamamıştım ama daha öncede yazdığım gibi 19 yaşındaydım tecrübesiz ve çok korkmuştum.Babam beni dinlemeyebilir,inanmayabilir,inandırmak için geçecek sürede belki zarar verebilirdi. O an aklıma bunlar geldi. Para vermedim talep edildi tak edip vermeyince babam arandı dedim kefil olduğum borcun ödemesi yapıldı. Keşke daha dikkatli okusaydınız Şuanki ben olsam asla korkmaz aileme ben anlatırdım iftira atılıyor,tehdit ediliyorum diye. Akrabalar arasında duyuldu diye yazmış olmalıyım daha önce onlara ulaştı dediğimi inanın hatırlamıyorum. Gideceğim son kez konuşalım dediğinde kurtulma umuduyla gittim,sanırım son hatam bu oldu.
Arkadaşımın kabul etmesine gelince daha önce başka bir üyeye cevap vermiştim başka sahte bir isimle eklemiş diye dikkatinizi çekmemiş sanırım. İkinci üyelik meselesine gelince bu konuyla çakışacak ne yorumum ne bir tarafımdan açılmış konum var. Tek sebebi diğer üyeliğimi eşimin biliyor olması,çünkü gebelik döneminde bazı konulara birlikte göz atmışlığımız var yada bilgilendirici bir yorumu okutmuşluğum. Dilerseniz özelden diğer üyeliğimi verebilirim istediğiniz kadar inceleme yapabilirsiniz. İyi günler dilerim

Canım ne kadar da uzun uzun açıklama yapmışsın.
İlk yoruma bakıp araları okumadan pat diye yorum yapanlar enterasan
bu üye ayrı bir enterasan.Ne zaman rastlasam hep aynı gidişat,neden niye nasıl?
Okumuyor mu okuduğunu anlamıyor mu bilemedim.Zaten ayrıntılar yazılmış yok niye böyle
yok niye şöyle ee bir zahmet oku be anacığım.
Bir de konu sahibinin açığını yakalamaya çalışan zehir hafiye durumları falan filan.
Yıllardır buradayım hep aynı tarz yorum yapıyor hiç mi bıkmadın?

Canım ne kadar da uzun uzun açıklama yapmışsın.
İlk yoruma bakıp araları okumadan pat diye yorum yapanlar enterasan
bu üye ayrı bir enterasan.Ne zaman rastlasam hep aynı gidişat,neden niye nasıl?
Okumuyor mu okuduğunu anlamıyor mu bilemedim.Zaten ayrıntılar yazılmış yok niye böyle
yok niye şöyle ee bir zahmet oku be anacığım.
Bir de konu sahibinin açığını yakalamaya çalışan zehir hafiye durumları falan filan.
Yıllardır buradayım hep aynı tarz yorum yapıyor hiç mi bıkmadın?
üzülürüm eğer insanları kandırmaya çalıştığım düşünülürse,çünkü gerçekten başıma gelenler pişmiş tavuğun başına ancak gelirdi :) o yüzden açıklama yapma gereği duydum. Bende gerildim çünkü imalı cevapları okuyunca. Sağolun

konusmalarinizin arkadasinizdan cikmis oldugunu farkeder onunda basini belaya sokarsiniz.
muhtemelen sizi bulmak icin arkadasiniza ulasiyo sahit oldugunuda biliyo daha beter bela olur basiniza

çok teşekkür ederim yorumunuz için. Herhangi birşey yapmayacağım. Birçok yorumdada söylendiği gibi tekrar geçmişe dönmenin,bu tarz bir pisliği dolaylıda olsa hayatıma sokmanın bir anlamı yok. Sadece biran tereddüt ettim acaba? dedim. Şuan yazılanlar doğrultusunda anlamsız olduğunu görüyorum

Buarada yakın arkadaşım dediğiniz kişiyide birdaha gözden geçirin. Yaptığı hareket bana iyi niyetli gelmedi ama tanıyan sizsiniz yinede belki fazla saftır. Ben butun bu yaşadıklarınıza şahit olmuş biri olsam asla böyle bir akıl vermezdim.

konusmalarinizin arkadasinizdan cikmis oldugunu farkeder onunda basini belaya sokarsiniz.
muhtemelen sizi bulmak icin arkadasiniza ulasiyo sahit oldugunuda biliyo daha beter bela olur basiniza
yapılan birçok yorum bu yöndeydi,hiçbirşey yapmayacağım. Olabildiğince uzak kalmak en mantıklı olanı. Teşekkür ederim

Buarada yakın arkadaşım dediğiniz kişiyide birdaha gözden geçirin. Yaptığı hareket bana iyi niyetli gelmedi ama tanıyan sizsiniz yinede belki fazla saftır. Ben butun bu yaşadıklarınıza şahit olmuş biri olsam asla böyle bir akıl vermezdim.
Asla kötü bir niyeti olmadığına eminim çcocukluğumdan beri tanırım. Kendisi çok kincidir ve evet onun başına gelse sadece eşine göndermekle kalmazdı,rezil etmek için uğraşırdı çünkü konuşmarda beni ilgilendirmediği için buraya yazmadığım birsürü yalan ve onu zora sokacak cümleler var

Bende yaşadım hala bile yaşıyorum 4 yıldır mahkeme aile akraba saçmalıklar bitmedi travma hepsi benim ki kızınıza öldürün namusunuzu temizleyin diye bin tane mesaj arama geldi neler neler yaşadım peşimde silahlı adamlar mi gezmedi yani hic birimiz kolay yasamadik ben böyle bir adamdan kurtulsam asla bulaşmak istemem baktım bana bulasacak huzurumu kaciracak o zaman bende alasını yaparım ama intikam fırsatı bana gelse eğer zarar ediceksem hiç bulasmam .

Simdi empati yapiyorum yap diye demiyorum ama ben intikam alirdim.
Fake hesaptan eklerdim bu herif zaten sapik bir guzel asik ederdim sonra paraya ihtiyacim var yanina gelecegim derdim ve bana odettigi tum borclarin ve avukatin parasini cikartirdim bundan.
Sonra geldim geliyorum diy bulusma yerleri vs ayarlardim.
Sonrada aratirdim evliymissin bu kobusmalari esine ve tum sosyal.medyada ekli olan herkese yollayacagim nasil bir se..siz oldugunu gorsunler derdim.
Ama asla kendini desifre etme sakin
Böyle kolay değil alacak sonra polise gitcek dolandirildim diye ifşa olur adresinize kadar ulaşır hiç bulaşmamak en iyisi.

Bende yaşadım hala bile yaşıyorum 4 yıldır mahkeme aile akraba saçmalıklar bitmedi travma hepsi benim ki kızınıza öldürün namusunuzu temizleyin diye bin tane mesaj arama geldi neler neler yaşadım peşimde silahlı adamlar mi gezmedi yani hic birimiz kolay yasamadik ben böyle bir adamdan kurtulsam asla bulaşmak istemem baktım bana bulasacak huzurumu kaciracak o zaman bende alasını yaparım ama intikam fırsatı bana gelse eğer zarar ediceksem hiç bulasmam .
Pkei sikahet ettinizmi ne demek silahli adam gezmesi .ne pislikler var allah iyilerle karsilastirsin.birde kiznizi oldurun diye mesaj atiyormus abin filan yokmu agzini burnu dagitsalar adi kopegin

Pkei sikahet ettinizmi ne demek silahli adam gezmesi .ne pislikler var allah iyilerle karsilastirsin.birde kiznizi oldurun diye mesaj atiyormus abin filan yokmu agzini burnu dagitsalar adi kopegin
Mahkeme çıkışı ailem dövdü onlar adliye önünde silahla üzerimize ateş etmeye kalktılar polisler girdi araya şimdi temmuzda yine mahkeme var .herşeyi sahte hesapla sahte tl numaralariyla öyle numalar yapıyorlar devlet bile bulamıyor ilk mahkemede ceza aldı sonrası hep gizli kapaklı yaptılar ben hala kurtulamadım ne yaptıysam olmadı öyle bir oldu ki inancım sarsıldı çünkü hala her türlü acıyı ben yaşıyorum başıma bela kaza eksik olmuyor ilahi adalet ne zaman tecellibedicek daha neler neler var da insan anlatamıyor :KK43:

Mahkeme çıkışı ailem dövdü onlar adliye önünde silahla üzerimize ateş etmeye kalktılar polisler girdi araya şimdi temmuzda yine mahkeme var .herşeyi sahte hesapla sahte tl numaralariyla öyle numalar yapıyorlar devlet bile bulamıyor ilk mahkemede ceza aldı sonrası hep gizli kapaklı yaptılar ben hala kurtulamadım ne yaptıysam olmadı öyle bir oldu ki inancım sarsıldı çünkü hala her türlü acıyı ben yaşıyorum başıma bela kaza eksik olmuyor ilahi adalet ne zaman tecellibedicek daha neler neler var da insan anlatamıyor :KK43:
Buyuk gecmis olsun insallah kurtulursun.
Eski erkek arkadasinmi derdi ne bu psikopatin.
Mahkeme cikisi size silahli saldiri olunca hepsini icsriye almadimi polis.
Disariya tek cikma asla muhatap olma

Buyuk gecmis olsun insallah kurtulursun.
Eski erkek arkadasinmi derdi ne bu psikopatin.
Mahkeme cikisi size silahli saldiri olunca hepsini icsriye almadimi polis.
Disariya tek cikma asla muhatap olma
Abisi yaptı içeri aldılar sonra saldilar temmuzda mahkeme var bu eski sevgilim bide yengemin yegni uzaktan tanıdık bunlat iletişimi kestik ama hepsi bilir lik ailesi tam gaz destekliyorlar böyle insanlarin ailesi de kendileriyle aynı malesef. Amaci beni aldatti diye terk ettim amaci intikam almak .insallah Allahin adaleti teceli eder de onlarda yaptığının bedelini öder . Çok sağol

Senden aldığı odettigi paralar colugundan çocuğundan çıkar zaten
Bu kadar tecrübesiz bir genç kızı kandırıp ahini alan ömür billah iflah olmaz zaten

Keske zamaninda baban ve erkek akrabalar bir yerde yakalayıp ağzıni burnunu dümdüz etseydi bazıları dayak istiyor yemedikce kuduruyorlar
Ama bu saatten sonra yapacağın bir şey adama etki etmez zaten bosaniyormus sen kadına mesaj atsan ne

Abisi yaptı içeri aldılar sonra saldilar temmuzda mahkeme var bu eski sevgilim bide yengemin yegni uzaktan tanıdık bunlat iletişimi kestik ama hepsi bilir lik ailesi tam gaz destekliyorlar böyle insanlarin ailesi de kendileriyle aynı malesef. Amaci beni aldatti diye terk ettim amaci intikam almak .insallah Allahin adaleti teceli eder de onlarda yaptığının bedelini öder . Çok sağol
Ay resmen psikopatmislar ailesi neyi destekliyir bu ne beyinsizlik zorlami ogullariyla evkeneceknissin.
Insallah hic bir hasar almadan kurtulursun allah alsin intikamini

O konusmalardaki kizin basi belaya.girer, yani senin arkadasinin. Bu sefer intikam icin o kizla iyice ugrasir.

Back